chief Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna On 8/23/2024 at 6:52 PM, Harwey said: V akom editore to pises? Lebo je to plachta na celu stranu. Aha, Hele jenom vykopírovaný z iPhonu, Notes, přímo na Web Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Tadááá Weekend G’s unboxing JDM modely Ikonické Frogmany GWF-1000-1JF a Rangeman Armour Jacket Series GW-9400YJ-1JF se žlutým vnitřkem karbonovým páskem ありがとう Okasan! #gshock #frogman #rangeman #jdm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna A nemozes to pisat priamo sem do okna? A staci dat tie rovnake rozpravky do jedneho vlakna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 14 hodinami, chief napsal: Tadááá Weekend G’s unboxing JDM modely Ikonické Frogmany GWF-1000-1JF a Rangeman Armour Jacket Series GW-9400YJ-1JF se žlutým vnitřkem karbonovým páskem ありがとう Okasan! #gshock #frogman #rangeman #jdm krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 7 hours ago, kaktusář said: krása! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Dneska s novými žabáky Module No. 3184 nastaven 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna paráda oboje... funkce asi shodný třeba u těch červenejch variant ne? esteticky mi ta červená moc nesedí - i když chápu, že je to možná jen o estetice ty tvoje černé mi přijdou mnohem lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna asi ty tvoje maj hloubkoměr a safír, což? nechápu, proč ty skoro za 15tis nemaj hloubkoměr - pokud jsem to pochopil dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Z těchto dvou nemají hloubkoměr žádný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Robime spolu restauratorske prace na aute a dostaly zasah dvouslozkovou epoxidovou zakladovkou... A ta jde dolu jen s horni vrstvou bezelu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 14 hours ago, kaktusář said: asi ty tvoje maj hloubkoměr a safír, což? nechápu, proč ty skoro za 15tis nemaj hloubkoměr - pokud jsem to pochopil dobře.. Ne, ty moje nový mají “jen” Tide and Moon Graphs A Minerál sklo. Depth meter a Safír má až model GWF-D1000B (novější) Mám je v modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna “G” symbol Time synced overnight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Oskrabat hranou pinzety to neslo, tak odlakovac, trochu to zmeklo, ale neslo, tak zase skrabat... Z napisu moc nezbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna před 34 minutami, chief napsal: Ne, ty moje nový mají “jen” Tide and Moon Graphs A Minerál sklo. Depth meter a Safír má až model GWF-D1000B (novější) Mám je v modrý. Ta asymetrie je moc pekna vec. Dve veci: hmotnost je na nejaky jiny sport, nez jako kotva, dost vysoka. A vypadaji vhodne na hodne siroke zapesti. Jaka je sirka oproti rangemanum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna před 8 hodinami, chief napsal: Ne, ty moje nový mají “jen” Tide and Moon Graphs A Minerál sklo. Depth meter a Safír má až model GWF-D1000B (novější) Mám je v modrý. aha, diky za vysvetleni... nicmene jsou paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna před 8 hodinami, Variant86 napsal: Oskrabat hranou pinzety to neslo, tak odlakovac, trochu to zmeklo, ale neslo, tak zase skrabat... Z napisu moc nezbylo ajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 14 hours ago, Variant86 said: Ta asymetrie je moc pekna vec. Dve veci: hmotnost je na nejaky jiny sport, nez jako kotva, dost vysoka. A vypadaji vhodne na hodne siroke zapesti. Jaka je sirka oproti rangemanum? Frogmany jsou ceněný spíš mezi die-hard fans. Jo, jsou trochu širší, asi to chce ruku min 18cm+ rozměry jsou Size (HxWxT): 58.3 x 52.8 x 18 mm viz web https://shockbase.org/watches/watch_dyn.php?model=GWF-1000-1&subseries=GWF-1000&series=1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 6 hours ago, kaktusář said: aha, diky za vysvetleni... nicmene jsou paradni V poho, klidně se ptej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna díky, jsem pořád začátečník:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna tak já se dnes stavil v helveti a dopad sem takhle: a super je, ze pocitove vubec nejsou vetsi nez gulfmany, tak mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se