seh1 Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 (upraveno) Hele sams gal s2 neostří :-(Mě to také neostří....také sams gal s 2 edit: pravopis Upraveno 13. července 2013 uživatelem seh1
flivver Odesláno 13. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2013 Vďaka za spätnú väzbu, nebudem odpovedať po jednom, zhrniem veci: - čo sa týka fotenia, je tam zrejme problém s prepínaním foťáku do makro režimu. Ako som už spomínal, s tým bola najväčšia oštara pri vývoji. Hodím reč s kolegom, či by nebolo možné do možností pridať prepínanie typu snímania. Budem rád za všetky informácie, komu fotenie nefunguje správne a na akom zariadení. Zjavne s tým niečo budeme musieť urobiť. - samozrejme si pre každé hodinky treba vytvoriť profil, alebo v defaultnom prepnúť typ ciferníku. V podstate budeme mať zajtra pokryté všetky bežné typy + 24-hodinové pre kozmonautov a polárnikov. Neplánujeme robiť regulateur, netuším, či by to niekto používal. - aktuálna odchýlka od presného času tam nie je úmyselne. Vyzerá to ako nedostatok, ale... Bola tam počas vývoja a dali sme ju preč. Miatla všetkých testerov a zvádzala k tomu, že meriame odchýlku od aktuálneho presného času. Dokonca aj programátor sa párkrát pri výpočtoch nechal zviesť týmto smerom, aj keď vedel, čo má robiť . Ale nás aktuálny čas vlastne nezaujíma, my meriame rozdiely a presnosť. Aj keď má niekto hodinky trvalo 5 minút mimo presný čas, je to jedno. Každopádne je na displeji vidieť aj aktuálny čas, podľa ktorého si hodinky môže každý nastaviť.
flivver Odesláno 13. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2013 Diky za odpoved.. ted uz ty udaje vidim.. mel jsem jeste namysli i aktualni odchylku od presneho casu, ta tam ted neni? <br /><br />U tech ulozenych udaju by slo zobrazit - den, cas, aktualni odchylku od presneho casu a aktualni odchylku ("od spravne rychlosti")? <br /><br />Mozna jeste hromadne mazani?<br /><br />Edit: napr.kdyz uvidim u ulozeneho mereni odchylku od spravneho casu placnu 10 minut, tak vim, ze jsem pri ukladani neco pohnojil a mam ten cas smazat, aby nekazil cele obdobi.. Tú odchýlku od správneho času vidieť- pri nastavovaní ovládacích prvkov máš dole číselnú kontrolu, čo si vlastne na displeji nastavil a hore hneď vidíš aktuálne odchýlky, takže ak niečo z tohoto nesedí, jednoducho dáta nie je rozumné uložiť- pri prezeraní zozbieraných údajov je zase vidieť, že ti niektoré meranie uletelo. Bude tam veľká odchýlka a tento záznam môžeš vymazať, stačí na ňom dlhšie podržať prst
petr_cha Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 (upraveno) To bude asi i tim terminem "odchylka", v tu chvili bude dost lidi hledat prave zakladni odchylku od presneho casu a ne "odchylku odchylek"... sam spis pouzivas ve vysvetleni pojem "presnost".<br /><br />Zvazte to.. :-) kdyby jste se pak nekdy ustrnuli.. treba formou dodatecneho volitelneho udaje, podle nastaveni v menu.. <br /><br />P.s. cisty android na nexusu ostri bez problemu.<br /><br /> Upraveno 13. července 2013 uživatelem petr_cha
Bells Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 Tak já mám po dvou dnech +6s což by asi tak odpovídalo a myslím, že to ani není špatný výsledek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 Ta odchylka neni ve formatu s/24h? Tedy prumerna denni?Kdyz tedy budu fotit hodinky ob den, budu mit vyssi odchylku "od posledniho mereni", tedy i "prumer"?Neslo by k zaznamum doplnit cas mereni, abych si tedy mohl vic hlidat foceni ve stejny cas?Diky.
flivver Odesláno 14. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2013 Odchýlka je samozrejme prepočítaná na 24 hodín, aj dlhodobá, aj aktuálna. Takže absolútne nie je nutné sledovať si čas fotenia, je jedno, či fotíš po štyroch hodinách, alebo po týždni.Bells má zhodou okolností hodinky, predbiehajúce presne 6s denne. Už som to spomínal, chceli sme z určitého dôvodu ušetriť pár znakov a jednotku nemáme uvedenú vo formáte "odchýlka/deň", budeme to tam musieť dať, ľudí to mätie.
