Beet Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Naozaj vrelo odporúčam dať si občas poslať údaje na mail, je tam taká možnosť.Tak to jsem nevedel. Dik za info. Budu pouzivat.
sladinek Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Je to hezka aplikace, ale nikde jsem nenasel moznost pro hodinky s mimostrednou vterinovkou. Planuje se pridani teto funkce?
McStinger Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Je to hezka aplikace, ale nikde jsem nenasel moznost pro hodinky s mimostrednou vterinovkou. Planuje se pridani teto funkce? Prepni si to v profile v nastaveniach
sladinek Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 No jo. Je to tam. Priste budu vic hledat. Diky.
mazzi Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Naozaj vrelo odporúčam dať si občas poslať údaje na mail, je tam taká možnosť. Taky jsem přišel o naměřené údaje. E-mailový export do CSV je jenom poloviční řešení. Chybí import exportovaného souboru po pádu aplikace a ztrátě dat. 1
McStinger Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Taky jsem přišel o naměřené údaje. E-mailový export do CSV je jenom poloviční řešení. Chybí import exportovaného souboru po pádu aplikace a ztrátě dat. Ono je to tak, že všetko je viacmenej polovičné riešenie . Tieto mrchavé androidové aplikácie je pomerne ťažko urobiť nepriestrelné pri znesiteľnom počte programátorských hodín. A nevieme ovplyvniť update proces, netušíme, čo sa v jednotlivých zariadeniach deje. Máme vo firme pár zariadení, na ktorých updaty testujeme, ani na jednom nám dáta neodišli. A bolo doteraz updatov dosť. OK, urobíme možnosť manuálnej zálohy do súboru. Ale to užívateľa neochráni pred stratou, lebo musí myslieť na to, že si má urobiť backup. Takže polovičné riešenie. Urobíme teda automatický backup. Ale kedy? Pri štarte aplikácie? Ak sú dáta vymazané po update, tak premažeme dobrý backup. Pri ukončení aplikácie? Čo ak kým beží, prebehne update a vymaže dáta? Robiť viacero automatických záloh? Treba ich nejak spravovať. Dá sa urobiť všeličo, ale vždy sa nájde niečo, čo treba vylepšiť a za tým sú hodiny práce a testovania. Poprosím, aby tieto moje reči neboli brané ako výhovorky, alebo snaha apku nevylepšovať, len sa snažím trochu načrtnúť aj pozadie takéhoto vývoja. Skôr zrejme než nejaké komplikované spôsoby backupu zvažujeme možnosť automatického inkrementálneho uploadu do cloudu, kde by si user pod svojím ID cez jednoduchý link vedel dáta prezerať na webe vo forme grafu apod., vedel by ich zdieľať takto na fóre s inými a mal by ich tam zálohované "naveky". Na toto už máme technológiu urobenú kvôli inej našej aplikácii (Clevork, koniec reklamy ), máme dátový priestor a vedeli by sme to relatívne jednoducho implementovať, keďže to relatívne malé množstvo userov WA by nám systém prakticky nezaťažilo. Mne by prospel feedback, či by o takéto riešenie bol záujem.
JaRooN Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 McStinger: zaloha na cloud je jedno z najlepsich rieseni Ostatne riesenia su polovicate, presne ako pises... Pokial sa jedna o feedback, tak ano, jednoznacne mam zaujem! Diky!!!
Beet Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Za me, taky ano.Zaloha na cloud s moznosti jednoduche prezentace vysledku ostatnim clenum se mi libi.
F.B. Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Tak chlapci ja som hotový z toho, aké presné sú tie moje Sumá. Pod 7s na deň, normálne nechápem. Nosím ich stále, a tá presnosť ma dostáva. Je to normálne? :-) F.
Arthur N. Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Dekuji tvurcum za perfektni aplikaci.Mam prvni foun s Androidem.takze si hraju.
McStinger Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Dekuji tvurcum za perfektni aplikaci.Mam prvni foun s Androidem.takze si hraju. Som s obavami otváral vlákno, že čo bude za problém, tak mi celkom odľahlo. Dik
McStinger Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Taky díky. Výborná app. ! No jo, budem musieť dať chalanom dorobiť to ukladanie na cloud, keď už je tu toľko spokojných júzrov . Ale chvíľu to potrvá.
farkyostrava Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 pouzivam appku a spokojenost velika. Muj postreh je kdyz ji regulerne ukoncim ztratim ulozene data. Kdyz z ni vyjedu na tvrdo zustava vse jak ma byt. Note 2kazdopadne diky sikovna appka.
petr_cha Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 měřím si aktuálně nové kvarcky Tuňáky a docela bych ocenil, že pokud v profilu zadám quartz, tak by se pak odchylka uváděla přepočtená na měsíc a ne na dny.... holt jsou moc přesné :-)
TomP Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 V popisu v obchodě jsem nikde neviděl funkci zaznamenání ruční korekce času. Každé mechanické hodinky (s cenovkou o rozumném počtu číslic) se občas rozejdou a je potřeba je ručně poštelovat, případně je někdy zapomenu natáhnout a zastaví se úplně. V tom případě by se hodila funkce vyfotit, nastavit čas a znovu vyfotit + říct, že to je po ručním zásahu, aby program v tom intervalu neviděl obludně velkou změnu.Každopádně aplikace zajímavá, vyzkouším.
pebe Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 stačí před fotkou vlézt do nastavení a ťuknout na "Mark new period/Označit nový úsek měření" a další fotka se zaznamená jako začátek nového měření
jankoxxx Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 mcstinger, jedna otazocka - bude to fungovat aj na BB 10?
McStinger Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Pardon, trochu mi v poslednom čase toto vlákno ušlo z pozornosti. pebe, dík za záskok Quartzky? Skúsime to pozrieť. BB10? Neviem. Ja len viem, že BlackBerry existuje. Riešil to tu kedysi myslím Heňátko. Zadal som kolegovi spracovať koncept ukladania do cloudu, tak to zrejme po novom roku začneme pomaly realizovať.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se