mrakodrap Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 Maurice Lacroix Masterpiece Lune Rétrograde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 Tyvoe, to čumim. Fantastický!! Vůbec jsem tendle model neznal. A zpracování vypadá nekompromisně..
Prorok Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 Krásné fotky, tak bych potřeboval nafotit pro prodej své Oris ML jsem už jednou měl a hodně se mě líbí. Tyto jsou opravdu nepřehlédnutelné. Super...
uff Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 Naprosta bomba! Radu retrograde znam, ale konkretne tenhle model jsem jeste nevidel.Ani se radeji nebudu koukat na co prijdou, prasatko ted zeje prazdnotou...
Kid_A Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 velmi povedeny casomer. ML se takto fanouskum revanzuje za nemastne-neslane kolekce 90.let:)))
bandicoot Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 Dost dobrý. I ty čudlíky, že tam na měsíční fázi není klasická "dirka na propisku".Tak si říkám, že to v mých očích trumfuje i Le Chronograph, pro který mám slabost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se