Bob Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Ctvrtek 2.6. Zahradka Kaspar cca 16:30 / kdyz bude zima uvnitr 1. Bob2. Kamil3. Tikal Upraveno 30. května 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Ctvrtek 2.6.Zahradka Kaspar cca 16:30 / kdyz bude zima uvnitr1. Bob2. Kamil3. Tikal4. Bullet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Ctvrtek 2.6.Zahradka Kaspar cca 16:30 / kdyz bude zima uvnitr1. Bob2. Kamil3. Tikal4. Bullet5. ondrej80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 (upraveno) Kluci omlouvam se, jsem trotl, mame zitra vyroci. Takze to nedam a musim se venovat partnerce. Muzu pristi pondeli a patek. Sorry Bullet taky nejde Upraveno 1. června 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Ja taky nedorazim kdyz nejde bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Z pozice Generálního tajemníka a hlavního rušiče, ruším i toto sezení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Kluci omlouvam se, jsem trotl, mame zitra vyroci. Takze to nedam a musim se venovat partnerce.Muzu pristi pondeli a patek.Sorry Bullet taky nejde No to snad není možný. Kluku, že Ty jseš schopnej zapomemenout i na svůj vlastní svátek ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Presne tak alzheimer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Pondělí a středy tradičně nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Pondělí by mohlo bejt v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Tak co chlapci, dame patek sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Co se jít podívat na Seiko sraz a přidat se k nim, je to od 18 v Beer Story Dlouha. Ovšem nevím, jestli se tam kouří. EDIT: Tak nekouří, volal jsem tam. Co Cesta časem, jak navrhoval minule Andrew, mají příjemnou zahrádku.EDIT2: No tvl, teď jsem tam volal a mají v pátek svatbu, takže celá hospoda rezervovaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Já tam budu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Já du v pátek na Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Já také Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Též Seiko... bysme mohli dát after-party v nějaké kuřácké hospodě a dát doutník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Tak se sejdem na Seiku na chvili a pak na doutnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Tak se sejdem na Seiku na chvili a pak na doutnik To zní jako dobrý plán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Tak se sejdem na Seiku na chvili a pak na doutnikUž jsem si Bobe říkal, že bys snad někde chyběl. Jsem to ale hlupák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Tak co chlapci, nedame zitra nebo ve ctvrtek sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se