ava Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Také děkuji za super večer. Zase smrdím jako ředitel fabriky na Kubě. To: Lenin. Už vím, proč máš tu přezdívku.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Gabo, ta slečna , co tu sedí je free? Já, že jsem tu první :-)vzdy a vsetky slecny su free - je to len na tvojej sikovnosti!to nikdy nie je moja starost, ale predsa jej, ci je free...
ava Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Myslel jsem , že to je pozornost podniku, když se tak culila. Ale v pohodě jsme to se slečnou probrali.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Myslel jsem , že to je pozornost podniku, když se tak culila. Ale v pohodě jsme to se slečnou probrali.pozornost podniku bola - servirovat kavu a nie pit kavu so servirkou!!!( rad som ta videl)
prischera Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Pár dokumentačních z mobilu, zrcadlo beru až příští týden. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bradkoun Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Díky za super večer a Bobovi za Olivy. Jsem rád, že jsem vydržel až do konce. Těším se na příště. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Štve mě, že jsem nemohl dorazit, evidentně opět super skvadra a podle fotek se zdá, že zahuleno ani nějak extra nebylo.
nividic Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Vypada to na opet povedenou akci, budete-li mit nekdo cestu na Moravu, dnes vecer je pokracovani v Olomouci :-)
abraka111 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 No, nie som uplny doutnikovy zaciatocnik, na druhu stranu stale iba prilezitostny cigar boy, ale tu moju prvu Olivu V som trochu podcenil Priznam sa, prislo to rychlo, necakane, proste naraz, az som sa musel ist na chvilku trochu predychat na cerstvy vzduch Bolo mi vysvetlene, ze treningom sa to vraj zlepsi a clovek si zvykne Diky Bobe za fajcivo, dakujem vsetkym pritomnym za prijemny vecer. Nabuduce sa pokusim byt do zaverecnej P.S. rano po osprchovani som stale citil slusny dymovy oder, az som sa chcel osprsit znova, ale nakoniec sa to vysvetlilo. V noci som nechal pootvorenu pracku s handrami z vecera
Tikal Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Jo Véčko je prubířský kámen, ostatně jsem tě varoval Za mě, jako generálního tajemníka vyjadřuji pochvalu za organizaci srazu a všem děkuji za účast a plodnou diskuzi. Bylo to velmi příjemné a těším se na další společné akce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 organizatorovi pochvala som rad ze som mohol spoznat vela ludi z fora :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martin151 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Také děkuji za fajn večer , až na tu ranní pachut´ po doutníčku jelikož jsem příležitosný kuřák a jěště díky Avo za podporu .
ava Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Také děkuji za fajn večer , až na tu ranní pachut´ po doutníčku jelikož jsem příležitosný kuřák a jěště díky Avo za podporu .Nemáš zač, když můžu pomůžu a držím palce. Tentokrát jsem nebyl tak vyuzenej . Asi dobrej oddíl.
Honza.manta Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Dobrej prostor a odvětrání... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Ty plný popelníky jsou tu víckrát, co se vám na tom libí? Faktem je, že to Bob sesypal ze svého velkého do dvou menších a dal na kraj stolů, kde nikdo neseděl, aby to obsluha nezapomněla odnést.
Bert Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Také děkuji za fajn večer , až na tu ranní pachut´ po doutníčku jelikož jsem příležitosný kuřák a jěště díky Avo za podporu . Jaká PACHUŤ Ty zvíře??? Tomu se říká lahodný dozvuk :-) Máš před sebou dloooouhou cestu. Vítej na ní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se