farkyostrava Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 expedice za mnou 14 dni v kuse moře bazen hory.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 moje nové toolwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 WHITE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Dnes po nákupech DW 5025 25TH edition. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Aktuálne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 rider on the (coming) storm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Dneska jako "Drtikol" jsem je drtil pod kolem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 ...moje to má dnes sladěné.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 ...včera jsem je provětral... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Tak jsem zase po delší době koupil géčka :-) Model DW-8201-7ti :-) Jsou sice stare 18let a baterka je uz K.O. ale jsou nové nenošené a snad je ve Fastu daji do kupy :-) Pak tu hodim nějakou fotku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Tak Frogy jsou doma :-) No a proto že jsem to prostě nevydržel tak jsem se pokusil hodinky otevřít :-) Po podrobném prostudování návodu na netu jak baterii vyměnit jsem si objednal otevírač dýnek a operace "Výměna baterie" mohla začít :-) No a výsledek je vidět na fotkách :-D P.S. Chtěl jsem sice nechat výměnu baterie na Fastu a kontaktoval jsem i zdejšího člena fóra ale jak jsem psal výše prostě jsem to nevydržel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 a jaks pořešil WR? to bude už asi jen na sprchování co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Pravda je že tlakovku jsem jěště neřešil ale postupoval jsem přesně podle návodu na netu.Hodinky nejsou plněny žádným plynem a tlačítka jdou pěkně ztuha, těsnění je jako nové jenom jsem ho namazal silik. tak jak je popisováno na netu.Určitě si ale tlakovku nechám pro klid duše udělat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Casio G-Shock DW 5600E-1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 (upraveno) Vyzkoušel jsem mnoho G, ale zůstaly u mě už jen jedny. A to napořád, mají všechno co potřebuji, sedí mi výborně na ruce...apod. Jiné už nechci a nepotřebuji. Upraveno 1. srpna 2015 uživatelem A10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Tak já přidám taky jednu sobotní - je z výletu do ZOO Hluboká.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Dneska tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Moje pracovne Odoslané z D5503 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se