Leviathan Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 No,mal som cierne Steelfishe. Chcel som modre.Mal som modre, chcel som kremove.mam kremove...Popravde tento dial sa mi zda pomerne vynimocny a na leto je moc fajn.Hodinky stravili par dni v Sherone na tlak.skuske, (nakolko pojdu pod vodu) a dostalo sa im starostlivosti aj co sa tyka prelestenia. Sucasny stav je ako nove.Professional II tah sa mi zda ako najvdodnejsie riesenie. no a par fotiek..fotene teraz na kolene v kancli..Ajfonom... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cretino Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 (upraveno) ..nakoniec Ta predstava, ze by si musel vydrzat pri vode s Tissotkami dohnala k Bckam? fanovy letny vyber, gratulujem k paradnym hodinkam Upraveno 11. července 2013 uživatelem cretino
Daemonultimate Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Mně stačí to,že mám jedny hodinky a chci druhé,Ty ještě začínáš hru s barvama :-),nemáme to jednoduchý,každopádně super hodinky,je jedno v jaký barvě,takže gratuluju.
CEGY Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Škoda, že se nedělaj s býlým cifrem.
villain83 Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Hezky,mne se prave tenhle kremovej cifr libi moc,modry jsou taky hezky,ale tyhle moc vidany nejsou,takze jim dej pekne napit:-)
Návštěvník kupec Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Gratulujem, veľmi dobrý výber. Uži si ich.........
Leviathan Odesláno 11. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Mně stačí to,že mám jedny hodinky a chci druhé,Ty ještě začínáš hru s barvama :-),nemáme to jednoduchý,každopádně super hodinky,je jedno v jaký barvě,takže gratuluju.No, ale pri tomto kremovom ten AR taha tak do fialova a nie tak vyrazne.. Pri ciernych to bolo najmarkantnejsie...ten pekny modry AR. Najma pri ceste autom som sa kochal...Ved to pozname vsetci..ze ano
Leviathan Odesláno 11. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2013 ..nakoniec Ta predstava, ze by si musel vydrzat pri vode s Tissotkami dohnala k Bckam? fanovy letny vyber, gratulujem k paradnym hodinkam toto mam tak na machrovanie:-). Ked sa navleciem do gumy...na normalne vodne hratky budu Seastary super
sashator Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Pro mě asi nejpovedenější barevná varianta nejpovedenějších Breitlingů , gratuluju!!!
Návštěvník kupec Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 Ale aj ja som si všimol že ten AR je na každých Breitlingoch iný. Neviem čím to je.......
Leviathan Odesláno 10. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 no, povodne som pre dovolenkou trochu zabrzdil s nakupom hodiniek..ale ako to uz chodi...ked idete dakam kde nie ste zatazeny beznymi dennymi problemami s ludmi s podobnou "uchylkou". deju da divne veci....Tak som sa z dovolenky vratil s prirastkom ku Steelfishom. Povodne som chcel vymamit len Ocean Racer s preklapackou...ale nakoniec zmenili majitela cele hodinky....a Ocean Racer ostal zatial na Avengeroch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leviathan Odesláno 10. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Avengery su moc fajn..ale trochu vysoke...SF stale ostavaju u mna cislo jedna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bullet Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 (upraveno) Ty Avengery jsou opravdu monstrozni, pritom Steelfishe tak male nejsou...jinak Steelfishe delaji dle me jenom ve dvou bar. variantach, tmava a svetla tedy kremova...ta tmava ma kouzlo v tom, ze AR dle svetla hazi cifr od cerne pres fialovou a do ruznych kombinaci....je to velka parada, clovek se toho nemuze nabazit, proste skvela volba! Upraveno 14. srpna 2013 uživatelem cikinek
semi001 Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Ty Avengery jsou opravdu monstrozni, pritom Steelfishe tak male nejsou...jinak Steelfishe delaji dle me jenom ve dvou bar. variantach, tmava a svetla tedy kremova...ta tmava ma kouzlo v tom, ze AR dle svetla hazi cifr od cerne pres fialovou a do ruznych kombinaci....je to velka parada, clovek se toho nemuze nabazit, proste skvela volba!Myslím , ze ve třech - světla, modra a černá Jinak krémové jsem mel taky a jsou nej ze všech
financ Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Ty Avengery jsou opravdu monstrozni, pritom Steelfishe tak male nejsou...jinak Steelfishe delaji dle me jenom ve dvou bar. variantach, tmava a svetla tedy kremova...ta tmava ma kouzlo v tom, ze AR dle svetla hazi cifr od cerne pres fialovou a do ruznych kombinaci....je to velka parada, clovek se toho nemuze nabazit, proste skvela volba! Steelfishe se už nedělají. V nabídce byly ve třech barevných provedeních, ke krémovým a černým patří ještě modrý.Jak se mají moje rybky? :-)Jediná nevýhoda, jinak dokonalého AR, je že je furt umatlaný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bullet Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Tak ted jsem z toho blbej....modry jsem snad nikdy nevidel... Vim, ze uz se rybky nevyrabi, myslim ze skoncily nekdy koncem roku 2010...
Bullet Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Steelfishe se už nedělají. V nabídce byly ve třech barevných provedeních, ke krémovým a černým patří ještě modrý.Jak se mají moje rybky? :-)Jediná nevýhoda, jinak dokonalého AR, je že je furt umatlaný post-11054-026878900%201307075141.jpg IMG_6144.JPGAhoj, no, uprimne, ma je muj kamarad a maji se moc dobre, koupil jim tah a stara se o ne skvele, je to maniak....nicmene ja uz mam rybky potreti a Tebou to zacalo!!! Diky za to ....ale ty Avengery v tomto vlakne vypadaji taky dobre a jeste jsem je nemel....to je vyzva
Bullet Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 To Leviathan: clovece, kolik ty Avengery vazi spolu s tahem, steefishe maji urcte ke 200 gramum...tyhle musi mit ke ctvrt kilu???? a rozmer 47mm jestli se nemylim....? dekuju
financ Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Ahoj, no, uprimne, ma je muj kamarad a maji se moc dobre, koupil jim tah a stara se o ne skvele, je to maniak....nicmene ja uz mam rybky potreti a Tebou to zacalo!!! Diky za to ....ale ty Avengery v tomto vlakne vypadaji taky dobre a jeste jsem je nemel....to je vyzva To byly ty první, ty druhý (od doktora) byly taky moje :-) To Leviathan: clovece, kolik ty Avengery vazi spolu s tahem, steefishe maji urcte ke 200 gramum...tyhle musi mit ke ctvrt kilu???? a rozmer 47mm jestli se nemylim....? dekuju Steelfishe na Pro II mají 220g, Avengery budou mít víc. Zápěstí oťukaný od obrubníku :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se