Harwey Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října @vzduch akurat je teraz biela noc, keby si si chcel pozriet nieco kulturne https://www.bielanoc.sk/y2024/ba/umelci Ale vlastne ked idete vecer na fotbal tak tym padom asi nic, jedine zeby ste isli okolo. Inak zo stanice na hrad, cez stare mesto dole k dunaju, po ceste nejaka krcma, to mate akurat na pol dna:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 15 hodinami, vzduch napsal: Zítra jedeme s kamarády vlakem na dva dny do Bratislavy. Poradíte, co vidět, kterou památku, hospodu navštívit? Už jsme postarší, všichni okolo 50 let V sobotu večer jdeme na fotbal, ale jinak konkrétní program nemáme. Doporučit u centra ještě můžu vyhlídku Ufo. Dá se k tomu docela pohodlně dojít přes most. Je to rozhodně lepší než Kamzík, který pro mě byl těžký zklamání. Jinak v centru je fajn hospod docela hafo, tak koukněte na hodnocení na Google Mapách a někam z těch lepších prostě zaplujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Kam (a jak) za polarni zari? Zkusenosti? Pratele, radi bychom si splnili nas dlouholety sen a vyrazili za Aurorou Borealis. Mist a zpusobu jak se tam dostat a kde bydlet je hodne (cestovek a jejich marketingu take), ale rad bych zde pozadal o radu nekoho s osobni (nebo blizkou) zkusenosti. Preference (ne podminky) jsou nasledujici: Lokalita: Finsko, Norsko, mozna i Kanada (asi ne Island, ten bychom radeji navstivili v lete) Doprava, organizace: asi vse je mozne (individual i cestovka), ale trochu vic "na pohodu" (ne vlastni spacaky a spani s dalsimi ucastniky zajezdu v pokoji - to fakt nedame). Dokonce si dovedu predstavit jet (v Evrope) i obytkou na delsi dobu, otazkou je, jak v zime funguje potrebne zazemi (kempy - voda, odpad,..) Doprovodny program - urcite at ta moznost je, vyplnime tak dobu, kdy pozorovani z nejakych duvodu nebude mozne.. Nasel by se zde nekdo, kdo by se podelil o zkusenosti? Mozna to oceni i dalsi.. Diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Ahoj, neměl by někdo doporučení na dobré ubytování pro rodinu na Sardinii? Hledám Vilu nebo prázdninový domek, 2 ložnice, Ideálně bazének pokud to nebude úplně u moře, což by nevadilo. Podle fotek na Bookingu a Airbnb jsem našel pár míst ale na osobní doporučení dám víc. předem díky. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Zdravím všechny kolegy a prosím o radu: po mnoha letech (asi 20-ti) jedeme na prodloužený víkend do Polska (Zakopane ). Máme si u nás kupovat zloté, nebo vystačíme s placením kartou, nebo měnit zloté v Polsku?....vím, asi blbý dotaz, ale už jsme odvykli měnit peníze a v blízkém zahraničí platíme kartou (popř.Eurem, když není vyhnutí). Děkuji, Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Všade platíš kartou-konverziu zvoľ v zlotom. Pár drobných zmeníš v meste,aby si mohol na Krupovkach kúpiť synček,korbáčik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října V Zakopanom sme boli v maji, vsade sa da kartou, aj v stankoch, zlote som ani nevidel a ani neviem ako vyzeraju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 4 hodinami, Kamil.K napsal: Zdravím všechny kolegy a prosím o radu: po mnoha letech (asi 20-ti) jedeme na prodloužený víkend do Polska (Zakopane ). Máme si u nás kupovat zloté, nebo vystačíme s placením kartou, nebo měnit zloté v Polsku?....vím, asi blbý dotaz, ale už jsme odvykli měnit peníze a v blízkém zahraničí platíme kartou (popř.Eurem, když není vyhnutí). Děkuji, Kamil Já vozím všude nějakou tu domácí měnu a v Zakopaném hafo stánkařů a papání po venku, kde samozřejmě serek z grilu na chuť v hodnotě 5 zlotých nebudu platit kartou, kolikrát to ani nešlo. U paní domácí jsme strávili taky o den déle než bylo v plánu a ta chtěla taky pouze cash.... takže je to na tobě, protože s kartou se tam dá na pohodu, ale cash se ti bude taky hodit Přeji fajnový výlet, je to tam pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 1 hodinou, African napsal: Já vozím všude nějakou tu domácí měnu a v Zakopaném hafo stánkařů a papání po venku, kde samozřejmě serek z grilu na chuť v hodnotě 5 zlotých nebudu platit kartou, kolikrát to ani nešlo. U paní domácí jsme strávili taky o den déle než bylo v plánu a ta chtěla taky pouze cash.... takže je to na tobě, protože s kartou se tam dá na pohodu, ale cash se ti bude taky hodit Přeji fajnový výlet, je to tam pecka Všude ve službách, budou vždy mít radši valuty na dřevo, a občas to otevírá i místní dveřenicméně Revolut je třeba v Asii k nezaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marapis Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října V 17. 10. 