Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jednoduše nádhera, já ten jejich double rotor prostě miluju a to snad úplně na všech, které jsou takle udělané :wub:

Odesláno

Diky moc vsem za chvalu a jsem rad, ze se fotky libi. Bez vasi odezvy by nemelo smysl to sem davat :)

Makra se mi foti tak nejak jednodusseji, nez velke aranzovani s kdo vi jakym zatisim.

Video je nejlepsi primo od vyrobce - strana 2 v tomto vlakne a YouTube. Nebo jsi chtel neco primo ode me? Muzu to zkusit natocit..

Odesláno
  V 18. 6. 2014 v 18:38, Topkan napsal:

Diky moc vsem za chvalu a jsem rad, ze se fotky libi. Bez vasi odezvy by nemelo smysl to sem davat :)

Makra se mi foti tak nejak jednodusseji, nez velke aranzovani s kdo vi jakym zatisim.

Video je nejlepsi primo od vyrobce - strana 2 v tomto vlakne a YouTube. Nebo jsi chtel neco primo ode me? Muzu to zkusit natocit..

Jasné natoč něco na mobil, ať to není takový strojeny 3D. Jen krátkou ukázku!

• po měsících...
Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 20:33, Topkan napsal:

Neni to zadnej zazrak, ale za pokus to stoji  :rolleyes:

sem si to musel pustit vickrat, ten nastup je paradni. Poprskal sem si snidani monitor  :clap:

Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 20:48, Rodkopf napsal:

Jestli zpátky jedeš přes Bernardino, tak se ozvi. :)

Pres Bernardino jsem jel tam, ale neplanovane. Gotthard byl na prasknuti. Je to krasnej prusmyk, ale hodne utazeny zatacky.

Zpatky jsem jel pres Gotthard zacpa nezacpa, po pul hodince cekani jsem vzal exit na prusmyk a byl jsem skoro jedinej, kterej se nehrnul do tunelu. Bylo kolem osme a zacinalo se pomalinku uchylovat ke stmivani. Nevim, jestli to ostatni ridce odradilo a radsi chteli vecer stravit v tunelu, ale cestou nahoru jsem potkal asi 3 auta! Nahore u jezirka 2 fotky, jeste bylo porad svetlo, ja na sobe sortky, venku vitr a 3 stupne nad nulou, takze rychle zpatky do auta a cestou dolu jsem nepotkal, prisakam, ani jedno auto az do Andermattu. Ten prusmyk je absolutni raj a ja ho mel cely jen pro sebe!! Na konci jsem se chtel otocit a dat si to jeste jednou, ale nez bych vyjel nahoru, byla by uz tma, ja jsem byl unavenej a cesta domu jeste dlouha.

Jestli nekdy nekdo pojedete pres Gotthard, at vas ani nenapadne jet tunelem a pokud si to zvladnete naplanovat, jedte hodinu pres soumrakem. Zazijete neco neuveritelnyho.

Mimochodem v Luganu jsme meli hotel primo na promenade u jezera a co tam jezdilo... Poprve v provozu jsem napr. videl Porsche 918 (predtim jen v Zeneve). A dnes cestou do prace BMW i8 :-)

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
  V 4. 9. 2014 v 6:43, the MJ napsal:

sem si to musel pustit vickrat, ten nastup je paradni. Poprskal sem si snidani monitor  :clap:

To nebyl zamer :-D Chtel jsem jenom, aby bylo videt, jak se toci..

Vsem ostatnim diky moc za chvalu! :)

post-1684-0-05007400-1409860232_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno
  V 5. 9. 2014 v 17:36, ondralbc napsal:

Hele díky tomu videu jsem o nich začal vázne uvažovat!!!!! Super

Musis je videt nazivo, pak neodolas :)

V 5. 9. 2014 v 18:03, Mil.haus napsal:

Krásné hodinky. Jak je to s přesností a s lumi?

Diky. Asi te zklamu, ale vubec netusim. Nenosim je kazdy den, takze se vzdycky driv zastavi, nez aby se zpozdily/predbehly. Lumi je fajn. Kdyz ridim a vjedu do tunelu, vzdycky pekne sviti. Ale to je standard..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...