Návštěvník Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 staci hladat.... tu to maju uz roky :lol2: http://doutniky-rb.cz/doutniky-jine-zeme/djarum/djarum-spice-island-6ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Děkuju, o těchhle doutníčcích vím, vnímám tam rozdíl ve vůni, asi tam chybí vůně spáleného papíru, který je součástí cigaret. Ale děkuju. Je fakt, že jsem to už dlouho nezkoušel hledat, zase se na to zaměřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 (upraveno) v pohode :-) , este som nieco na ten sposob videl v jednej predajni v Prahe, myslim ze to bolo niekde jak je to nakupne centrum quadrio a niekde v ulicke je tam taka specializovana predajna na doutniky cigarety , dymky ...... Upraveno 8. září 2015 uživatelem Lord* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Mne zase napadla ta známá a vyhlášená trafika v Kaprovce (52), tam mají tolik věcí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Neplánovaně na mě připadla role bejbysitra, omlouvam se. One Cafe 10.9. V cca 18:001. Bob2. Kamil3. Bert4. Tikal + možno aj Tikálek5. Prischera6. Maxigabrielg7. Jagman8. Majk19. nividic + (možná) gerlén10. Zrno .. pokud na to do ty doby nezapomenu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Nebudete někdo dřív? Mam čas už od pěti, ale nechce se mi tam sedět samotnýmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Mne zase napadla ta známá a vyhlášená trafika v Kaprovce (52), tam mají tolik věcí...a mna napadlo, ze si slubil, ze prides na zraz!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Nebudete někdo dřív? Mam čas už od pěti, ale nechce se mi tam sedět samotnýmu je mozne, ze nejak 17.17 by som tam mohol dobehnut....ale mam tam jednanie aj s Gabom ( majitel), takze uvidime, ci tam bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Ode mne jeste prijde jeden nebo 2 kluci mimo chmag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Nebudete někdo dřív? Mam čas už od pěti, ale nechce se mi tam sedět samotnýmu Kubo ja muzu vyjimecne driv, tak vem kdyztak tu malou pub-dymku a muzem si dat malej naskok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Ok, budu se těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Já bych se Gabo i stavil, ale mám jen low cost čvaňháky... Upraveno 10. září 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Já bych se Gabo i stavil, ale mám jen low cost čvaňháky...budem rad, ked prides!a neboj, tak kazdy fajci co len chce a hlavne Bob ma vzdy po ruke dobrotky za prijemne ceny!!!na kaficko ta pozyvam ja ( ako aj ostatnych!) daj sa do pohody vidime sa nejako po piatej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Já dorazím tak okolo 17,30. Jakube, vezmi nějaký aromatik pro Nividice a doprovod, testovací dýmky jim nesu, ale mám jen trhače chlopní, nebo latakii.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Sem si nakonec dýmku nevzal, ale pro tabák stejně musím tak koupím něco lehčího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Tak se na to vykašli, mám vynikající uleželý Bobs Square Cut od GH a Dunhill DLNR z toho si vyberou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Hele stejně sem doma na suchu. Koupím Hal O' the Wynd. Ten bude začátečníkům chutnat. A dobře se kouří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Já dorazím tak okolo 17,30. Jakube, vezmi nějaký aromatik pro Nividice a doprovod, testovací dýmky jim nesu, ale mám jen trhače chlopní, nebo latakii....tak super, vsetci budeme teda nejako po 17.00 tak ich na to pripravim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Hal jko začátečnický tabák někoho mi připomínáš,jenomže ten k Halovi nabízel hnědé lano , nebo Brackena Znám dost lidí, kterým Hal zamotá hlavu a nejsou to žádná ořezávátka... Jinak je to opravdu velmi dobře kouřitelný tabák, ale tabák s Perique není úplně ideální, jako začátečnický. Měl jsem na mysli třeba http://www.tobaccoreviews.com/blend/5715/samuel-gawith-palace-gatepopř.http://www.tobaccoreviews.com/blend/1021/samuel-gawith-grousemoor Já jim nesu tohle http://www.tobaccoreviews.com/blend/1907/gawith-hoggarth-co-bobs-square-cuta je to celkem kouřitelné Upraveno 10. září 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 a co vam teda chutna viacej, dymka ci doutnik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se