Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pozeram na tie fotky a nedobre som to nafotil. Vyzera to, ze ten tah sa zužuje smerom od puzdra k spone. Je vsak vsade rovnako siroky. Tiez na fotke nie je velmi vidiet, ale puzdro je po stranach brusene a zpredu je lestene, krasne to ladi k tahu. Sedi na ruke pohodlne, nie je poznat, ze je natahovaci, akurat trosku obcas depiluje, ale aspon ma to prinuti pozriet sa na hodinky castejsie.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Krasne, takove ciste, moc se k Tobe hodi.

Odesláno

Krasne, takove ciste, moc se k Tobe hodi.

Ku nemu sa hodí hocičo. Od plastu až po oceľ, od limitky po masovku, od stupňov šedej až po plné farby, od hravého ku konzervatívnemu. People je skrátka univerzálny nosič.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Velice povedene hodinky, ja osobne jsem tahovej, ale ta kuze jim sekne. Jak to je se servisem Mido, cetl jsem, ze jen Brno a Ostrava, je to stale aktualni?

Odesláno (upraveno)

Bohuzial ja vobec nie som na kozene remene.

moje poradie

1.nato/tah

2.guma

3.koza

V podstate ani ziadny poriadny kozeny remen nemam. Pride mi koza nepohodlna na mojom tensom zapesti. 

na mido.ch je uvedeny 

FR. HANAK

Rasinova 103/2
602 00 BRNO
CZECH REPUBLIC
Phone:00420 542 213 541
Fax:00420 542 216 104
www.hanak-brno.cz
servis@hanak-brno.cz

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Bohuzial ja vobec nie som na kozene remene.

moje poradie

1.nato/tah

2.guma

3.koza

V podstate ani ziadny poriadny kozeny remen nemam. Pride mi koza nepohodlna na mojom tensom zapesti.

na mido.ch je uvedeny

FR. HANAK

Rasinova 103/2

602 00 BRNO

CZECH REPUBLIC

Phone:00420 542 213 541

Fax:00420 542 216 104

www.hanak-brno.cz

servis@hanak-brno.cz

Mas zkusenosti s p. Hanakem? Ja, ne. Tady na foru jsem ale necetl dobre zkusenosti.

Odesláno

Pipl-ruka neruka,ty Mido nejsou zrovna extra sportovni hodinky,nos si samozrejme,co chces a co je ti pohodlny,ale hadr,nebo guma je podle me to nejnevhodnejsi...ale nosis je ty,cili treba oranzova guma by jim sekla.

Odesláno (upraveno)

Sam mido ich predstavuje, ako sportovne elegantne hodinky s odkazom na dobu pary v 30. rokoch. Zenevske pruhy predstavuju ocel a indexy nity v oceli. Industrialny dizajn v celem svoje krase. Symbolom je lokomotiva a most. Moto byt silny, spolahlivy a dobre vyzerajuci. 

Nosia sa tu potapky na kozi. Mne hodinky evokuju viac pilot styl, ako oblekovky. 

Upraveno uživatelem People
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Elegance sama, to Mido ma neco do sebe. Obzvlast tyto bile.

Upraveno uživatelem tano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...