bandicoot Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Nejlepší, byť ničím nepřekvapivý kombo je Rolex Submariner & IWC Fliegerchronograph. Pilotky zastoupí i oblekovky a nejsou tak usedlý jako Portugaly. Jediný, co v tom kombu chybí k úplné rozmanitosti je světlý cifr a manuální nátah.
kloubik Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 (upraveno) Svetly cifr a manualni natah :-) edit: Jinak ale souhlas, ze Fliegerchronograph by byla velice dobra volba. Presne jak rikas, kombo nicim neprekvapivy, ale oboje naprosto skvely univerzaly, kdy z Fliegeru se daji vhodnym remenem udelat oblekovky (stejne tak jako z Moonwatchu, ktery bych ja k Subum volil radsi nez IWC, vzit saphire sandwich s pruhledem a bylo by vystarano). Upraveno 21. června 2013 uživatelem kloubik
LovecK Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Panerai, vyse zminene 312. To bych vybral i ja sobe
mi3 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Skus pokukat daky Vintage RLX komplet setik. idealne nieco rare .. 16760. Bi si sa mohol zmestit v Hodne dobrom stave. S financneho hladiska urcite nespravis chibu
bmwm3 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Přemýšlel jsi o nějaké divočině?Perrelet Paranoia
mi3 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 dost dobre, len ked soferujes sa nemozes pozerat na hodinky, lebo sa zhipnozujes sam
Denjl Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Zenith Stratos Flyback striking 10th.......
mollaris Odesláno 17. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Co moonwatche z letošního Baselu - model Dark Side of The Moon ??? Je to sice nad limit,asi mozna cenově zbytečně přestřelený,ale jsou fakt parádní..
kloubik Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 DSoTM jsou skvely, urcite bych se na ne nekde podival. Pripadne me napada nova alternativa se svetlym cifernikem a stejnym strojkem 9300, jen v mensi velikosti 41 mm a trochu vic retro vzhled.
Kristian.nov Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Ty nový keramický speedy Dark Side of The Moon, by měly být dostupný až někdy letos v prosinci, bodle toho co mi říkali v Omega butiku... Na fotkách jsou nádherný... Můj nový cíl... dlouhodobí:-))
Liqid Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Nádherný určitě jsou, ale ta absence třetího cifru, to mi trhá oči
Martyp Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Vše co napadlo v první moment mě, bylo už zmíněno a to...PAM 312, Moonwatch 3570.50 a i když jsi psal, že TH ne, tak je stejně napíšu ... TH Monaco Blue Chrono, případně L.E. Gulf...
volfda Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 (upraveno) Taky jsem si říkal, když byly Suby doma samotné, co k nim... No a ve finále k nim mám IWC BP, Panerai 312 a jedny další roládym (GMT Mastery). Zcela upřímně si myslím, že se k nim hodí cokoliv, i digitálky, ale to spojení Panerai, či IWC mi k nim fakt sedí nejlépe. Pokud pořídíš další RLX, neprohloupíš, ale budeš mít velmi podobný kalibr s takřka stejnýma funkcema hodinek a budou i vzhledově podobné, tak bych šel raději do jiné manufaktury Důležité je, aby tě ty nové bavily a měly trochu jiný charakter, já mám problém, že ráno koukám co si vzít a nakonec vyhrajou téměř vždy suby na RubberB... Upraveno 19. července 2013 uživatelem volfda
Dali Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Pokud chceš radu, tak se na to vykašli. Máš pěkný univerzální hodinky tak proč hronadit další, které tě stejně za půl roku přestanou bavit. Radši investuj do něčeho smysluplnýho, nebo zajeď na parádní dovolenou, nebo to prochlastej. Vypozoroval jsem, že hodně znás má tendenci kupovat pořád podobné hodinky,jenom různé značky. Pokud teda fakt musíš vyhodit peníze za hodinky, tak něco úplně jiného než máš. Třeba ty IWC 7 days, nebo nějaké JLC na řemenu. Schválně jim neříkám oblekovky, protože je klidně nosím i k džínám nebo kraťasům, ale myslím tím oblekovky. :-) Když to limit dovolí tak nejlépe ve zlatě.
octaviakk007 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Za mňa Moony 3570.50 alebo Zenith El Primero.
sicq Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Moony nebo IWC Spitfire - http://www.iwc.com/en/collection/pilots/IW3878/... u těch sedí cena skoro perfektně )
huhu4d Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 moonwatche v automate alebo jlc master edicia alebo iwc spitfire
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se