siwi Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 Toho jsem se bál Zlatý mají plastový náramek, jehož články jsou vzájemně spojené klasickými stěžejkami. Co když mi některá z nich v moři uhnije a hodinky ztratím?
Slavomír Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 Toho jsem se bál Zlatý mají plastový náramek, jehož články jsou vzájemně spojené klasickými stěžejkami. Co když mi některá z nich v moři uhnije a hodinky ztratím?To si myslím nehrozí, ja som tiež za zlaté Odoslané z Redmi Note 5 pomocou Tapatalku
siwi Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 ..a řeminky nejdou přehodit??Podle mě by měly. Akorát vydolovat stěžejky z toho bezelu je docela obtížné. Tak bych do toho nechtěl moc vrtat. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk
t2 Odesláno 29. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Toho jsem se bál Zlatý mají plastový náramek, jehož články jsou vzájemně spojené klasickými stěžejkami. Co když mi některá z nich v moři uhnije a hodinky ztratím?Tak si budeš moc koupit další barevnou variantu
siwi Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 No, faktem je, že barevných variant je jako máku a líbí se mi skoro všechny
pauliej Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 (upraveno) Ake rozhodovanie? Vezmi oboje a uvidis. Ja som si zobral na dovcu 3 g-skocky a jedny citizeny na vecer :-) Upraveno 30. července 2019 uživatelem pauliej
siwi Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Ake rozhodovanie? Vezmi oboje a uvidis. Ja som si zobral na dovcu 3 g-skocky a jedny citizeny na vecer :-)Pěknou sbírku máš. Ale já chci jet nalehko Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk
pauliej Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Pěknou sbírku máš. Ale já chci jet nalehko Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk
pauliej Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Hehe, kdeze cela zbierka. Tiez som musel vyberat len zopar kusov... :-)
Harwey Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Pěknou sbírku máš. Ale já chci jet nalehko Zlata je farba leta;)
pauliej Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 (upraveno) To siwi: Ja by som tiez zobral zlate, ten naramok to musi vydrzat... Upraveno 1. srpna 2019 uživatelem pauliej
Cagman Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Mám je necelý týden a zatím spokojenost (jediné co bych chtěl jinak jsou indexy, mohly by být kovové a bylo by to elegantnější - zase ty bílé jsou skvěle čitelné). Ještě mě překvapilo, že budík zvoní pouze 10s (jsou to mé první ana-digi). Synchro jsem udělal první den, zkusím po měsíci, ať zjistím přesnost. Projel jsem celé vlákno a neviděl jsem ne tu.
Cagman Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Mám je necelý týden a zatím spokojenost (jediné co bych chtěl jinak jsou indexy, mohly by být kovové a bylo by to elegantnější - zase ty bílé jsou skvěle čitelné).Ještě mě překvapilo, že budík zvoní pouze 10s (jsou to mé první ana-digi).Synchro jsem udělal první den, zkusím po měsíci, ať zjistím přesnost.Projel jsem celé vlákno a neviděl jsem ne tu.
quattroRS Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Mám je necelý týden a zatím spokojenost (jediné co bych chtěl jinak jsou indexy, mohly by být kovové a bylo by to elegantnější - zase ty bílé jsou skvěle čitelné). Ještě mě překvapilo, že budík zvoní pouze 10s (jsou to mé první ana-digi). Synchro jsem udělal první den, zkusím po měsíci, ať zjistím přesnost. Projel jsem celé vlákno a neviděl jsem ne tu.Veď toto je v podstate model AWG-M100-1A, a ten som mal, kus to posrali
Cagman Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Veď toto je v podstate model AWG-M100-1A, a ten som mal, kus to posrali Asi jo, toto je z rady G-Steel, konkretne gst w130c 1aer...kus to posrali? nerozumim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se