lub Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Chtěl jsem se poflakovat po skalách a namísto toho jsem nakupoval plastové krabice. Svátek práce se dá slavit i domácími pracemi. Alespoň chvíle s timerem ve sklepení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Tak dneska v gymu, a získat odznáček A jak jste trávili svátek práce Vy?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Černouše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Orange Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. května Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května dnešní přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Sakryš, proč oni do nich nedají pozitivní displej. A už vím... musel bych pak utrácet, takže v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května před 1 minutou, jendazhor napsal: Sakryš, proč oni do nich nedají pozitivní displej. A už vím... musel bych pak utrácet, takže v pohodě. hele, tohle mě taky štve, černá díra na světlém cifru.. ale v záplavě různých variant 2100 tyhle považuji za ty zdařilejší a ta lumi je takový bonus. navíc jsem vyřešil absenci hodinek s bílým cifrem ve své sbírce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Já to s těma jejich inverzníma displejema pořád nechápu. Nechce se mi věřit, že to kupující fakt tolik chtějí. Já jsem si kdysi stejné abstinenční příznaky léčil titanovýma LCW-M100T s bílým cifrem. Ale musím konstatovat, že odečtení času je rychlejší z verze s černým cifrem, které také mám. Ovšem celoplošné lumi na cifru ještě nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května (upraveno) jo, tohle taky absolutně nechápu. u anadigi to ještě zkousnu, ale čistý digi s negativním už nikdy. úplně proti rozumu. a ještě pod ten negativní displej často dávají mizernou odraznou nekontrastní folii, že to není k přečtení. přitom design a barvičky pouzder casio umí, ale displeje jsou děs.. edit - nejlepší diplej na anadigi mám na těch ga700 nahoře, ten je úplně super. Upraveno 17. května uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Ten černej displej (flek na cifru) je uplně zabíjí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Dnes poprve venku. Jsou to fajn hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. května Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se