2024 v 7:59, taurus napsal: Ahoj, neměl by někdo doporučení na dobré ubytování pro rodinu na Sardinii? Hledám Vilu nebo prázdninový domek, 2 ložnice, Ideálně bazének pokud to nebude úplně u moře, což by nevadilo. Podle fotek na Bookingu a Airbnb jsem našel pár míst ale na osobní doporučení dám víc. předem díky. Petr Ahoj, vrátil sem se minulý týden Moc pěkný apartmán 2 ložnice terasa, ale bez bazénu cca 80 km od letiště Alghero městečko Valledoria a za moc pěkný peníze Jestli mohu doporučit ubytoval bych se v někde v blízkosti kde chceš trávit čas, protože jezdit vnitrozemím cca 80 km je vždy tak na 1,5 hodiny .... Jestli si budeš půjčovat auto tak určitě nebrat B-rent to je asi zatím to nejhorší co sem si tam půjčovat ( byl sem na Sardínni 6x ) https://www.booking.com/hotel/it/apartment-la-dolce-vita-where-dreams-come-true.cs.html?label=gen173nr-1FCAEoggI46AdIM1gEaDqIAQGYAQW4ARfIAQ_YAQHoAQH4AQ2IAgGoAgO4Atr15bgGwAIB0gIkMGVkMjQ1NDctNzQ3OS00M2NkLWFlNGUtODE2ZjJhNWJjYTVh2AIG4AIB&sid=186c36d9df12b70fb335e6c2a97038f7&aid=304142 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října před 16 hodinami, jožko napsal: Všade platíš kartou-konverziu zvoľ v zlotom. Pár drobných zmeníš v meste,aby si mohol na Krupovkach kúpiť synček,korbáčik... před 13 hodinami, laurin napsal: V Zakopanom sme boli v maji, vsade sa da kartou, aj v stankoch, zlote som ani nevidel a ani neviem ako vyzeraju před 12 hodinami, African napsal: Já vozím všude nějakou tu domácí měnu a v Zakopaném hafo stánkařů a papání po venku, kde samozřejmě serek z grilu na chuť v hodnotě 5 zlotých nebudu platit kartou, kolikrát to ani nešlo. U paní domácí jsme strávili taky o den déle než bylo v plánu a ta chtěla taky pouze cash.... takže je to na tobě, protože s kartou se tam dá na pohodu, ale cash se ti bude taky hodit Přeji fajnový výlet, je to tam pecka Děkuji všem za odpovědi, Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Tak jsem po tříletém Egyptském rodinném bádání kliknul na Řecko, ostrov Kos Sopka Stefanos vypadá jako very good celodenní výlet na sousední ostrov Nisyros, zúčastníme se, každopádně se chci zeptat, další nějaký nápad na ostrově Kos nebo v okolí, který si člověk nesmí nechat ujít? Dělám takový malý wishlist, tak kdyby někdo cokoliv, budu rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Ahoj. Neporadil by nekdo termaly v Madarsku s rodinou?Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Par stranok spat sa to tu riesilo celkom obsiahlo, skus pozriet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Mluvi se tady dost o madarskych termalech a pobytem s rodinou/detmi. Tak kdybyste nekdo zvazoval jeste letos Sarvar, tak pozor.. treba to nekomu usetri zklamani.. We would like to inform you hereby that the Sárvár Spa has announced the reconstruction works of the adventure pool for children in the family spa as follows. Timeline of the reconstruction works: - The adventure pool for children will be closed btw. 04 November – 20 December 2024. - The total family spa will be closed btw. 25 November – 01 December 2024. - First day when the adventure pool for children can be used again: 21 December 2024. Maintenance works of the giant slides in the family spa: 25 November – 1 December 2024 Maintenance works of the andventure pool for children, wide slide, baby pool: 25 November – 1 December 2024 Maintenance works of the indoor wave pool and green pipe slide: 25 November – 1 December 2024 The Sárvár Spa and the hotel are going to offer extra children activities during the whole period (04 November – 20 December 2024): - Extra animation programmes in the Park Inn relaxing area in the Spa - Touch Game Tables (digital gaming tables) in the lobby of the hotel Kind regards: Park Inn by Radisson Sarvar Resort & Spa - All Inclusive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu (upraveno) V 30. 10. 2024 v 20:26, African napsal: Tak jsem po tříletém Egyptském rodinném bádání kliknul na Řecko, ostrov Kos Sopka Stefanos vypadá jako very good celodenní výlet na sousední ostrov Nisyros, zúčastníme se, každopádně se chci zeptat, další nějaký nápad na ostrově Kos nebo v okolí, který si člověk nesmí nechat ujít? Dělám takový malý wishlist, tak kdyby někdo cokoliv, budu rád Afri, jak mám Řecko projetý, tak zrovna na Kosu jsem nebyl. Ale před lety tam dělal kámoš pár sezón delegáta, a pamatuji si, že vyprávěl, jak se jezdili koupat do termálních jezírek. Po tom bych se podíval. Přidal jsem screen ze stránek jakési CA. Upraveno 5. listopadu uživatelem Tondaa73 pravopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu (upraveno) před 2 minutami, Tondaa73 napsal: Upraveno 5. listopadu uživatelem Tondaa73 double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 46 minutami, Tondaa73 napsal: Afri, jak mám Řecko projetý, tak zrovna na Kosu jsem nebyl. Ale před lety tam dělal kámoš pár sezón delegáta, a pamatuji si, že vyprávěl, jak se jezdili koupat do termálních jezírek. Po tom bych se podíval. Přidal jsem screen ze stránek jakési CA. Jaj, to vypadá very good...děkuji za tip, píšu si 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 19 hodinami, Harwey napsal: Par stranok spat sa to tu riesilo celkom obsiahlo, skus pozriet. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Mě z cestování zatím nejvíce nadchlo Thajsko, doporučuji cestovat a ochutnávat. Úžasné místa, příroda, lidé a vynikající jídlo. Letošní Sri Lanka také zajímavá, ale takové nadšení se nekonalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se