parnistroj Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 gen. tajemnik /v 16.00 jsem na místě/zapisovatelKamilFraKBert - příchod až tak okolo devátéPrischera 50/50 zkusím se na chvilku zastavitZrnoparnistroj (mozna to ale bude dost pozde)
Tikal Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 (upraveno) A to, o kterém mluví Tikal ani mít nebudeš. Je to beznadějně vyprodaná limitka a jeden z posledních jsem vymámil právě na něm. Já si ho schovávám k nějaké výjimečné příležitosti, což běžný sraz DSPBCh není. Ale ta druhá 2011 limitka Hoyo de Monterrey se sehnat dá. Kdybys po ní toužil, Bob nebo já ti jeden kousek přenecháme. Je to fakt beznadějné.....a jak to tady Kamil napsal,tak mě přepadla deprese ,ale ještě chvilku vydržím a takhle to vypadalo,když to přišlo Upraveno 7. října 2013 uživatelem Tikal
Tikal Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Tak to vypadá,že dorazím opět s juniorem okolo 16.00
Frantik Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Omluvte me dnes panove. Pracovni povinnosti.
prischera Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Já se omlouvám, dneska to asi nedám. A to jsem se sakra těšil . Snad příště.
FraK Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Tak to je škoda, že se s Vámi kluci neuvidím. Já dorazím asi tak v 16,30. Už mám připravený Diademas od Casa Magna. Jsem na něj moc zvědavej.
Bob Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Tak sraz se opet vydaril, jelikoz mame vsichni povinnosti tak to v sedm balime, tak zase priste ...
parnistroj Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Jeste, ze jste napsali, ze to balite, jel bych tam zbytecne
zrno Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Ja v 7 dorazil teprve domu :-( tak příště snad.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Dohodli jsme se s Bobem na dnes 20:00 minisraz U kašpárka. Nechcete někdo dorazit? Já se chystám na Cuaba Salomones:
Návštěvník Kamil Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Zamávej doma Roládama a máš po vycházce.
FraK Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 No prave. Porad zehlim. Budu to muset spravne podat :-)
FraK Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Tak to zas ne. Manzelka byla nastvana, kvuli tomu, ze jsem ji nerekl, ze jsem je koupil. O penize ji zas tak moc neslo (i kdy samozrejme nechape, proc dam za takovou blbost tolik penez, ze). Chtel jsem ji to rict odpoledne az se vrati ze skoleni a ona je rano nasla ve winderu. Proste smula a To byla podstata meho prusvihu, ktery ted zehlim.
emef Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Odesláno 27. října 2013 Tak to zas ne. Manzelka byla nastvana, kvuli tomu, ze jsem ji nerekl, ze jsem je koupil. O penize ji zas tak moc neslo (i kdy samozrejme nechape, proc dam za takovou blbost tolik penez, ze). Chtel jsem ji to rict odpoledne az se vrati ze skoleni a ona je rano nasla ve winderu. Proste smula a To byla podstata meho prusvihu, ktery ted zehlim. Co? Tak to mi asi uniklo. To se někdy těšim na vyprávění.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se