Přejít na obsah

Sraz DSPBCh

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já to psal původně ve stupních Celsia, ale pak jsem to přepsal, abych ho trochu splet a to jsem ještě přemýšlel o Kelvinech. :)

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Započitavam mu 29,3 st. Ale tohle z netu nevyčetl. Jsme o hodně blíže k poušti :-)

Dle domorodců , je tu dokonce nejteplejší místo v Ománu.

A kde je Bob ??

Upraveno uživatelem ava
Odesláno

Já to psal původně ve stupních Celsia, ale pak jsem to přepsal, abych ho trochu splet a to jsem ještě přemýšlel o Kelvinech. :)

jasný, jen takový popíchnutí. von minule ukazoval přes 40, tak jsem to zase schválně podstřelil, vidím, že motivace jsme měli oba stejný, hehe  :cheers:

Odesláno (upraveno)

No jo, ale Kamil to dělá , aby vyhrál za každou cenu :-)) Je asi soutěživej .

Upraveno uživatelem ava
Odesláno (upraveno)

Ja s vama nehraju. Kamil si maze / upravuje prispevky, aby vyhral. To mi za tu ligu nestoji. :guitar:

Nevim , jestli ti stojí , nebo nestojí, :-)) , ale typuj .

Upraveno uživatelem ava
Odesláno

Ty ses ale... prostorekej! Tak ja tam flaknu 41.2°C, abys nerekl, ze mi to nestoji :)

Jsem možná prostořekej, ale tobě to hodilo Ligu. To, že jsem tě hecnul, tak by měla být výhra napůl. :-)))

post-14379-0-49807200-1508818926_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

To není relevantní měření, máš to vůbec cejchovaný ? :lol2: Bejt Kamil, dávám protest

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Radku, diky, ze ses mne zastal :lol2: Ale ja se hadat nebudu a skromne to vezmu :lol2:

avo, diky a pripadnou vyhru si pripadne prevezmu pri pripadne ucasti na pripadnem srazu ;) I kdyz... ted nevim... jestli v podminkach souteze nahodou nebylo, ze to je pro jen pro mistni. To bych potom musel prenechat nahradnikovi ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno

To není relevantní měření, máš to vůbec cejchovaný ? :lol2: Bejt Kamil, dávám protest

Nehledě na to, že teplota se měří zásadně ve stínu a taky ne na ruce, která ovlivňuje výslednou hodnotu. Je to nepřesný a nevědecký postup. Ještě musím vymyslet, co mu provedu, až se vrátí.

Odesláno

Radku, diky, ze ses mne zastal :lol2: Ale ja se hadat nebudu a skromne to vezmu :lol2:

avo, diky a pripadnou vyhru si pripadne prevezmu pri pripadne ucasti na pripadnem srazu ;) I kdyz... ted nevim... jestli v podminkach souteze nahodou nebylo, ze to je pro jen pro mistni. To bych potom musel prenechat nahradnikovi ;)

Neboj, máš Ligu u mě.

Hoši, hoši. Prej vědecké postupy. Tak tedy už žádné soutěže no.

Odesláno

nene, avo, aktivita a soutěže s vynikajícím kuřivem se cení, to si špatně vykládáš. (kdyby ses teď nějakou dobu nemohl bránit, Kamil za to úúúrčitě nemůže)  :lol2:

Odesláno

Kampa je holt turisticka :-)

Tak tento tyden jeste asi vynechame, ale pristi ctvrtek padl navrh na vyzkouseni naseho zimniho azylu = Etrafiky

Takze sraz ctvrtek 9.11.2017
Etrafika 

1. Bob

2. Tikal

3. Bert

4. Kamil 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...