Leviathan Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 (upraveno) AhojteV ramci jednej vymeny u mna skoncili tieto Hodinky.Povodne, ked som tento model prvy krat videl sa mi moc pacili. Potom mi zacala vadit velkost (48mm) a neskor (a to dost vyrazne) utopene chrono ciferniky. Na oceli eee, ale modry BOB (a la ..ocean racer), im podla mna pristane. Kazdopadne po case som u nich vycitil potencial fajn hodiniek na leto k vode.Ved posudte sami... Tazke vnutri hladka ETA 7750. tento stroj mam rad..rovnko ako napr. pri oblubenych HAM X-wind..pri natahovani odstrediva sila hompala celou rukou. Skratka ho citite. WR 300mprimer 48mmvyska dakych 18mm.HE ventil na deviatke Kedze ruku nemam z najtensich..tak som to skusil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. července 2013 uživatelem Leviathan
cretino Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 vyzeraju fajnovo, tej velkosti by som sa moc nebal lebo ti sadli ako uliate.. gratulacia k vyraznym letnym hodinkam
Leviathan Odesláno 2. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Teraz pozeram ostatne prispevky v tomto vlakne..a je mi do placu Perellet double rotorZenith stratosJLC Seal zacal som sa citit blbo. Asi to zamknem.Ale Tissot je tu vcelku v nemilosti. Ja ja som k tomu prispel, ale s tymto zatial problem nemam. Tak mozno mu trochu napravim reputaciu.
Leviathan Odesláno 2. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2013 vyzeraju fajnovo, tej velkosti by som sa moc nebal lebo ti sadli ako uliate.. gratulacia k vyraznym letnym hodinkam Dakujem, pazuru mam okolo 20. Mohlo to byt horsie.
kuncák7 Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Ty hodinky vypadaj moc dobre. Jinak nevim proc je tu zn.tissot v nemilosti,ale ja ji mam rad a nedam na ni dopustit.
People Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 skoda, ze ich nemas s modrym cifernikom. Ale su fakt pekne.
cretino Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Dakujem, pazuru mam okolo 20. Mohlo to byt horsie. ja ju mam 19cm, ale s hodinkami pod 47mm sa tak nejako citim blbo - asi mas vhodne tvarovanu ruku
villain83 Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 kamos je ma na origo modry gume a vypadaj moc pekne,jsou to ale fakt vobludy velikansky,docela jsem koukal,ze na tahu stojej stejne,jako na gume..
Leviathan Odesláno 2. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2013 origos modra guma je na ceste:-) (Dik Majo)
Ardennius Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Já je mám v celé modré variantě a opravdu naprostá spokojenost.
hodnypan Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 K plážovému outfitu sedí suprově. Ať slouží...
Jsilver Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Jsou pekne a nemyslim si ze by zde byl Tissot nejak v nemilosti. At slouzi
Daemonultimate Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 úplně přesně jsi vystihl moje myšlenky když je někde vidím,naštěstí mě míjí právě díky velikosti.Tak atˇ dělají radost co nejdéle.
Leviathan Odesláno 3. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2013 NO musim poopravit moj popis.Vnutri nie je 7750 ale kaliber ETA C01.211, ktory je popravde dost hnusny na pohlad. Su dve verzie tychto hodin. Tato, co mam ja:a potom este jedna, ktora mu iny cifernik, day/date a ETU 7750. Je o milimeter vacsia a ma tlacidla chronogragu normalnej velkosti...clovek sa stale uci....sa ospravedlnujem za nepresne info Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Na tej modrej gume vyzeraju vyborne! A velkostne ti sedia dobre, jedine ta vyska ubera na prakticnosti si myslim...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se