Přejít na obsah

Sraz DSPBCh

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

takze smakoval vic nez T52  ?   :-)

Upraveno uživatelem Lord*
  • Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To bych řekl, že je jiná disciplína, T52 je takový přímočařejší a chuťově jednodušší, ale zase má tu sílu a tah na branku.

Odesláno

:-) oukej... takze ak by si si mal vybrat das skor prednost melaniu alebo masterblendu ? :-)

Odesláno (upraveno)

Musím pochválit i první Radkův doutník. San Lotano Habano. Skělý doutník na začátek. Něco jako kdyby sis chtěl dát víno, které Ti udělá chuť na dobrou večeři, a přitom  potřebuješ, aby i další vína do Tebe padla úplně v pohodě. Zkrátky takový startovní rýňáček. Chuť vyvážená, ne však úplně plná 4/5, ale hlavně obsahující ostré tóny, dokonce možná i pepře. Výsledný pocit na jazyku a rtech: příjemná pálivost od začátku do konce. Znovu opakuji, parádní načínáček.

Osobní poznámka: Protože mi včera bylo blbě jak psovi, tak to byl za krátký večer i můj doutník poslední :-(

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno

klasicky az na prispevok od Tikala sme sa dozvedeli  toho strasne vela ....  nemala nahodou prebiehat prezentacia EPC ?  ,  co komu chutnalo a tak , dake postrehy ?  aktivne forum   :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Jelikoz jsem "diky" technice dorazil na sraz se znacnym spozdenim, vsichni si jiz nejaky ten doutnicek uzivali. Ti kteri ode mne nejake EPC dostali dodaji nejake chutove postrehy posleze kdyz budou samozrejme chtit...

Odesláno

Pánové, vzhlede k zrušení zítřejších Orlíků, nechtěli byste se i přesto sejít na čvaňháka? Byl bych klidně pro stejné místo, posledně se mi tam líbilo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...