Bells Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 Za me spokojenost, pokud vim tak by meli mit kolem 5 s coz se i namerilo takze super app a zaroved diky za ni. Ted uz jen doufam ze se dostanu i na lepsi hodnoty.
pebe Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 foťák mi neostří standardně, na to jsem zvyklý, ale když fotím hodinky, tak jsou kulaté, po vyfocení se ale natáhnou do elipsy :-( Samsung Galaxy tab 2 7.0 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
flivver Odesláno 14. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2013 foťák mi neostří standardně, na to jsem zvyklý, ale když fotím hodinky, tak jsou kulaté, po vyfocení se ale natáhnou do elipsy :-(Samsung Galaxy tab 2 7.0 tak to je drsné, vidím, že zajtra bude mať kolega čo robiť Ten update plánovaný na dnes zrejme pustíme až zajtra večer, skúsime zapracovať nazbierané pripomienky.
petr_cha Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Tak zatim spokojenost.. co se pres den zpozdi, to se v noci dozene :-) .. akorat nejsme uplne sehrana dvojka, odpoledne kdyz jsem nejaktivnejsi, tak jsou hodinky naopak nejlinejsi :-) <br />(bez hodin v prehledu, to neni tak patrne) <br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
flivver Odesláno 15. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2013 (upraveno) Dnes sa kolega pokúsil zlikvidovať tie najvážnejšie problémy, s ktorými ste sa potýkali (snáď sa pri tom nič nedohúkalo), plus nejaké novinky. - pre neostriace zariadenia bola do možností pridaná položka pre manuálnu voľbu režimu ostrenia. Program si štandardne vyberie tú, o ktorej si myslí, že je najvhodnejšia, používateľ si manuálne môže túto položku zmeniť. V zozname sú všetky režimy, ktoré konkrétny kus hardware podporuje. - pebe a jeho vajíčko: naslepo sme upravili aplikáciu, vyskúšaj to a daj vedieť prosím. - pribudla možnosť samospúšte - 24-hodinové ciferníky - kozmetické zmeny Ďakujem všetkým za väzbu a aj za fajn hodnotenia na markete. Update (v 1.3) je už publikovaný, ale objaví sa až po pár hodinách, marketu to po uploade dlho trvá. Upraveno 15. července 2013 uživatelem flivver
pebe Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 už to funguje jak má, super, děkuji
tmoris Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Ostreni bohuzel stale nefunguje,zkusim jsem focus nastavit na auto tak na infinity a bohuzel zadny rozdil.. Dalsi zadost bych mel,jestli lze vypnout zvuk pri foceni.. Sent from my HTC using Tapatalk
petr_cha Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 (upraveno) <br />Ostreni bohuzel stale nefunguje,zkusim jsem focus nastavit na auto tak na infinity a bohuzel zadny rozdil..<br /><br />Dalsi zadost bych mel,jestli lze vypnout zvuk pri foceni..<br /><br />Sent from my HTC using Tapatalk<br />Nemel jsi spis zkusit macro? Infinity je presny opak.. ja tam aspon volbu macro mam.<br /><br />Diky za aktualizaci, napadaji me uz jenom blbosti... psal bych 3.2 s/den (nyni to je 3.2s /den... jinak mezery).. v napovede se pise zkontrolovat (ne skontrolovat).. dalsi rychly napad - nestalo by za to ty casy udelat barevne, chapu, ze to ma byt minimalisticka aplikace, ale ty casy jsou to hlavni.. do plusu zelene, do minusu cervene... pak by tam mozna nemusely byt ty vyrazy zpozdeni/predbiha.. stejne uplne k sobe nepasuji, stacily by barvy a znaminka + a -...<br /> Upraveno 15. července 2013 uživatelem petr_cha
flivver Odesláno 15. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Ostreni bohuzel stale nefunguje,zkusim jsem focus nastavit na auto tak na infinity a bohuzel zadny rozdil.. Dalsi zadost bych mel,jestli lze vypnout zvuk pri foceni.. Sent from my HTC using Tapatalk Dajú sa ti hodinky odfotiť obyčajným foťákom (aplikáciou Camera)? Ak áno, v akom režime? Prípadne do SZ.Zvuk je daný systémovými nastaveniami.
flivver Odesláno 15. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2013 <br />Nemel jsi spis zkusit macro? Infinity je presny opak.. ja tam aspon volbu macro mam.<br /><br />Diky za aktualizaci, napadaji me uz jenom blbosti... psal bych 3.2 s/den (nyni to je 3.2s /den... jinak mezery).. v napovede se pise zkontrolovat (ne skontrolovat).. dalsi rychly napad - nestalo by za to ty casy udelat barevne, chapu, ze to ma byt minimalisticka aplikace, ale ty casy jsou to hlavni.. do plusu zelene, do minusu cervene... pak by tam mozna nemusely byt ty vyrazy zpozdeni/predbiha.. stejne uplne k sobe nepasuji, stacily by barvy a znaminka + a -...<br /> Na medzery sa pozrieme. Nad farbami sme rozmýšľali, ale každý ich vníma inak. Prečo by napríklad do plusu malo byť červenou? Tiež slovný popis sme zvolili preto, že niektorí testeri nehodinkári vnímali logiku opačne, aj keď mi to nejde do hlavy. Ale možno to dáme ako možnosť, aj keď zase sa chceme vyhnúť prílišnému množstvu možností. Preklep opravíme.
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Teda sem z toho nadšenej, přiložil sem - všechno rozostřený jak prase ale zachycení ručiček na první dobrou + všechno jasný bez nějakýho studování - perfektní aplikácia, klobouk dolů! To si zaměřím....
OLine Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 HTC Desire Z se nechytá ani na jednu volbu nastavení ostření.
flivver Odesláno 15. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2013 HTC Desire Z se nechytá ani na jednu volbu nastavení ostření. Tak poprosim o to iste, ako Tmorisa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se