Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Taky mě jako 1. napadly Hamiltony, jen cena bude asi trochu výš.

Kupodivu, že pokud se právě budeme bavit konkrétně o tomhle modelu a finanční limit je 15k s nějakým prostorem pro alternativy, měl by se člověk vejít..Dají se sehnat okolo 600?.. ;)

Upraveno uživatelem Martyp
  • Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dobré odpoledne, díval sem se na ty Hamiltony a asi sem se zamiloval:)

http://www.goldeligius.cz/eshop/3641044.hamilton-khaki-pilot-h64715885/

Mohl bych je zde i koupit? Podle webu Hamiltonu by to měl být ofiko dovozce.. 

Buď zcela bez obav a klidně je tam kup.Kéž by všichni obchodníci byli tak ochotní jako právě tito.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58717-gold-eligius/.

Odesláno (upraveno)

Dvě motivační pánové... ;) ...řemen by Mr. Zrno.. :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Přijdou mi hrozně velké na té ruce.

Kdyz se na to zamerim,musim rict,ze mi prijde,ze ty fotky dost zkreslujou..Mam zapesti 18cm a rekl bych,ze tam sedi akorat..Ano,jsou videt,ale ze by byly "rusive velike",to ne..i kdyz je to samozrejme o subjektivnim pocitu..

Pokusim se to vyfotit vice z dalky...aktualne jsou na natu a sedi jim paradne.. ;)

Odesláno

Děkuju..Bohužel AR nemají, to jediné mi na nich dnes maličko chybí, ale to až od té doby, co je střídám s Béčkama kde je oboustraný AR...

Lumi je řekl bych na pilotky dobrá, mám tu jeden náhodnej rychlocvak mobilem, co jsem vyštrachal v PC..Nicméně upozorňuju, že jsem je před fotkou nijak záměrně nenasvicoval...

Odesláno (upraveno)

A tady ta slibovaná..Pořád mi připadá, že ty fotky opravdu zkreslujou, v reálu působí menší...

Jinak NATO z nich dělá skvěle univerzální hodinky pro každodenní použití, řekl bych..

Odesláno

A tady ta slibovaná..Pořád mi připadá, že ty fotky opravdu zkreslujou, v reálu působí menší...

Jinak NATO z nich dělá skvěle univerzální hodinky pro každodenní použití, řekl bych..

Mne velikansky neprijdou,sednou ti akorat..jen skoda,ze nemaj klenutej ten safir,to by je posunulo o level vejs:-)

Odesláno

Díky pánové.. :) Ten safir maličko klenutej je,ale nijak výrazně... 

Daemon: Máš pravdu, na tom natu je to strašně pohodlný..Jak přišly vedra, odhodil jsem svetry, košile apod a začal víc nosit potápky na tahu/gumě a bylo mi líto, že "Háčka" na kůži jsou víc doma, než na ruce..Koupil jsem nato a nevím, co si vzít na ruku dřív... :)

Odesláno

Díky pánové.. :) Ten safir maličko klenutej je,ale nijak výrazně... 

Málo co je dokonalé,dokonalost se s cenou a žebříčkem jednotlivých značek samozřejmě stupnˇuje,ale o opravdové dokonalosti můžeme hovořit při cenovce mnoho a mnoho krát vyšší.Co bychom byli zač,neodpustit těm našim miláčkům nějakej ten nedostatek.Vždyt konec konců,jací jsme my.

Odesláno

Máš naprostou pravdu, poměr cena/užitná hodnota je třeba brát v potaz, navíc to tu kolikrát platí snad dvojnásob..

Musím přiznat, že než jsem našel pilotky které by splňovaly 95% všeho, co jsem chtěl, zabralo mi to asi 3, nebo 4 mesíce brouzdání a pročítání všeho možného včetně zdejšího fóra...Nakonec vyhrály Hamiltony a jsem za ně opravdu rád... ;)

A ano, ani nikdo z nás není dokonalý, to jsi řekl dobře....

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dobré odpoledne, tak jsem se opravdu rozhodl pro Hamiltony, jen nevím kde je koupit, u nás je cena někde úplně jinde než v zahraničí. Pročítal sem zdejší téma recenzí obchodů/eshopu/prodejců, podmínkou byl AD, vybral sem tyto dva, Je to správná volba?

http://www.heyder-exclusiv.de/UHREN/Hamilton-Uhren/Khaki-Aviation/Hamilton-Herrenuhr-Khaki-Aviation-Pilot-Auto-H64715885.html

http://www.jewelsprivateoutlet.com/products/221-hamilton-pilot-46-mm-h64715885.aspx

Mám se řídit pouze cenou? Rozdíl 87? je celkem dost. Předem děkuji za reakce..

Odesláno

Nevím jak ten druhý prodejce, ale Heyder je AD a při registraci na e-shopu máš 10euro k dobru a při platbě předem 5% slevu. Chystám se tam vzít hodinky pro manželku, tak jsem s informoval.

Odesláno

Tak to vychází ten Ital o chlup levněji. Když je to AD, tak by neměl být problém. Heyder má počtu do Čech tuším 13euro. Já si ale nechám zaslat balík na německou poštu, takže poštovné zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...