Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 299
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ja som este len zelenac :), ale tak tie Tudor mi pridu take tuctovejsie a Brajtle su podla mna viac svojske. Ja by som dal hlas tym Bckam .

Odesláno

Já bych vzal Breitle, klidně i v té hnědé. Ty tudory... vypadá to jak Suby, na cifru to má nápis jako Suby, ale Suby to prostě nejsou, náhražka...

Odesláno

No jestli ti to pomuze pri rozhodovani, ja bych sel radeji do original hodinek, nez napodobeniny, byt je to Tudor :) Takze znovu a bez dlouheho rozhodovani volim Becka.<br /><br />Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

ales sakra, nehovoril si este par stranok dozadu ze Tudor? :lol2:

Odesláno

ja viem, je to tazke somnou...

ani nechcem vediet kolko tie credor stoja, ale nastastie sa mi nepacia :) mam este cas na rozhodovanie, takze to necham odlezat v hlave a uvidim. zatial vedu tie brajtle a keby tu lunetu zamenim za ciernu, tak by sa mi uz snad aj pacili :)

Odesláno (upraveno)

No jestli ti to pomuze pri rozhodovani, ja bych sel radeji do original hodinek, nez napodobeniny, byt je to Tudor :) Takze znovu a bez dlouheho rozhodovani volim Becka.<br /><br />Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

a luneta SOH se inspiruje čím? Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

tieto tu uz padli? Dnes som ich videl vo vylohe a vyzerali celkom fajn. 

105_25222_1.jpg

http://www.uhrenschmuck24.ch/hamilton-jazzmaster-seaview-auto-37mm-4.html

nazivo mi prisli hrozne nudne :( a absencia AR ich neskutocne degraduje..

ano, s predajcom som komunikoval, hodinky aj balenie fajn, ale nepride vam to puzdro neskutocne ocucane?

Odesláno

Len pre info - ak vymienaš ciferník u Breitling-u za inú farebnú variantu, stojí to 3 x viac, ako keby si ho menil ( napríklad v prípade poškodenia ) za rovnaký ...

Tak ono lze koupit i ty brajtle a za čas, až přibude střelivo je nechat překopat do černých. Je to pokud vím dražší než samotná výměna cifru a lunety v té samé barvě, ale dá se.

• po měsících...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...