Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No,

mal som cierne Steelfishe. Chcel som modre.

Mal som modre, chcel som kremove.

mam kremove...

Popravde tento dial sa mi zda pomerne vynimocny a na leto je moc fajn.

Hodinky stravili par dni v Sherone na tlak.skuske, (nakolko pojdu pod vodu) a dostalo sa im starostlivosti aj co sa tyka prelestenia. Sucasny stav je ako nove.

Professional II tah sa mi zda ako najvdodnejsie riesenie.

no a par fotiek..fotene teraz na kolene v kancli..Ajfonom...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

..nakoniec Ta predstava, ze by si musel vydrzat pri vode s Tissotkami dohnala k Bckam? :D fanovy letny vyber, gratulujem k paradnym hodinkam  :cheers:

Upraveno uživatelem cretino
Odesláno

Mně stačí to,že mám jedny hodinky a chci druhé,Ty ještě začínáš hru s barvama :-),nemáme to jednoduchý,každopádně super hodinky,je jedno v jaký barvě,takže gratuluju.

No, ale pri tomto kremovom ten AR taha tak do fialova a nie tak vyrazne.. Pri ciernych to bolo najmarkantnejsie...ten pekny modry AR. Najma pri ceste autom som sa kochal...

Ved to pozname vsetci..ze ano

Odesláno

..nakoniec Ta predstava, ze by si musel vydrzat pri vode s Tissotkami dohnala k Bckam? :D fanovy letny vyber, gratulujem k paradnym hodinkam  :cheers:

toto mam tak na machrovanie:-). Ked sa navleciem do gumy...

na normalne vodne hratky budu Seastary super

Návštěvník kupec
Odesláno

Ale aj ja som si všimol že ten AR je na každých Breitlingoch iný. Neviem čím to je.......

• po 4 týdnech...
Odesláno

no, povodne som pre dovolenkou trochu zabrzdil s nakupom hodiniek..

ale ako to uz chodi...ked idete dakam kde nie ste zatazeny beznymi dennymi problemami s ludmi s podobnou "uchylkou". deju da divne veci....

Tak som sa z dovolenky vratil s prirastkom ku Steelfishom. Povodne som chcel vymamit len Ocean Racer s preklapackou...ale nakoniec zmenili majitela cele hodinky....

a Ocean Racer ostal zatial na Avengeroch

Odesláno

Avengery su moc fajn..ale trochu vysoke...SF stale ostavaju u mna cislo jedna.

Odesláno (upraveno)

Ty Avengery jsou opravdu monstrozni, pritom Steelfishe tak male nejsou...jinak Steelfishe delaji dle me jenom ve dvou bar. variantach, tmava a svetla tedy kremova...ta tmava ma kouzlo v tom, ze AR dle svetla hazi cifr od cerne pres fialovou a do ruznych kombinaci....je to velka parada, clovek se toho nemuze nabazit, proste skvela volba!

Upraveno uživatelem cikinek
Odesláno

Ty Avengery jsou opravdu monstrozni, pritom Steelfishe tak male nejsou...jinak Steelfishe delaji dle me jenom ve dvou bar. variantach, tmava a svetla tedy kremova...ta tmava ma kouzlo v tom, ze AR dle svetla hazi cifr od cerne pres fialovou a do ruznych kombinaci....je to velka parada, clovek se toho nemuze nabazit, proste skvela volba!

Myslím , ze ve třech - světla, modra a černá :)

Jinak krémové jsem mel taky a jsou nej ze všech :)

Odesláno

Steelfishe se už nedělají. V nabídce byly ve třech barevných provedeních, ke krémovým a černým patří ještě modrý.

Jak se mají moje rybky? :-)

Jediná nevýhoda, jinak dokonalého AR, je že je furt umatlaný

Odesláno

Steelfishe se už nedělají. V nabídce byly ve třech barevných provedeních, ke krémovým a černým patří ještě modrý.

Jak se mají moje rybky? :-)

Jediná nevýhoda, jinak dokonalého AR, je že je furt umatlaný

attachicon.gifpost-11054-026878900%201307075141.jpg

attachicon.gifIMG_6144.JPG

Ahoj, no, uprimne, ma je muj kamarad a maji se moc dobre, koupil jim tah a stara se o ne skvele, je to maniak....nicmene ja uz mam rybky potreti a Tebou to zacalo!!! Diky za to :cheers: ....ale ty Avengery v tomto vlakne vypadaji taky dobre a jeste jsem je nemel....to je vyzva :clap:

Odesláno

To Leviathan: clovece, kolik ty Avengery vazi spolu s tahem, steefishe maji urcte ke 200 gramum...tyhle musi mit ke ctvrt kilu???? a rozmer 47mm jestli se nemylim....? dekuju

Odesláno

Ahoj, no, uprimne, ma je muj kamarad a maji se moc dobre, koupil jim tah a stara se o ne skvele, je to maniak....nicmene ja uz mam rybky potreti a Tebou to zacalo!!! Diky za to :cheers: ....ale ty Avengery v tomto vlakne vypadaji taky dobre a jeste jsem je nemel....to je vyzva :clap:

To byly ty první, ty druhý (od doktora) byly taky moje :-)

To Leviathan: clovece, kolik ty Avengery vazi spolu s tahem, steefishe maji urcte ke 200 gramum...tyhle musi mit ke ctvrt kilu???? a rozmer 47mm jestli se nemylim....? dekuju

Steelfishe na Pro II mají 220g, Avengery budou mít víc. Zápěstí oťukaný od obrubníku :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...