xhorousx Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Ahoj, mám zanedlouho kulatiny a rád bych hodinky, které mi vydrží a nevyhodím zbytečně peníze do vzduchu. Po dlouhých hodinách studování internetu jsem došel ke dvěma dost rozdílným modelům. Poraďte mi které by jste vybrali vy a proč.Moc díky :-) Citizen AT8010-58E nebo CERTINA C006.407.44.081.00 DS 1 Automatic Titanium
People Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Certina je jasna volba. Swiss znacka, krajsie, lepsie. mechanicke, nepreplacane.
geometr Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Certina je jasna volba. Swiss znacka, krajsie, lepsie. mechanicke, nepreplacane.
gougy Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Citizen není o nic "menší značka" navíc jsou to naprosto pohodové, bezúdržbové hodinky ke všemu kromě obleku
Jiribartl Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Ke kulatinam bych rozhodně zvolil automaty. Ty Citizen snad jako druhé hodinky - jednou . Proto bych koupil Certiny
Kex Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Z těchto dvou bych osobně vybral spíše Certiny (i když Eco Drive u Citizenu je výborná věc, perfektně vymyšlená a fungující, což z těch hodinek dělá mnohem přesnější a naprosto bezúdržbový - jak psal gougy - stroj). Nicméně bych rád upozornil, že za ceny, za které se oba zmínění kandidáti prodávají, lze sehnat mnohem hodinkovatější hodinky. Namátkou třeba krásné Mido Multifort Day Date, které se designově zmíněným Certinám podobají, ale prestiž a aureola značky je trochu jinde. Nebo případně něco od Tissotu - třeba PRC 200 nebo Seastar (i když Tissot vs Certina... ) či "o patro výše" Oris Classic... Tak nevím, jestli by to ještě nestálo za přehodnocení Každopádně přeju příjemné vybírání a nákup a hodně radosti z hodin, až budou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
El Nano Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Za me taky Certiny, tady v tomto případě bych vůbec neváhal. Jednak to je automat, a designově jsou povedený, takže se jen tak neomrzí. Ty Citizeny bych si vzal třeba někdy v budoucnosti jako druhý hodinky na kolo, do hospody a na blbnutí prostě.
lukis Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Rozhodně Certiny, kupoval jsem mamině k jubileu a byly pměrně jasnou volbou - kvali, zpracování, vzhled..maminka nadšená
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se