Přejít na obsah

Sraz DSPBCh

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Vážení přátelé žehu, jako tiskový mluvčí našeho klubu DSPBCh jsem byl členy pověřen vyhlásit další sraz, již III. v naší klubovně
http://www.pivnicekarlin.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=124
Sraz se bude konat dne 12.9.2013 tj. ve čtvrtek od cca 17:30 - 22:00 K vidění doutníky světových značek - namátkou Tikal: Vasco de Gama, Balmoral, Toscanello Baileys. Kamil: VdS half robusto,VdS belicoso(oboje domaci vyroba), H. Upmann quarter corona Frantik(pokud dorazi): El Gaucho sun grown Bob123: Montechristo 520 Frak: Bolivar?

Účast:

1. Bob123
2. Kamil
3. FraK
4. Tikal

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ja prinesu Olivu V Belicoso a vymenim za libovolny kubansky doutnik.

Zrovna jsem ho dokouril a nepresvedcil me. Vlastne presvedcil, ale definitivne v tom, ze chci jen Kubu. :)

Odesláno (upraveno)

Jsem zvedav co budes rikat na ten HdM Short Piramide, ten je paradni! Uplne na nej mam chut :-)

Jo a vitam Prischeru na palube ...

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

Tak mě napadá, budu se předtím stavovat v Dlouhé pro dýmkovou Virginii, jaký doutník mám koupit na sraz, na lehčí kouření? Případně pokud by někdo něco potřeboval, můžu přinést. Klidně SZ.

Odesláno

si vezmu vanilkové,nebo třešňové Cohiby ;-)

Koukám,že jsi se totálně zmlsal Kamile,ale také jsem měl takové období, Kubofobie a drží mě v zásadě dodnes,až na Olivu V, ta mě fakt baví (momentálně). On k tomu pomalu dospěje každý doutníkář,ale pak je právě něco jako ta moje zprofanovaná Oliva příjemným krátkodobým zpestřením.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Vzdyt ja vlastne doutniky kourim jen chvili. Samozrejme pred 2-3 lety jsem vyzkousel vsechno mozne, posledni zhruba rok zkousim Kubu a ostatni i dobre hodnocene odjinud mi fakt nesedi. A z toho mala, co jsem stihl ochutnat mi zrejme nejvic chutnaji znacky Partagas, Hoyo de Monterrey a H. Upmann. Jeste Punch, ale tech jsem zatim moc nemel, Trinidad a Cohiba me teprve cekaji.

EDIT: Jo a nechcete nekdo jedno baleni VdS Don Luis - 3 kousky i s cedrovou krabickou? At se jich definitivne zbavim. :)

post-147-0-71976300-1377896606_thumb.jpg

Odesláno

Karlín, čtvrtek 12.9. od cca 17:30 - 22:00

1. Bob123

2. Kamil
3. FraK
4. Tikal

5. Prischera
6. Honza.manta - jako vždy - 50/50
7. Bert
Odesláno
  V 30. 8. 2013 v 18:05, Tikal napsal:

,ale také jsem měl takové období, Kubofobie a drží mě v zásadě dodnes,až na Olivu V, ta mě fakt baví (momentálně). On k tomu pomalu dospěje každý doutníkář,

Nejsem Radku žádný starý latiník, ale u Kamila to spíš bude Kubofilie, než Kubofobie. Aspoň na to usuzuji z jeho vyjádření. Tedy pokud se jen dovedně nemaskuje a pak třeba nepřijde comingout, že je vlastně Kubofobik :-) a na sraz pak přijde v tričku s nápisem My Father for President, plackou Olivy na klopě saka a s Alecem Bradleyem v puse a demonstrativně spálí krabici H.Upmana a Por Larrangy.

Odesláno
  V 31. 8. 2013 v 19:57, FraK napsal:

Nejsem Radku žádný starý latiník, ale u Kamila to spíš bude Kubofilie, než Kubofobie. Aspoň na to usuzuji z jeho vyjádření. Tedy pokud se jen dovedně nemaskuje a pak třeba nepřijde comingout, že je vlastně Kubofobik :-) a na sraz pak přijde v tričku s nápisem My Father for President, plackou Olivy na klopě saka a s Alecem Bradleyem v puse a demonstrativně spálí krabici H.Upmana a Por Larrangy.

:lol2:

Aby tu krabici Upmana najednou nevykouril, to by taky nebyl hezkej pohled ...

Odesláno

Pak by se z nej asi stal pravy kubofobik. Kamarad se jednou ozral ze slivovice tak, ze ji pak 10 let nemohl ani citit a byl z nej pravy slivovicefobik.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...