quattroRS Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Na modely tu máme dokonce i vlákno. Z mobilu ho nedokážu nalinkovat. Ale jeho název začíná slovem Sběratelství. Tam nám naházej něco zajímavého Sorry, ja viem, že som bzdocha, ale nechce sa mi to hľadať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Jasně.. A do digi. vlákna nějaké digihodinky. Podle toho jak píšeš, prošlo ti rukama spousta kousků. Možná ještě nějaké vlastníš. Jinak vlákno "Sběratelství" můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Jasně.. A do digi. vlákna nějaké digihodinky. Podle toho jak píšeš, prošlo ti rukama spousta kousků. Možná ještě nějaké vlastníš. Jinak vlákno "Sběratelství" můžu jen doporučit.Mal som ich veľa, ale väčšina z nich skončila v šrote, niektoré som predal V súčasnosti nemám žiadne hodinky Ak sa mi v piatok, alebo budúci pondelok zadarí, tak sa konečne dostanem k vytúženému modelu Casio ProTrek PRW-5100-1ER Teda, dúfam, že budem úspešný v ten piatok, či pondelok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Ajajaj, no tak supky do obchodiku, alebo do bazaru a treba to napravit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Ajajaj, no tak supky do obchodiku, alebo do bazaru a treba to napravit :-)Tie hodinky mám uložené u jednej mojej známej predavačky v jej hodinárstve, ale musím na ne nazhromaždiť peniaze, a už v piatok sa mi to môže podariť, podotýkam, že môže, ale nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Tak drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Hádam budem po takmer 3 rokoch smoly, konečne úspešný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Ja som dnes nahodil ORANGE KING Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Vôbec sa mi nepáčia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Nevadi, mne sa pacia a v lete narobia este vela radosti .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Nevadi, mne sa pacia a v lete narobia este vela radosti ....Tak to chápem, a rešpektujem to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Dnes s G výstup na Lysou horu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Stará klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Ano ta neomrzí a také vydrží všechno :-) Stará klasika Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Ano ta neomrzí a také vydrží všechno :-)Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkPoznám, mal som ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 quattroRS: hele já vím, že Chronomag to je diskusní fórum, což je od slova diskutovat. Ale je opravdu nutné zasí..at tři čtvrtiny každé stránky tvými trojslovnými příspěvky naprosto o ničem? Kolik jsi sem třeba vložil fotek svých hodinek? Když si otevřu vlákno, tak se chci pokochat pěknými fotkami a komentáři k věci, a ne nicneříkajícími zbytečnými příspěvky. Nebo je to nějaký závod? Promiň, ale už jsem musel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Tak jarní prázdniny končí první jsem své 5600 provětrat v Beskydech na Lysou no a druhý den Jeseníky na Švícarnu :-) A tady jaro ještě dlouho nebude :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 trocha ladovca do tej horucavy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Tak v dnesny uprsany den GX-56-1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 quattroRS: hele já vím, že Chronomag to je diskusní fórum, což je od slova diskutovat. Ale je opravdu nutné zasí..at tři čtvrtiny každé stránky tvými trojslovnými příspěvky naprosto o ničem? Kolik jsi sem třeba vložil fotek svých hodinek? Když si otevřu vlákno, tak se chci pokochat pěknými fotkami a komentáři k věci, a ne nicneříkajícími zbytečnými příspěvky. Nebo je to nějaký závod? Promiň, ale už jsem musel...Je pravda, že občas sa tu objaví môj komentár, ktorý má dve, či tri slová, a v podstate o ničom nehovorí, a chápem, že to považuješ za niečo, čo by tu nemalo byť, a do istej miery je to pravda, mal by som sa viac rozpisovať, čo sa týka toho, či som tu už niekedy dával fotky, na fóre som aktívny niečo vyše 8 rokov, a fotky som tu dával už niekoľkokrát, stačí sa pozrieť na moje staré príspevky na tomto fóre, a určite ich nájdeš, a samozrejme, aj v budúcnosti sa tu moje fotky z času na čas budú objavovať, s tým môžeš naisto počítať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se