Tikal Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 No vidíš, že to jde. Mě ten prostor fakt vyhovuje, jsme trochu stranou a nikdo na nás nečumí, že tam smrdíme s doutníky a když si tam deset lidí najednou zapálí, tak je tam vidět . Víc k životu nepotřebuji, tedy kromě té naší partičky, samozřejmě
prischera Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Na mě je to trochu sterilní, a pivo stojí za houby. Ale co bych pro vás neudělal .
Rybiz Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Skoro sem slzu uronil, nezbyva nez dorazit :-)
Tikal Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Sraz DSPBCHOne Café Karlín 29.4. od 18.00Tikal+TikálekBobGabrielLeninLeClercAndrewJagmanCikinek - dorazim, dlouho jsem vas nevidel...:-)PrischeraRibíz
Tikal Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Skoro sem slzu uronil, nezbyva nez dorazit :-) To je slovo chlapa
Bob Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Zacina se nam to rozrustat :-) Jeste mam v zaloze jednoho az dva lidi mimo forum, potvrdim az bude potvrzeno :-)
bohus76 Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Hned bych něco dal,ale osmička zub šel dopryč,tak cítím prd a láduju prášky,ani nažrat se pořádně nemůžu.
Honza.manta Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Hned bych něco dal,ale osmička zub šel dopryč,tak cítím prd a láduju prášky,ani nažrat se pořádně nemůžu. Jó osmičky - nechápu, proč nám vůbec rostou. Když rostou tak bolí, nic nevydrží a stejně ještě bolí, když musí ven. Fuj na ně!
prischera Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Sraz DSPBCHOne Café Karlín 29.4. od 18.00Tikal+TikálekBobGabrielLeninLeClercAndrewJagmanCikinek - dorazim, dlouho jsem vas nevidel...:-)PrischeraRybízBongi
JDenver Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Původně jsem chtěl jen nakouknout a prohodit pár slov s Andrewem, takže jsem se ani nepsal. Když ale vidím ten Kubův hrdinský přístup ... dám tomu podniku ještě jednu šanci. Bobe, 1x OVT prosím. Děkuji. Sraz DSPBCHOne Café Karlín 29.4. od 18.00Tikal+TikálekBobGabrielLeninLeClercAndrewJagmanCikinek - dorazim, dlouho jsem vas nevidel...:-)PrischeraRybízBongiJDenver
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Zacina se nam to rozrustat :-) Jeste mam v zaloze jednoho az dva lidi mimo forum, potvrdim az bude potvrzeno :-)prave to som chcel sa spytat - bude v Prahe aj majitel kavarny ONE Cafe Gabriel a chcel vediet, ci sa moze k nam na chvilu pripojit. a este - vsimol som si, ze viacery clenovia maju nejake problemy a vyhrady voci ONE Cafe ( kludne mozete konkretnejsie )mozno to vidim nejako hlupo ci naivne - mne ale vzdy bolo tam fajn, kde sme sa zisli dobra parta ludi a ani sme si nevsimali nejake malicherne problemy.Casto pocujem aj medzi modelkami, ze ten alebo ten Club bol fajn ale tamten urcite nie - tam som sa nudila... Moj nazor - je to predsa v ludoch a zabave, mozem mat uzasne zazitky aj pri ceskom rybniku a niekto sa nezabavi ani na Coppacabane....Ja som bol zatial iba tri razy medzi vami a celkom dobre som sa pobavil a vcelku mi bolo dost jedno, ze kde to bolo ( ale viem urcite, ze to neboli nejake extra super zariadenia, ale vsetko bolo fajn, normal) Ale ok, ked zopar clenov vyjadrilo negativny postoj, tak ja radsej s tym koncim - uz nechcem mat blby pocit, ze niekomu nutim nieco, co nesplna jeho standard. Tak si to tam este naposledy uzime a skuste sa nejako povzniest nad problemom.Samozrejme aj teraz plati, ze kazdy clen Fora je moj host na kavu!!!
MJ. Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 já bych se s dovolenim taky připsal Sraz DSPBCHOne Café Karlín 29.4. od 18.00Tikal+TikálekBobGabrielLeninLeClercAndrewJagmanCikinek - dorazim, dlouho jsem vas nevidel...:-)PrischeraRybízBongiJDenverMJ
prischera Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Gabo zas to nehroť. Nemusí se každýmu líbit všude, ne? Já sem prostě pivní typ a One na pivo prostě není, tím u mě ztrácí hodně bodů. Navíc tomu místu prostě pro mě chybí atmosféra, mám radši obyčejnější prostředí, který žije. Ale do hospody chodím kvůli lidem, takže nic z toho není nepřekonatelné, občas proč ne. Ale rovnou řeknu, že kdyby se z One měla stát jediná základna a nikam jinam už ne, radost z toho mít nebudu. Přece si nebudeme zbytečně mazat med kolem huby.
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Začíná to vypadat, že už budu zpátky v Praze. Sraz DSPBCHOne Café Karlín 29.4. od 18.00Tikal+TikálekBobGabrielLeninLeClercAndrewJagmanCikinek - dorazim, dlouho jsem vas nevidel...:-)PrischeraRybízBongiJDenverMJHonza.manta 50/50
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Gabo zas to nehroť. Nemusí se každýmu líbit všude, ne? Já sem prostě pivní typ a One na pivo prostě není, tím u mě ztrácí hodně bodů. Navíc tomu místu prostě pro mě chybí atmosféra, mám radši obyčejnější prostředí, který žije. Ale do hospody chodím kvůli lidem, takže nic z toho není nepřekonatelné, občas proč ne. Ale rovnou řeknu, že kdyby se z One měla stát jediná základna a nikam jinam už ne, radost z toho mít nebudu. Přece si nebudeme zbytečně mazat med kolem huby.nehrotim, ja to beriem ako fakty a preto aj pisem, ze kazdy nech sa vyjadri k problemu.bol to moj navrh a preto to len chcem vediet, ze v com je problemale to mas pravdu, ze nie je to o pive a to ta samozrejme chapem.... mne sa jednalo skor o tu velku a prazdnu miestnost na zadymovanie!samozrejme budem rad, ked najdeme nieco take, co bude viac ludom vyhovovat....
bohus76 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Nechci se nikoho dotknout,ale špinavé prádlo se pere doma a jsou z toho zbytečné třenice a nevraživost.Jestli se mi něco nelíbí,řeknu to dotyčnému SZ a nebudu to hnát do extrému.Tož asi tak.Je dobře,že modi fungujou a občas zchladí hlavy smazáním či uzamknutím tématu.
Bob Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 (upraveno) One Cafe je dobra zakladna na velky verejny srazy, dost prostoru a dobry odvetrani. Na mini srazy do 8 osob jsou lepsi mista, ale na srazy o 20 lidech vim momentalne jen o One cafe a Gate ...Jack Sparrow: posledni OVT mam pro tebe :-) Upraveno 24. dubna 2015 uživatelem Bob
Návštěvník Kamil Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Zase s tím začal prischera, nepíše s automatickou barvou písma, ostatní to zkopírují a já vidím kulový.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se