FraK Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Abys neskoncil jako chlap trpici tehotenskou nevolnosti :-)
nividic Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 přátelé, zejm. Berte, Kamile, Prischero (ostatní neznám osobně),holt tentokrát nebyli bohové modravého dýmu příznivě nakloněni, a tak mě strašně mrzí, že hanácká větef doutníkové sekce pražské buňky chronomagu na výroční zážeh nedorazí...teda pokud se gasík ňákým zázrakem neobjeví ale budem aspoň virtuálně (já vím, to se nepočítá), tož se mějte a postujte průběžný stav!
Tikal Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 I virtuální členové jsou vítání, Snad Prischera udělá pěknou reportáž...
prischera Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Foťák mám ale musíte počkat s odpalem po sedmý... Pak už je jen na fotografickém pánabohu, aby dal dobré světlo . Zdravím do Brna a doufám, že to klapne příště
Tikal Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Já už sedím pod akáty a mám objednané koleno s křenem a čekám.... posláno z Ťapky
Návštěvník Jagman Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Venku? Kde ja priburacel na Harykovi
nividic Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 lehký fotoupdate z města barokních kašen.jak jste na tom vy?
Mirek Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 V 1. 8. 2014 v 19:43, nividic napsal: lehký fotoupdate z města barokních kašen.jak jste na tom vy? Je fakt sympatický, jak s tebou manželka sdílí tuhle neřest, na druhou stranu ti to vůbec nezávidím, kupovat veškerý zásoby 2x ... Kdybych nebyl nachrmlanej z klimatizace, dal bych si hned taky, takhle Vás budu jen morálně podporovat na dálku, jak pražskou, tak hanáckou buňku, užijte si to!
gerlén Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 V 1. 8. 2014 v 19:52, Mirek napsal: Je fakt sympatický, jak s tebou manželka sdílí tuhle neřest, na druhou stranu ti to vůbec nezávidím, kupovat veškerý zásoby 2x ... Kdybych nebyl nachrmlanej z klimatizace, dal bych si hned taky, takhle Vás budu jen morálně podporovat na dálku, jak pražskou, tak hanáckou buňku, užijte si to! prej sdílí...šak sem ho navedla!
JDenver Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 V 1. 8. 2014 v 20:11, Honza.manta napsal: Grrrr!A já makám, fuj na to. Nejsi sám.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Vyrocni zasedani se mimoradne vydarilo, Diademu dali vsichni bez problemu. Diky Bertovi za mile prekvapeni.
Bob Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Fotoupdate bude od kuby(prisery) bylo to super, vrsovicka bunka sla jeste na jedno
zrno Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Ja sice dal jen Melanio , ale oliva partu jsem nemohl přeci trhat :-) Za mě moc vydařený večer zakončený milým překvapením , a doufám že nám Junior s Kubou dorazej v pořádku domů.
prischera Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Dorazili jsme v pořádku vezl mě jak v bavlnce. Krátká fotoreportáž je nudná, protože diadéma se ukázala být pro zkušené borce slabá, dokonce pokračovali dalším kouskem. Díky všem za velmi příjemné posezení, můj zvláštní díky patří Bertovi za překvapení a Otovi za řemeny Jagovi za odvoz.
Návštěvník Jagman Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 (upraveno) Tak jsem taky OK doma snad jsem nevzbudil moc sousedů Jinak Děkuju za sraz za cenné rady Tikalovi za doutník byl výbornej a hlavně za vřelé přijetí do DSPBCh a za krásné překvapení Bertovi ))))))) Díky!Junior Upraveno 1. srpna 2014 uživatelem Jagman
FraK Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Akce to byla mimoradne vydarena a diky Bertovi si na ni vzdycky vzpomeneme, kdyz si budeme brat doutnik na dalsi pokracovani.
Tikal Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Jako generální tajemník DSPBCh si dovoluji prohlásit, že závěry a závazky plynoucí z 1.sjezdu nejen dodržíme, ale i překročíme.Dále chci velmi poděkovat ministru kultury DSPBCh Bertovi, za příkladnou práci a závěrečné překvapení, které nám tuto významnou událost připomene.Také všem zúčastněným za účast a hlavně za to, že jsou takoví, jací sou. Byl to velmi příjemný večer a na závěr pár mobilních fotek..
Bullet Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Dekuji všem za velmi podařené setkání, které bylo po cely večer plne překvapení a velmi dobre nálady! Speciální dik patří Bertovi za mily a prakticky darek a Bobovi za azyl který mě poskytl během mě návštěvy v Praze! Tuto akci si budu dlouho pamatovat!
Bert Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Přátelé, děkuji. Jako vždy mi bylo potěšením a ctí. Přeji DSPBCh do druhého roku činnosti mnoho zdaru. Jelikož jsem byl dnes v 8:22 Tikalem jmenován ministrem kultury DSPBCh, připojuji za svůj resort krátké programové prohlášení. prog 1.docxNačítání informací
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se