Přejít na obsah

Sraz DSPBCh

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno

gen. tajemnik /v 16.00 jsem na místě/
zapisovatel
Kamil
FraK
Bert - příchod až tak okolo deváté
Prischera 50/50 zkusím se na chvilku zastavit
Zrno

parnistroj (mozna to ale bude dost pozde)

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

A to, o kterém mluví Tikal ani mít nebudeš. Je to beznadějně vyprodaná limitka a jeden z posledních jsem vymámil právě na něm. Já si ho schovávám k nějaké výjimečné příležitosti, což běžný sraz DSPBCh není. :) Ale ta druhá 2011 limitka Hoyo de Monterrey se sehnat dá. Kdybys po ní toužil, Bob nebo já ti jeden kousek přenecháme.

Je to fakt beznadějné.....a jak to tady Kamil napsal,tak mě přepadla deprese :frusty: ,ale ještě chvilku vydržím :lol2:

20131007_104243.jpg

a takhle to vypadalo,když to přišlo Se5Faooo2gV4apQFn-U4ppbHz150dWDQWtb4-PkL1Bk.jpg

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Tak to je škoda, že se s Vámi kluci neuvidím. Já dorazím asi tak v 16,30. Už mám připravený Diademas od Casa Magna. Jsem na něj moc zvědavej.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak to zas ne. Manzelka byla nastvana, kvuli tomu, ze jsem ji nerekl, ze jsem je koupil. O penize ji zas tak moc neslo (i kdy samozrejme nechape, proc dam za takovou blbost tolik penez, ze). Chtel jsem ji to rict odpoledne az se vrati ze skoleni a ona je rano nasla ve winderu. Proste smula a To byla podstata meho prusvihu, ktery ted zehlim.

Odesláno

Tak to zas ne. Manzelka byla nastvana, kvuli tomu, ze jsem ji nerekl, ze jsem je koupil. O penize ji zas tak moc neslo (i kdy samozrejme nechape, proc dam za takovou blbost tolik penez, ze). Chtel jsem ji to rict odpoledne az se vrati ze skoleni a ona je rano nasla ve winderu. Proste smula a To byla podstata meho prusvihu, ktery ted zehlim.

Co? :D Tak to mi asi uniklo. To se někdy těšim na vyprávění. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...