Návštěvník Kamil Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Já to psal původně ve stupních Celsia, ale pak jsem to přepsal, abych ho trochu splet a to jsem ještě přemýšlel o Kelvinech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) Započitavam mu 29,3 st. Ale tohle z netu nevyčetl. Jsme o hodně blíže k poušti :-) Dle domorodců , je tu dokonce nejteplejší místo v Ománu. A kde je Bob ?? Upraveno 23. října 2017 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ja s vama nehraju. Kamil si maze / upravuje prispevky, aby vyhral. To mi za tu ligu nestoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Já to psal původně ve stupních Celsia, ale pak jsem to přepsal, abych ho trochu splet a to jsem ještě přemýšlel o Kelvinech. jasný, jen takový popíchnutí. von minule ukazoval přes 40, tak jsem to zase schválně podstřelil, vidím, že motivace jsme měli oba stejný, hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) No jo, ale Kamil to dělá , aby vyhrál za každou cenu :-)) Je asi soutěživej . Upraveno 23. října 2017 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) Ja s vama nehraju. Kamil si maze / upravuje prispevky, aby vyhral. To mi za tu ligu nestoji. Nevim , jestli ti stojí , nebo nestojí, :-)) , ale typuj . Upraveno 23. října 2017 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 45,9 Bob nestiha sledovat :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) 38,9 Celsia Upraveno 23. října 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ty ses ale... prostorekej! Tak ja tam flaknu 41.2°C, abys nerekl, ze mi to nestoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Ty ses ale... prostorekej! Tak ja tam flaknu 41.2°C, abys nerekl, ze mi to nestoji Jsem možná prostořekej, ale tobě to hodilo Ligu. To, že jsem tě hecnul, tak by měla být výhra napůl. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 (upraveno) To není relevantní měření, máš to vůbec cejchovaný ? Bejt Kamil, dávám protest Upraveno 24. října 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Radku, diky, ze ses mne zastal Ale ja se hadat nebudu a skromne to vezmu avo, diky a pripadnou vyhru si pripadne prevezmu pri pripadne ucasti na pripadnem srazu I kdyz... ted nevim... jestli v podminkach souteze nahodou nebylo, ze to je pro jen pro mistni. To bych potom musel prenechat nahradnikovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 To není relevantní měření, máš to vůbec cejchovaný ? Bejt Kamil, dávám protest Nehledě na to, že teplota se měří zásadně ve stínu a taky ne na ruce, která ovlivňuje výslednou hodnotu. Je to nepřesný a nevědecký postup. Ještě musím vymyslet, co mu provedu, až se vrátí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Radku, diky, ze ses mne zastal Ale ja se hadat nebudu a skromne to vezmu avo, diky a pripadnou vyhru si pripadne prevezmu pri pripadne ucasti na pripadnem srazu I kdyz... ted nevim... jestli v podminkach souteze nahodou nebylo, ze to je pro jen pro mistni. To bych potom musel prenechat nahradnikovi Neboj, máš Ligu u mě. Hoši, hoši. Prej vědecké postupy. Tak tedy už žádné soutěže no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 nene, avo, aktivita a soutěže s vynikajícím kuřivem se cení, to si špatně vykládáš. (kdyby ses teď nějakou dobu nemohl bránit, Kamil za to úúúrčitě nemůže) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 To je zvláštní. Jsem na Kampě a jsou zde čtyři hospůdky a před každou.je zahrádka s vyhříváním a nikdo se nahlíží na policejní hodinu - stále otevřeno. Pak, že to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Kampa je holt turisticka :-) Tak tento tyden jeste asi vynechame, ale pristi ctvrtek padl navrh na vyzkouseni naseho zimniho azylu = Etrafiky Takze sraz ctvrtek 9.11.2017Etrafika 1. Bob2. Tikal3. Bert4. Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Já jsem stále na cestách, takže doutník na dálku. Ale už se to krátí a zásoby mizí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se