Návštěvník Kamil Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 V 31. 7. 2014 v 17:44, Jagman napsal: ..kde nakoupit takhle narychlo? Tady. Ale někdo by ti mohl pár doutníků přinést a odprodat. Když pěkně poprosíš. Já jsem sice out of stock, zkusil bych Boba, Tikala, Fraka - to jsou asi největší syslové, co mě napadají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 A co chces? Neco ti vemu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Taky Ti neco vezmu, ale Diademy se platí předem .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Vzhledem k veku a predpokladanym zkusenostem u Jagmana bych si vzal prachy dopredu i za Figurado :-) a klice od bytu na krk spolecne s cedulkou s adresou Upraveno 31. července 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Nechci Jaga podceňovat, ale když si ho představím s Diadémou a hlavně po ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Tak ja teda pekne prosim Boba a Berta . Ale prosim neco co me nezabije rad si necham poradit a inspirovat ale taky chci odejit po 2 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 3. propásnutá aukce tento týden :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Kurňa - hezky se to rozjíždí a já budu smrdět v práci. FUJ NA TO!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 (upraveno) No pokud nedorazíte, tak neuvidíte,to co už asi nikdy neuvidíte a pro Jagmana bych vzal začátečnické Belicoso, jako Zrničovi, ať si kluk zvyká, ne ? A Kamile sysel, je pro ti mě asketa Upraveno 1. srpna 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Tak mu tedy vem Belicoso, ja myslel ze vezmu Figurado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Vrahu něco vezmu, mám i nějaké slaboty, tak aby ho to neskolilo... Berte , cuter si asi brát nemusím, že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 ja do diademy nejdu na to jsem měkkej ... ale oliv tam mam nasušeno dost :-) Popelník je naleštěnej a čeká na tuhle příležitost :-) 2: Tikal .. nemáš doma ještě toho malýho NUBa? jednoho nebo dva bych odkoupil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Nub bych taky zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Cuttery (a nejen to) budou .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Tikal diky jsem zvedav Bobe fakt chci jit po 2 Cutter dobre alespon ho nemusím hledat Ale popelník ten asi az priste na ten jsem zapomel koupit (( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 (upraveno) NUBy nemám chlapci, to byl jen pokus a musím přiznat, že nebyl úplně marný mají je zde : http://e-shop.cigar-point.cz/nicaragua?manufacturer=62 Zo Jagman, beru ti jeden pro těhotné ženy a jeden pro chlapy, můžeš je dát oba Upraveno 1. srpna 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 V 31. 7. 2014 v 9:02, Tikal napsal: Ok, tak to dáme mezi 18 a 18.30 kolik nás tedy bve finále bude ? A kolik bude Diadém ? Predstavenstvo se nam rozrostlo 1. Kamil2. Tikal Didemas3. Bob123 Didemas4. FraK Didemas5. Bert Didemas6. Prischera7. Cikinek8. Zrno A pánové popelníky POLDI ssebou !!!!!Dle mych informaci bude tech popelniku POLDI 5, nejak se nam to rozrusta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Tikal: takze zacnu jako tehotna zena a skoncim jako chlap? Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 (upraveno) vyloženě klubová záležitost Jo, nebo jako těhotný muž, to záleží, jak ti to sedne Upraveno 1. srpna 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 V podstate pristi rok to bude vstupenka na vyrocni sraz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se