kupko Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Spine to je provokace ty nedas pokoj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Svobodné Dolby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 dnes na zkoušku novej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Spine :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 dnes na zkoušku novej kousek ÁÁÁ tak teď už je to hlasitá závist!! Žlutá je TOP! Kdyby jsi je chtěl prodat... Každopádně moc gratuluji..!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Dnešní divočina při nákupu potravin.. Lidí až hrůza.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Dnešní divočina při nákupu potravin.. Lidí až hrůza.. moc pěknej kousek,mám je taky akorát musím baterku nechat vyměnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 dnes na zkoušku novej kousek WP_20161008_17_14_03_Pro (2).jpgNa takový hodinky to chce, dle mýho, koule. Spine pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Na takový hodinky to chce, dle mýho, koule. Spine pecka. díky, myslíš díky barvickam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 díky, myslíš díky barvickam?Jasně. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Jasně. :-)Barva je naprosto super :-) ale vůbec se nehodil na jeho ruku :-) na mém zápěstí by vypadali lépe :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Jasně. :-)tak to mrkni o stránku zpět, tam je těch barviček ještě víc, ,,D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 tak to mrkni o stránku zpět, tam je těch barviček ještě víc, ,,DJestli myslíš ty tvoje nový bahňáky tak na ty jsem koukal. Ty jsou hodně hustý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Myslel jsem ty Parra ,ale za Mudmaster díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Dneska DW 5700 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Pěkný, jak jsou staré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Nevím přesně, mají modul 1545. Já je koupil později jako NOS , ale už nevím kdy přesně. Odhad výroby okolo 1998. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Vypadají jako nový, pRoto jsem se ptal.Taky mám jedny vintage G,ale ty jsou jen v krabičce s visačkama ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se