tmoris Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 je nejaka zmena k nefunkcnosti apky v htc desire z (ostreni)?
McStinger Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 je nejaka zmena k nefunkcnosti apky v htc desire z (ostreni)? Bohužiaľ nie, ani to nie je v našich silách riešiť. Nemáme takýto mobil k dispozícii, bez toho to nejde. Môžem len povedať, že kompatibilita Android zariadení je tragická a s HTC boli najväčšie problémy. Asi nie nadarmo má Google v Developer konzole možnosť vytvoriť zoznam nekompatibilných zariadení, na ktoré sa aplikácia odmietne nainštalovať.
Mirek Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 (upraveno) Kdybyste někdo měli tuhle aplikaci překonvertovanou pro BB10, dejte mi prosím vědět..Díky Upraveno 23. září 2013 uživatelem Mirek24
Henatko Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Jo za BlackBerry se přimlouvám, když mi někdo poskytne .apk tak to testnu "prekonvertované" na .bar to by mohlo fungovat Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 4 Beta
Henatko Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Tak do teď to nešlapalo ale na posledním OS(Z10STL100-2/10.2.1.1055) jede jak má. Nainstalovaná poslední verze co je na GPlay Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Zajímavá aplikace, nainstalováno, těším se na výsledky
F.B. Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Páni, ako to robíte, že sem postujete tie fotky z aplikácie, alebo záznamy z meraní? Print screen na telefóne, alebo? Dík za pomoc - holčička má Samsung Galaxy SII F.
Henatko Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 (upraveno) Jo některé přístroje to dokážou už v základu , jinak hledej slovo screencapture v play edit : Upraveno 23. prosince 2013 uživatelem Henatko
F.B. Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 Jo některé přístroje to dokážou už v základu , jinak hledej slovo screencapture v play edit : Super, díky moc chlape. Funguje to! F.
Bozda Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Doporučuji si nastavit server pro synchronizaci času time.nist.gov . Je to podle testů stabilnější časový server (btw oficiální čas USA). Jinak moc pěkná aplikace a funguje velmi dobře na HTC Desire X! Díky!!!
McStinger Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Pozitívny ohlas od používateľa HTC poteší Možnosť urobiť screenshot naozaj niektoré zariadenia majú priamo v systéme, u môjho Asusu je to schované pod Asus customized settings. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 tak mi to nějak nejde to měření s programem WatchAccuracy, Vyfotím,nastavím ručky,uložím a nic.
uff Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 tak jsem si stahnul a nadrzene cekam na zitrejsi rano...
McStinger Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 tak mi to nějak nejde to měření s programem WatchAccuracy, Vyfotím,nastavím ručky,uložím a nic. Priamo po uložení sa naozaj nič neudeje. Ak Ti to ukladá záznamy (čo podľa všetkého áno), tak si vieš v profile pozrieť výsledky, tiež pri ďalšom meraní.
camlost Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 pro zajímavost: čínská plečka UMI X1 s Androidem 4.2.2 fotí / ostří bez potíží.pominu-li tedy fakt, že ve sklíčku hodinek je vidět chromovaný rámeček "objektivu", který za určitých okolností dokonale splete SW, který pak nedokáže najít rafičky.jinak to funguje pěkně, díky. :-)
McStinger Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 pro zajímavost: čínská plečka UMI X1 s Androidem 4.2.2 fotí / ostří bez potíží.pominu-li tedy fakt, že ve sklíčku hodinek je vidět chromovaný rámeček "objektivu", který za určitých okolností dokonale splete SW, který pak nedokáže najít rafičky.jinak to funguje pěkně, díky. :-) Software nič nehľadá. Čas po odfotení je nutné nastaviť manuálne ovládacími prvkami. Software iba prednastaví prvky na aktuálny čas, aby nebolo treba hýbať všetkým. Je to myslím aj v návode napísané.
camlost Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Software nič nehľadá. Čas po odfotení je nutné nastaviť manuálne ovládacími prvkami. Software iba prednastaví prvky na aktuálny čas, aby nebolo treba hýbať všetkým. Je to myslím aj v návode napísané. aha...aspoň je vidět, že použití je tak jednoduché, že to zvládnu dokonce i já bez návodu. ;-)
vraby Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 (upraveno) Priamo po uložení sa naozaj nič neudeje. Ak Ti to ukladá záznamy (čo podľa všetkého áno), tak si vieš v profile pozrieť výsledky, tiež pri ďalšom meraní.tak jsem LAMA,záznamy to ukládá,podívám se do profilu a všude 0.0 s vyzkoušeno na Sony xperia L a Huawei Vision Upraveno 2. ledna 2014 uživatelem vraby
dacambary Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Označil jsi nejdříve nový úsek měření?
mikulíšek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Těch co nepochopili, jak to vlastně funguje je opravdu hodně... Já dokonce napsal blbou recenzi na google play a neuběhlo ani pár hodin a ozvali se mi tvůrci, aby mi vysvětlili, že skutečně jen nestačí hodinky vyfotit.. trochu trapas.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se