Bob Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Budes mit jeste limec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 (upraveno) Jo budu Dovolím si sem dát seznam doutníků, keré vám přinesu, pokud bude chtít někdo něco, nebo změnu,tak prosím sem : Cr 17,- / O 175,- / FdlAT 180,- Bob Oliva 3x,Antillas Toro 3xKamil Oliva 2x,Antillas Toro 1xFraK Credito 10x + Oliva 3x,Antillas Toro 2xZrno Credito 10x + Oliva 2x , 2x dominica robusto Don Diego +DD Reserva Upraveno 19. srpna 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Jestli mas vic oliv tak mi klidne nejakou jeste prihod, jestli ne tak neva :-) 10/10 od mistra, uz se tesim! Hned jedna padne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Dovolím si sem dát seznam doutníků, keré vám přinesu, pokud bude chtít někdo něco, nebo změnu,tak prosím sem : Cr 17,- / O 175,- / FdlAT 180,- Bob Oliva 4x,Antillas Toro 3xKamil Oliva 2x,Antillas Toro 1xFraK Credito 10x + Oliva 3x,Antillas Toro 2xZrno Credito 10x + Oliva 2x , 2x dominica robusto Don Diego +DD Reserva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Diky Radku, jsi jednicka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Jako Kalousek ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Tak jsem nakonec vyhodnotil, že dám přednost zdravé aktivitě. Takže místo abych šel na squash, kde mě už praštili raketou do zubů, několikrát trefili míčkem do zad a vždycky mě z toho bolí nohy a někdy i záda, dám raději přednost DSPBcH. Tam mě snad nikdo raketou do zubů mlátit nebude :-). Takže přijdu včas a ne až ve 20:30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Ze jsem tak smely, mohl bych si rict o jednu az dve Olivy a podobny pocet Antillas Toro? Kdyz to hodnoceni ctu, tak se mi sbihaji sliny. Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Tak jsem nakonec vyhodnotil, že dám přednost zdravé aktivitě. Takže místo abych šel na squash, kde mě už praštili raketou do zubů, několikrát trefili míčkem do zad a vždycky mě z toho bolí nohy a někdy i záda, dám raději přednost DSPBcH. Tam mě snad nikdo raketou do zubů mlátit nebude :-). Takže přijdu včas a ne až ve 20:30. Tak to je dobra zprava! Odkud a v kolik pojedes? Ze bysme to spojili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Dobrej nápad, ale půjdu rovnou z práce, tak nevím, jestli budeme mít úplně společnou cestu tam. Poslal jsem ti sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Dovolím si sem dát seznam doutníků, keré vám přinesu, pokud bude chtít někdo něco, nebo změnu,tak prosím sem : Cr 17,- / O 175,- / FdlAT 180,- Bob Oliva 4x,Antillas Toro 3xKamil Oliva 2x,Antillas Toro 1xFraK Credito 10x + Oliva 3x,Antillas Toro 2xZrno Credito 10x + Oliva 2x , 2x dominica robusto Don Diego +DD ReservaParnistroj Oliva 2x,Antilas Toro 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Tak moje účast se v tuhle chvíli limitně blíží nule, takže se asi musím omluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Dovolím si sem dát seznam doutníků, keré vám přinesu, pokud bude chtít někdo něco, nebo změnu,tak prosím sem : Cr 17,- / O 175,- / FdlAT 180,- Bob Oliva 4x,Antillas Toro 3xKamil Oliva 2x,Antillas Toro 1xFraK Credito 10x + Oliva 3x,Antillas Toro 2xZrno Credito 10x + Oliva 2x , 2x dominica robusto Don Diego +DD ReservaParnistroj Credito 10x + Oliva 2x,Antilas Toro 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Dnes to nestiham, pekne si vykuřte kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 To bude komorní kuřba , Jarda /JDenver/ je také marod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Dřepím v práci do desíti, užijte si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 to já už od půl páté pokuřuji Olivu v klubovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Sraz super!! Konecne mam co kourit!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 jo,jo bylo to opět velmi podařené a velmi podnětné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 jo,jo bylo to opět velmi podařené a velmi podnětnéTy si s sebou do hospody nosíš popelník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se