Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim osadenstvo. Letne horucavy mi sposobuju volaku psychicku nerovnovahu a ....

Hladam nieco lahucke, pohodlne, vodotesne prakticke.... Proste hodinky na kazdu prilezitost. Rozmerovo od 34 do 39mm (viac urcite nie), vodotesne aspon na 100m, otocna luneta s minutovymi indexami, datum, a vyska tak do 12,5-13mm. Vypukle sklicko je skoro nutnostou :) Poprosim ziadne vintage kusky ale retro nadych potesi :) Cena do 1200 EUR

Hrozne sa mi pacia nove Sinn 104, ale ta velkost je uz za mojou hranicou komfortu...

Sinn-104jpgoriginal_zpsad86fc67.jpg

• Odpovědi 299
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ta luneta je megazadrhel, ze? kandidatom su este sinn U200, ale tam sa mi nepaci 18mm tah. To mi pride trosku poddimenzovane. Aj ta vyska je asi o nieco viac ako by som chcel.

U nas v krcme ked ta uvidia ze rezes nozom do stola tak mas po ftakoch :) Okrem toho casto varim vajicka a na kuchynskom stole by zarezy druha polovicka asi neprekusla :death:

Odesláno

co su to zac? pohladne su :)

zadani nesplnuji zadne hodinky :)

a to ani tyto hezke oris

ales, oboje su nekonecne nudne a pre mna az skarede :)

co sa tyka da46 a 47, tie sice maju 40mm na spodu puzdra ale luneta ma skoro 42mm a to je opticky velmi velke zvacsenie. tam mi uz chyba to pohodlie ktore hladam..

Tutima FX Automatic 631-31 - 38,5mm

Fortis Official cosmonauts - 39mm

Ale já bych ten 1mm vzal na milost a šel do DA46,47

tieto by som zobral hned ak by nemali to priblble uchytenie tahu....

Co Oris Aquis Date? Jsou sice dámské :), ale není to na nich vidět, D=36mm

ja sa uz niekedy zacinam obavat ze toto montemar-ove tvrdenie v mojom pripade asi znaci pravdu

zadani nesplnuji zadne hodinky :)

Odesláno

Podle me jsi ztracenej pripad s podivnym vkusem na prtave hodinky :-) A taky mas porad pnutí, takže ti doporučuju ty tvoje Glycine. Na mesic budes v klidu a pak kupuj zase všechno, co uz jsi mel :-)

Odesláno (upraveno)

Janko uz jsi mel mid-size SMP? Bondovky nebo pak tu mensi verzi od 2254.50 (nevim presne ciselny oznaceni). Ty by mohly splnovat vsechno co pozadujes..velikost, datum, luneta, vodotesnost, perfektni univerzalni vzhled. Jen jim to asi nejvic bude sluset na tahu, ty jsi vic na ty remeny.... Kazdopadne bych to zvazil, v tech pozadavcich co mas me prave ted nic lepsiho nenapada.

41Z23zvzqaL.jpg25518000-20.png

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Podle me jsi ztracenej pripad s podivnym vkusem na prtave hodinky :-) A taky mas porad pnutí, takže ti doporučuju ty tvoje Glycine. Na mesic budes v klidu a pak kupuj zase všechno, co uz jsi mel :-)

Ale howno Frantiku. Janko proste neni pozer, ale praktik. :)

My všichni jsme tady pozeri :-) Proč bychom asi nosili hodinky?!?!

Odesláno

Kup ty stotrojky po mně... Stojej za to :-) Vejšky se neboj, fakt se nosí pohodlně...

Janko, ano...tohle je výzva. Máš stejně tenké zápěstí jako já, a tyhle časomíry na něm sedí dobře..a dá se na nich pěkně blbnout s řemenama. Upřímně....jedny z nejhezčích hodinek v prodejním vlákně ;-) 

Odesláno

tak si vas podam pekne po poriadku

a ty tvoje vintazni sinny uz nemas? ty byly idealni univerzaly, ne?

tie som odpalil snad uz pred pol storocim :) omrzeli....

nie, lebo vzdy je niecoho privela..

.. ty orisky jsou artix gt. ale +3, +7, +200 ... od zadani

to je moc :)

Kup ty stotrojky po mně... Stojej za to :-) Vejšky se neboj, fakt se nosí pohodlně...

zvazujem 103ky, ale ak tak to bude manufaktum - su nizsie a akryl mam proste radsej.... tie po tebe su prilis vysoke (rovnako ako aj moje Baume ktore pojdu prec hned ako sa zacnu nosit dlhe rukavy). no a to ked si mam kupit 103ky, tak to uz mozem rovnako kupit aj 104ky ktore su neporovnatelne nizsie :eek:

suhlasim a s polutovanim hovorim ze som uz mal vsetky modely glycine airman ktore stoja za slovo a tato cesta je pre mna na konci...

Janko uz jsi mel mid-size SMP? Bondovky nebo pak tu mensi verzi od 2254.50 (nevim presne ciselny oznaceni). Ty by mohly splnovat vsechno co pozadujes..velikost, datum, luneta, vodotesnost, perfektni univerzalni vzhled. Jen jim to asi nejvic bude sluset na tahu, ty jsi vic na ty remeny.... Kazdopadne bych to zvazil, v tech pozadavcich co mas me prave ted nic lepsiho nenapada.

tak tieto hodinky su pre mna neviem preco stelesnenim nevkusu. fakt sa mi ani trochu nepacia a ani sekundu svojho zivota som nerozmyslal nad tym ze by som si ich kupil. ale dik za typ, snaha sa ceni :)

My všichni jsme tady pozeri :-) Proč bychom asi nosili hodinky?!?!

AMEN!

Case Diameter 39 mm
Thickness 12 mm
Waterproof 100 m

nejaky nepodareny fejk maurice lacroix, nie? :cheers:

Odesláno

Janko, ano...tohle je výzva. Máš stejně tenké zápěstí jako já, a tyhle časomíry na něm sedí dobře..a dá se na nich pěkně blbnout s řemenama. Upřímně....jedny z nejhezčích hodinek v prodejním vlákně ;-) 

fakt nie, tu vysku ja proste nedam. chcem v prvom rade pohodlie.

Prim (Elton) sport, jsi jasnej adept ;)

renovaciu igenov od eltonu som mal a bolo to sklamanie. hlavne luneta bola taka biedna, ze by som vsetky vajicka bud prevaril, alebo by som mal uz davno salmonelu... aj ked tato LE je podarena, to uznam

a můžou být i na baterky?

Traser Ladytime :-) a ještě ušetříš ;-)

baterka nie. tak hlboko som este neklesol :cheers:

vdaka, prestudujem :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...