SakalMarty Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Tato komplikace je opravdu povedená. Doporučuji video Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Parádička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Hranatý kolečka,volně se poletující ručky.ML věnuje hodně času a energie na komplikace,který nikdo jiný nemá a daří se jim to.Zase jedna parádička.Díky za video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 ML umí, palec jednoznacně vzhuru, spousta zábavy na cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Zas jedno video, které jsem nepochopil, jak je ta komplikace udělaná, to mi hlava nebere Ale kouká se na to krásně, ML je už pár let pořádně rozjetej rychlík a válcuje spoustu starších hodinářských značek, které jen tupě čumí v depu u kolejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Brutalne video, fakt to je bolehlav ako bludi ta sekundovka, nepokoj je staticky ako to je sprevodovane... Federer sa nemusi hanbit teda, ze bol tvarou i tejto znacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Pri pohlade na geometrickú konštrukciu asteroidy je ten pohyb trochu menej mysteriózny :-) Pravda, mohli tam dať nejaký hi-beat (keď teda nie rovno SD ), elegantný pohyb sek. ručky dosť ruší to sekanie http://www.youtube.com/watch?v=R0cAH5ROHyE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Parádní komplikace která je hlavním atributem daného modelu. Ač mám ML rád, tak hodinky jako celek mě až tak moc neberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 to je brutalni video,ja bych se furt bal,aby mi ta rucka neodcestovala mimo:-)ML jede,tohle je skutecne hodne dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 11. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 Tico psal a postoval, jak ten mechanizmus funguje, což zase taková věda není, ale pořád mi není jasný, jak tam ta ručička drží. Jako přes magnet, nebo napadá vás něco jiného? Protože jestli přes magnet, tak jak píše villain83, bych se bál, že by jednoho krásného dne odcestovala a absolutně netuším, jak bych ji vracel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 (upraveno) Ten princip by mě taky zajímal,zatím jsem ho nevyčetl. Upraveno 11. července 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 Zrejme sa točí celý ten biely disk a prevod je pod ním. Ale bližšie som to neskúmal, mňa by to na hodinkách otravovalo, aj ten trhaný pohyb. Ale je fajn, že sa niekto snaží vymyslieť na hodinky nejakú tú srandičku, aj keď pre inšpiráciu stačí ísť na youtube a pozrieť pár videí o prevodoch a mechanike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 Dytˇ ten disk se ani nehne. http://www.hodinkee.com/blog/hands-on-with-the-the-maurice-lacroix-masterpiece-seconde-mysterieuse-live-pics-video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 V 11. 7. 2013 v 10:39, Daemonultimate napsal: Dytˇ ten disk se ani nehne. http://www.hodinkee.com/blog/hands-on-with-the-the-maurice-lacroix-masterpiece-seconde-mysterieuse-live-pics-video Sklo nad ním sa nehne určite. Ale či aj disk, za to by som ruku do ohňa nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 ta komplikace je uzasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 V 11. 7. 2013 v 11:10, flivver napsal: Sklo nad ním sa nehne určite. Ale či aj disk, za to by som ruku do ohňa nedal Souhlasim,bude to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 11. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 tak jsem na to přišel pacienti. Flivver měl pravdu, je tam sklo, na kterém jsou ty indexy a vteřinovka s diskem / subcifer je pod tímto sklíčkem. Hází i stíny. Točí se celý subcifer, který je pevně spojený s vteřinovkou, Je tak jemně broušený, že otáčení není vidět. Pusťte si to video co postoval Daemonultimate v HD a použijte fullscreen ke konci videa je to krásně vidět..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 Velmi efektní a krásná komplikace !! Originální a určitě smysluplný směr inovací značky, jen tak dál, na zápěstí to musí být porochněníčko. Možná ale v půl osmý už tak parádní nebude, těžko říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 Já to nechápu a točí mě to! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej74 Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 (upraveno) V 24. 7. 2013 v 13:28, Radius napsal: Já to nechápu a točí mě to! :-D Snad ti toto pomoze ( treti snimok ).............. http://www.horozima.com/2013/04/maurice-lacroix-masterpiece-seconde.html Upraveno 29. července 2013 uživatelem Andrej74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se