Americkej Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 pořád funguje, nebo už ne? Marně se pokouším dostat na jejich stránky, chtěl jsem objednat nějaký hračky, ale nedaří se. Hází mne to jen na photobucket, kde měl asi uloženou fotogalerii.
Horhe Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 tak to bylo snad vždycky, napiš Haroldovi na yobokies@yahoo.com.hk a řekni co chceš, pošle ti money request..
Americkej Odesláno 28. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2013 minulej měsíc jsem se normálně hrabal v jejich onlajn katalogu ... teď ne a ne to najít.
Horhe Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 aha, já s s ním už tak rok nepsal, ale tenkrát jsem hledal na tom photobucketu
horal Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 Zkus se mrknout sem:http://s161.photobucket.com/user/yobokies/library/?sort=3&start=all&page=1
Americkej Odesláno 28. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2013 (upraveno) horale díky, ale to je stále ten photobucket.V tom co jsem minule našel, jsem měl možnost vybírat z mnoha druhů safírů, volit barvu AR, k tomu klenutou lunetu ... a vše rovnou s cenami. Upraveno 28. června 2013 uživatelem Americkej
Americkej Odesláno 28. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2013 Tak se musím všem omluvit, už jsem ten krám našel.A není to Harold, ale Dagaz http://www.10watches.com/apps/webstore/ Už je to s mojí pamětí horší, než se zdá.
financ Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Harold má jen fotogalerii na yobokies.com (photobucket), jeho nabidku i s cenama najdeš v inzertní části SCWF - thewatchsite.com(do vyhledávání dej yobokies)
Americkej Odesláno 2. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2013 To je užitečný info, dík!
tvrdas Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 funguje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 tak jsem zkusil napsat Haroldovi email a jeho rychlost odepsání mne šokovala, za 3 hodiny:)ale asi jsem srab a nedotáhnu to do konce:(po brouzdání jsem našel vytuněné SKX013ciferník SKX779 43 USDplongeur Evo ručky set 27 USDčerný day-date 40 USD a teď nevím co s tím, zda se z toho vyspím:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rodrigez Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Jj, jde o tzv. model Planet Monster, jen jsem myslel, že se tuní z modelu 007/9.
pebe Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Cerny Day-date na 7s26 s korunkou na 4 mi zbyly po prestavbe. Kdybys mel zajem, muzu poslat zadarmo postou.
Arthur N. Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 pokud někdo zkušenější bude něco objednávat u Harolda, tak mne prosím kontaktujte, rád se s Vámi svezu a dopravu dáme napůl, díky moc
ggrand Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Arthur N. : Nepomůžeš si. Dopravu nelze dělit,protože má na vše fré šiping, takže je jedno jestli objednáváš např. 3 skla najednou nebo každý týden jedno.
Arthur N. Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Arthur N. : Nepomůžeš si. Dopravu nelze dělit,protože má na vše fré šiping, takže je jedno jestli objednáváš např. 3 skla najednou nebo každý týden jedno.já jsem ještě nikdy nic takhle neobjednával, takže bych se stejně raději svezl s někým zkušeným a zaplatil v korunách českých co by si dotyčný řekl
Arthur N. Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 ještě koukám, že mi tam nedal asi cenu minutového kroužku (chapter) co je na ciferníku, co?
Arthur N. Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 tady je ještě odkaz, odkud mám tu fotku zkompletovaných SKX013, prve jsem to psal z mobilu a nešlo mi to tam dát http://forums.watchuseek.com/f21/what-do-you-think-007-monster-mod-808172.html
vrcan Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 a kua... drzte mi palce, nech ma to Seiko nechyti... tym yobokies sa otvara dalsi svet, LOL
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se