Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejlepší, byť ničím nepřekvapivý kombo je Rolex Submariner & IWC Fliegerchronograph. Pilotky zastoupí i oblekovky a nejsou tak usedlý jako Portugaly. Jediný, co v tom kombu chybí k úplné rozmanitosti je světlý cifr a manuální nátah.

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Svetly cifr a manualni natah :-)

post-17375-0-83270800-1371827771_thumb.jpg

edit: Jinak ale souhlas, ze Fliegerchronograph by byla velice dobra volba. Presne jak rikas, kombo nicim neprekvapivy, ale oboje naprosto skvely univerzaly, kdy z Fliegeru se daji vhodnym remenem udelat oblekovky (stejne tak jako z Moonwatchu, ktery bych ja k Subum volil radsi nez IWC, vzit saphire sandwich s pruhledem a bylo by vystarano).

post-17375-0-98863400-1371828243_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Skus pokukat daky Vintage RLX komplet setik. idealne nieco rare .. 16760.  Bi si sa mohol zmestit v Hodne dobrom stave. 

S financneho hladiska urcite nespravis chibu :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

DSoTM jsou skvely, urcite bych se na ne nekde podival. Pripadne me napada nova alternativa se svetlym cifernikem a stejnym strojkem 9300, jen v mensi velikosti 41 mm a trochu vic retro vzhled.

post-1045-0-25355400-1373624981.jpg

Odesláno

Vše co napadlo v první moment mě, bylo už zmíněno a to...

PAM 312, Moonwatch 3570.50 a i když jsi psal, že TH ne, tak je stejně napíšu :) ... TH Monaco Blue Chrono, případně L.E. Gulf...

Odesláno (upraveno)

Taky jsem si říkal, když byly Suby doma samotné, co k nim... No a ve finále k nim mám IWC BP, Panerai 312 a jedny další roládym (GMT Mastery). Zcela upřímně si myslím, že se k nim hodí cokoliv, i digitálky, ale to spojení Panerai, či IWC mi k nim fakt sedí nejlépe. Pokud pořídíš další RLX, neprohloupíš, ale budeš mít velmi podobný kalibr s takřka stejnýma funkcema hodinek a budou i vzhledově podobné, tak bych šel raději do jiné manufaktury :) Důležité je, aby tě ty nové bavily a měly trochu jiný charakter, já mám problém, že ráno koukám co si vzít a nakonec vyhrajou téměř vždy suby na RubberB...

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

Pokud chceš radu, tak se na to vykašli. Máš pěkný univerzální hodinky tak proč hronadit další, které tě stejně za půl roku přestanou bavit. Radši investuj do něčeho smysluplnýho, nebo zajeď na parádní dovolenou, nebo to prochlastej. Vypozoroval jsem, že hodně znás má tendenci kupovat pořád podobné hodinky,jenom různé značky.

Pokud teda fakt musíš vyhodit peníze za hodinky, tak něco úplně jiného než máš.

Třeba ty IWC 7 days, nebo nějaké JLC na řemenu. Schválně jim neříkám oblekovky, protože je klidně nosím i k džínám nebo kraťasům, ale myslím tím oblekovky. :-) Když to limit dovolí tak nejlépe ve zlatě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...