Přejít na obsah

Sraz DSPBCh

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Proč tam jedeš tak brzy? Že ty se bojíš, kdyby ses zastavil doma, už bys nedostal vycházku. :D

Odesláno

Dneska večer zkouším juniora z ryb, mají písemku, takže jedu domů tak okolo 20.30 , tak si to chci užít.

Už umí Matesy,zavináče a pepřenky :lol2:

Odesláno

to přezkušování? :-)

Oboje :lol2:

Stavím se na rychlou otočku, bohužel mi to moc nevychází. Tak doufám, že tam bude bude aspoň Bob, protože nikoho jinýho neznám. :D

Neznáš,ale poznáš :lol2:

Odesláno (upraveno)

Pěkné a příjemné to bylo, i když jsem odešel ještě dříve, než jsem čekal, páč mi došlo kuřivo a vzhledem k tomu, že jsem byl na světlé Kubánské vlně, tak se mi to nechtělo kombinovat něčím jiným a že tam Bob měl.

Toho potrhaného Bolivara si nevšímejte, toho jsem zk.rvil, když jsem zavíral krabičku...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

a co ti najviac chutnalo ?  

u mna Vegueros   je hodne na spode,   jedine plus u neho je cena  ,  SC  je velmi dobry a Bolivar  jeden z mojich najoblubenejsich ...   :-)

ja   vcera   EL COBRE robusto    -  pekny nasup  a na 0 stupnov na balkone idealna kombinacia    a predvcerom  Vcko No.4   , 5-ty kusok  po dvoch mesiacoch v humidore a konecne  vybornyyyy  ,   predosle 4 jako neboli zle  ale zaostavali za klasickymi vitolami ...   tento kusok bol ale  excelentny ....

Odesláno

Asi ten Bolívar, ten potěší vždycky. Jinak  Vegueros mi celkem chutná, zejména díky své zemitosti a zvláštní, jakoby pikantní příchuti v tabáku, kterou jsem jinde v Kubě nenašel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...