Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pořád funguje, nebo už ne? Marně se pokouším dostat na jejich stránky, chtěl jsem objednat nějaký hračky, ale nedaří se. Hází mne to jen na photobucket, kde měl asi uloženou fotogalerii.

Odesláno (upraveno)

horale díky, ale to je stále ten photobucket.

V tom co jsem minule našel, jsem měl možnost vybírat z mnoha druhů safírů, volit barvu AR, k tomu klenutou lunetu ... a vše rovnou s cenami.

Upraveno uživatelem Americkej
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

tak jsem zkusil napsat Haroldovi email a jeho rychlost odepsání mne šokovala, za 3 hodiny:)

ale asi jsem srab a nedotáhnu to do konce:(

po brouzdání jsem našel vytuněné SKX013

ciferník SKX779               43 USD

plongeur Evo ručky set    27 USD

černý day-date                 40 USD

a teď nevím co s tím, zda se z toho vyspím:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

pokud někdo zkušenější bude něco objednávat u Harolda, tak mne prosím kontaktujte, rád se s Vámi svezu a dopravu dáme napůl, díky moc

Odesláno

Arthur N. : Nepomůžeš si. Dopravu nelze dělit,protože má na vše fré šiping, takže je jedno jestli objednáváš např. 3 skla najednou nebo každý týden jedno.

Odesláno

Arthur N. : Nepomůžeš si. Dopravu nelze dělit,protože má na vše fré šiping, takže je jedno jestli objednáváš např. 3 skla najednou nebo každý týden jedno.

já jsem ještě nikdy nic takhle neobjednával, takže bych se stejně raději svezl s někým zkušeným a zaplatil v korunách českých co by si dotyčný řekl

Odesláno

ještě koukám, že mi tam nedal asi cenu minutového kroužku (chapter) co je na ciferníku, co? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...