Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

PO jsem mel a po TH pokukuji porad, takze at to mas slozitejsi za me TH.. Na zivo jsou super, ale na tahu..

Je to treba vyzkouset na ruce, kazde sedi jinak a v realu jsou dobry oboje.. Bohuzel tady na foru moc podporu TH nehledej. :(

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ted vubec nevim o jaky divny luminiscenci a carkach mluvis.

o te na ruckach..na starsich modelech to byl jakysi kosoctverec nb co, na novych jsou to uz rovne carky na tele a sipka na sipce.. predtim to na tele rucek bylo neco, co se mi hodne nelibilo

Zajdi do obchodu, oboje vyzkoušej ...a myslím, že určitě u jedněch z nich přeskočí jiskra...a ty vezmi. PO jsou tu v kurzu, tyto Carrery jsou zajímavý a neotřelý...

ja je uz kdysi oboje na ruce mel, ale uz si uplne ten pocit nepamatuji.. jen mi furt vrtaj hlavou :)   PO jdu zkusit tento vikos a pokud budou mit i ty TH, taky... jeste chci zkusit - ale fakt jen zkusit navitimery.. tak uvidim

Buď jiný model TH nebo PO. Asi spíš ty Omegy za mě ;)

vsichni mluvi o jinych modelech.. tak schvalne.. zkus dat navrh?

Odesláno

Urcite PO a odporucam urcite 8500, ten stroj nema chybu.

Sam som riesil tuto dilemu ked som kupoval moje PO, stale boli u AD nove 2500 a boli o dost lacnejsie. Po dlhom rozhodovani a studovani for som isiel do 8500 a dnes rozhodne nelutujem,naopak.

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

Odesláno

Oboje mají něco do sebe - PO jsou v podstatě ultimativní potápky, TH zase mnohem zajímavější strojovna. Největší rozdíl bude v pocitu na zápěstí, to musí být hlavní argument při rozhodování.

Odesláno (upraveno)

Urcite PO a odporucam urcite 8500, ten stroj nema chybu.

Sam som riesil tuto dilemu ked som kupoval moje PO, stale boli u AD nove 2500 a boli o dost lacnejsie. Po dlhom rozhodovani a studovani for som isiel do 8500 a dnes rozhodne nelutujem,naopak.

Já jsem 8500 (42 mm) hrozně chtěl, na fotkách vypadají skvěle, když jsem si je ale vyzkoušel, musel jsem se smát, takovou konzervu nikdo nemůže nosit, ty jsou snad vyšší než širší. 45 mm už je na mojí ruku moc. Proto bych určitě nezatracoval Ricousovo doporučení, navícvyzkoušel všechny PO už třikrát dokola, tak tomu musí rozumět :) Já raději koupil Milgaussy GV, ty sedí perfektně ;)

Upraveno uživatelem Bobisek
Odesláno

Co myslíš, že Ti asi já poradím :cheers:

V srpnu je budu mít rok a nikdy mě nenapadlo, že by šly pryč

post-20025-0-57384400-1372316522_thumb.jpg

Odesláno

no ty voe  :eek:  už tady pár hodinkovejch dortů bylo, ale tohle...no to je extra klasse! Já bych dorta nechal v lednici (když už si s tím někdo dal takovou práci žejo, tak je blbost to jíst) a k němu bych pořídil ty "péóčka" :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...