sibirnaya Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Ja s nima letim v zime na maledivy, takze zatim zkusenost nemam, ale se far so good.
montemar Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 ja jezdim z rakouska/de. tui, neckermann, gulet, 1-2-fly, schauisland... vetsinou to vyjde o doost min a hotely lepsi. s ceskou CK jsem byl jedinkrat v zivote. a hledam treba tady http://www.restplatzboerse.at/?noMobRedir=1nebo treba http://www.billigweg.at
tenge Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Jj cestoval jsem po Mauriciu, ale základ byl s CK, protože na vlastní pěst by to vyšlo to samý. Jinak pár věcí tam určitě můžu doporučit. Záleží na jak dlouho tam chceš jet...mám ještě doporučení na Bluesky cestovku, která dělá dálky..a i s nima mám dobrou zkušenost. Zkus jim napsat, třeba něco vymyslí. Jen co vím, že tak kolegyně tam valí přes vánoční svátky a už maj problém s letenkama..takže pokud něco na tohle období, tak rychle..Mauricius je krásnej, fakt pohoda a moc pěkný. Parádní moře, uprostřed ostrova zajímavý kousky. Hlavně asi Chamarel, pak NP La Vanille (sloní želvy cca 150ks), pak je tam ještě NP Casela - tam se můžeš projít se lvem (to jsem já neabsolvoval). Pak krásná botanická Pamplemouse..a naprosto dokonalý ostrůvek Ille aux cerfs..
sibirnaya Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 ja taky zahr cestovky, ale emirates z vidne sou letos drazsi jak z phy, takze se to nevyplati, a do nemecka se z brna na letiste trepat nebudu..
Návštěvník swanieck Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Ano, my brňáci to rádi z Vídně a nebo Blavy. Já to letos zkusil z Norimberku, loni z Mnichova......z Brna je to sice daleko, ale brzy ráno byla docela příjemná cesta i po D1(ale musíš jen v levém pruhu, jinak je to o tlumiče ) Cena o 30-40% nižší než s naší cestovkou a služby dostaneš pro náročného německého klienta. A navíc větší výběr ubytování, služeb i destinací. V 12. 10. 2013 v 11:53, sibirnaya napsal: ja taky zahr cestovky, ale emirates z vidne sou letos drazsi jak z phy, takze se to nevyplati, a do nemecka se z brna na letiste trepat nebudu..
Návštěvník swanieck Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Abych navázal na předchozí polemiku.....Srí Lanka .....lze doporučit jako exotiku bez kompromisu, cenově příjemnou destinaci se spoustou možností na trek ve vnitrozemí.Pokud není problém s volantem na opačné straně, tak s "rent a carem" objevíte i turisticky nedotčené části ostrova.
gougy Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Trochu jiný soudek než exotické nádhery výše - někdo s pozitivní zkušeností hotelu v Marsa Alam, Egypt?Slečna si vymyslela, že tam, já mám na konci října pár dnů čas a tak koukám, kde si pořádně za.... (samozřejmě mám na mysli focení, slečna je kamarádka a ráda pózuje) Předem moc díky za tipy, přednost dám kolegovi z fóra před recenzemi na Tripadvisoru.
montemar Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 to je ta nakratko ostrihana, jak jsou tady nekde fotky nahore bez? .. .. tak s tou bych si jel za (fotit) i na lipno
tenge Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 a co Sharm el Sheikh? V Marse hodně fouká a je to na dohled od ne zrovna ideálních destinací..Ze Sharmu je blíž na Ras Mohammed za korály a přišlo mi že i příjemněji..
Tomas_2002 Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 V Sharmu jsem byl taky moc spokojenej. Ale je to z tama všude daleko. Do Káhiry jsme jeli asi 8 hodin, na Mojžíšovu horu 3 hodiny....to mě fakt nebralo. Rád se tam v budoucnu vrátím s klukama na pánskou jízdu jen na válecí dovolenou na 10 dnů.....volejbálek, šnorchlování, drinky, slušný jídlo, etc.
gougy Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 V 13. 10. 2013 v 17:05, montemar napsal: to je ta nakratko ostrihana, jak jsou tady nekde fotky nahore bez? .. .. tak s tou bych si jel za (fotit) i na lipnoLepší pane, fakt, jiný vesmír, sám tomu nevěřím (jsme na tom oba dost hloupě s časem a toto se vyhouplo jako lastminute a má nějakou šanci vyjít, celkem si to začínám přát..) V 13. 10. 2013 v 20:13, tenge napsal: a co Sharm el Sheikh? V Marse hodně fouká a je to na dohled od ne zrovna ideálních destinací..Ze Sharmu je blíž na Ras Mohammed za korály a přišlo mi že i příjemněji.. V 13. 10. 2013 v 21:08, Tomas_2002 napsal: V Sharmu jsem byl taky moc spokojenej. Ale je to z tama všude daleko. Do Káhiry jsme jeli asi 8 hodin, na Mojžíšovu horu 3 hodiny....to mě fakt nebralo. Rád se tam v budoucnu vrátím s klukama na pánskou jízdu jen na válecí dovolenou na 10 dnů.....volejbálek, šnorchlování, drinky, slušný jídlo, etc.Je Sharm o tolik lepší? Preference jsou místa, kde muzika nevadí a dětí je míň Díky moc za informace. Jinak výlety tentokrát ne, je to jen týden bazén, šnorchl, koktejly a snad i pár snímků.. (sakra, jeden objektiv jsem ještě nenechal spravit
tenge Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 To je subjektivní, zda je o tolik lepší. Mě se tam líbilo, protože je to o level vyšší středisko než Hurghada a zbytek Egypta. Jak je to tam s děckama nevím..v tomhle termínu jich tam ale tolik nebude...zvlášť když jsou všecky ve škole.Jinak co se týká výletů, tak tam nejbližší je na klášter sv. Kateřiny..ten je pěkný, ale jet tam nemusíš. Tady je hlavní výhoda v tom šnorchlování a zachovaným podmořským světě.. Fakt je, že nevím jak se to změnilo a jaká je tam teď situace..
African Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 (upraveno) Nebyl jste někdo s děckem na Mallorce? Mě právě přišla nabídka od Fischera All Inclusive za příjemný prašule, nějáké letovisko S?Illot. Příští rok mám celkem nabito, ale Fischer se trefil přesně do termínu, kdy by to šlo a navíc poslal zájezd ideálně sestavený pro rodinu s děckem, jak se to ty parchanti domáknou co člověk zrovna plánuje? Chtěl bych tam také zapůjčit auto a trochu to tam poznávat" Nic o tady tom ostrůvku nevím, nikdy jsem se o něj nezajímal, možná proto mě to i oslovilo, takže každá rada vzácná a předem děkuji za postřehy Byl by to zároveň pěknej dárek malýmu pod stromeček si myslím :newyear:Jo a to hlavní, malýmu budou dva roky, tak hlavně jestli tam taky něco nehrozí, ale to asi né, když jsem koukal na jeho lokalitu. Upraveno 26. listopadu 2013 uživatelem African
tommi_d Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Na Mallorce som bol 3 x z toho 2 x s dcérou (v tedy 3 ročnou a tento rok keď jej bolo 7) Bol som v Callas de Mallorca, Cal D Or a v Alcudii. S Illot je mimo diskotékovej divočiny pri Palme (EL Arenal) S Illot a Sa Coma sú pekné strediská s udržiavanými plážami (piesok)... Na Mallorke je pre mňa najkrajšie more aké som kedy zažil, príjemný ľudia, dobrá stredomorská kuchyňa. Požičanie auta v sezóne (Ford Focus D za 50,- EUR/deň)Celkovo je pre mňa Mallorca destinácia č.1 Pokiaľ budeš chcieť vedieť niečo konkrétneho a budem vedieť ozvi sa.... V 26. 11. 2013 v 21:24, African napsal: Nebyl jste někdo s děckem na Mallorce? Mě právě přišla nabídka od Fischera All Inclusive za příjemný prašule, nějáké letovisko S?Illot. Příští rok mám celkem nabito, ale Fischer se trefil přesně do termínu, kdy by to šlo a navíc poslal zájezd ideálně sestavený pro rodinu s děckem, jak se to ty parchanti domáknou co člověk zrovna plánuje? Chtěl bych tam také zapůjčit auto a trochu to tam poznávat" Nic o tady tom ostrůvku nevím, nikdy jsem se o něj nezajímal, možná proto mě to i oslovilo, takže každá rada vzácná a předem děkuji za postřehy Byl by to zároveň pěknej dárek malýmu pod stromeček si myslím :newyear:Jo a to hlavní, malýmu budou dva roky, tak hlavně jestli tam taky něco nehrozí, ale to asi né, když jsem koukal na jeho lokalitu.
African Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Moc děkuji za postřeh, už je to na spadnutí, pouze vybíráme lokalitu Jakmile budu mít trochu času, ozvu se ti a dám vědět, mezi kterými hotely vybíráme, tak třeba poradíš tu nejlepší lokalitu. Cena zapůjčení auta se mi zdá v pohodě" V 27. 11. 2013 v 11:18, tommi_d napsal: Na Mallorce som bol 3 x z toho 2 x s dcérou (v tedy 3 ročnou a tento rok keď jej bolo 7) Bol som v Callas de Mallorca, Cal D Or a v Alcudii. S Illot je mimo diskotékovej divočiny pri Palme (EL Arenal) S Illot a Sa Coma sú pekné strediská s udržiavanými plážami (piesok)... Na Mallorke je pre mňa najkrajšie more aké som kedy zažil, príjemný ľudia, dobrá stredomorská kuchyňa. Požičanie auta v sezóne (Ford Focus D za 50,- EUR/deň)Celkovo je pre mňa Mallorca destinácia č.1 Pokiaľ budeš chcieť vedieť niečo konkrétneho a budem vedieť ozvi sa....
African Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Tak díky Váženému členovi tommi_d bude letos Mallorca pod stromečkem :-) Děkuji tommi_d za tvé rady, doufám, že se nám bude líbit, copak nám, hlavně prckovi, kvůli němu jsem to zařídil"
panedge Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Africane prosim te,dvouletymu klukovi je srdecne jedno,kde se hrabe v pisku.Dej to pod stromecek manzelce,to je lepsi varianta.
African Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 V 29. 11. 2013 v 22:34, panedge napsal: Africane prosim te,dvouletymu klukovi je srdecne jedno,kde se hrabe v pisku.Dej to pod stromecek manzelce,to je lepsi varianta.Já vím :-) Dostane to celá rodina, ale nejvíc se těším samozřejmě na malýho, jak se bude tvářit na plechovýho lálá, na móře a ták, bude sranda"
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Co jsi nakonec vybral, S Illot, nebo Sa Coma?
African Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 V 29. 11. 2013 v 23:58, Hasňa napsal: Co jsi nakonec vybral, S Illot, nebo Sa Coma?PolohaV centru střediska S?Illot, v blízkosti obchody, restaurace a bary. Pobřežní promenáda spojující střediska S?Illot a Sa Coma cca 150 m :-) Byl jsi tam už?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se