Tikal Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 (upraveno) No promiň, ale já slyšel " jsem Honza" a ne "hele to jsem já, ten přeskanálník, s těma doutníkama a dýmkama co to se mnou už dlouho ladíš po mailech, prostě little_w"Na mě se musí polopaticky Ovšem nic to nemění na tom, že jsem tě poznal. Hele hoď mi odkaz na tu černo-žlutou gumu pls. Díky Upraveno 19. října 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Tady to mas. Jeste zes mi to pripomnel, ja tu svoji nechal v Praze brachovi, musim si objednat nahradu. Kdyby neposilal do CR, dej vedet, objednam ti to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 posílá, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Tak co chlapci dalsi sraz ve ctvrtek 3.11. ?Nebo nejakej jinej den v tom tydnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Zatim muzu rict ze 3.11. je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 To nedam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Jasan dorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 To nedam Jak víš kde to bude? Jinak pokud PRG, tak to taky nedám. Co Brno a SEW bobe, letos to vypadá s programem docela dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Praha 10 :-) SEW asi nedam, mame nejaky povinnosti u rodicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 3.11. bych kolem osmy dokazal. Driv ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Taky bych to měl dát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 No snad ano, ale nevím, co na mě čeká v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 3.11. vypadá pro mě OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Za mě také OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Jsem do konce listopadu v Praze jen o víkendu a ještě ne vždy je celý, takže bohužel beze mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Jak víš kde to bude? Mas recht. Jo, panove, jak jsme se domlouvali, to plati. Je to na vas. Mrkneme na predpoved, vybereme oba dva slunecne dny roku 2017 a muzeme udelat srazek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 I'm in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Sraz Kasparek 3.11. BobM.JJagmanPrischeraMellyFraKAvaTikalKamilPavelZdenek A tim bych to ukoncil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Ja to nedám , budu ještě vybalovat po pondělním stěhování a chystat "slavnostní" otevření dílny . Jo a vyrábět novej pracovní stůl :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Zkusim dorazit...ať je tam pořádně vyčadíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se