African Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Mám úplně stejný názor a věšinou se držím přísloví - nejsem natolik bohatý, abych si kupoval levné věci A tohle bylo hodně levné Ale zjišťoval jsem zkušenosti u pár rodinných týpů,a slyšel jsem většinu názorů, že když chytneš blbej let, tak můžeš mít kufr za milion a stejně ti ho dojebou , čemuž docela i věřím, po mojich zkušenostech s létáním" Jeden z mých baťohů byl jednou na cestách rovný měsíc a obletěl celý svět, než se vrátil k páníčkovy" Pro mě jsou tohle začátky cestování s rodinou" Jakou značku používáš Hasňo? Ja z levnych zavazadel uz vyrost. Stalo me to hodne nervu, sprostych slov a vyhozenych penez. Je to sracka. Vyhodil jsi ctyri litry. Kufr za trinactset je kufr na jedno, maximalne dve pouziti. Davam jim tedy tak dva lety, nez je na pasu najdes bez drzadla a dvou kolecek. Jses velkej chlap, nebududem si nic nalhavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 můžeš mít kufr za milion a stejně ti ho dojebou A o tom to je, dojebat ti můžou cokoli, ale nejde o kufr, jde o ten náklad, který v takovém případě dobrý kufr ochrání, toto, cos koupil, ne. Já používám 15-20 let staré Samsonite a Delsey z tvrdé skořepiny, které jsem "podědil" po otci, který toho nalítal a najezdil mraky, kufry mají už super patinu, zbytky nálepek a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Tak Samsonite je neskutečný ulet Nedávno jsem koukal na cenovky a nechápal jsem ale asi to bude opravdu dobrá kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Samsonite je super, mám od něj pár věcí" No, asi jsem zpravil chujovinu, nepotěšily jste mě kluci, nepotěšily Ve 2014 párkrát poletí, tak podám report" Byl u nich přiložený zátěžový test a prej, když nepřijede taxík, tak ty kolečka vydrží 15 km A o tom to je, dojebat ti můžou cokoli, ale nejde o kufr, jde o ten náklad, který v takovém případě dobrý kufr ochrání, toto, cos koupil, ne. Já používám 15-20 let staré Samsonite a Delsey z tvrdé skořepiny, které jsem "podědil" po otci, který toho nalítal a najezdil mraky, kufry mají už super patinu, zbytky nálepek a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) Tu levnejsi z tech dobrych. Samsonite. Kolega ma Tumi, vypadaji lip, maji lepsi male kufry a business kabinova zavazadla a lepsi zipsy, vydrzi hodne, ale jsou trochu drazsi. Mam tu ve sklepe jeste dva kufry za litr, co vydrzely jeden let. Jeden od mamy a jeden od taty, kdyz me navstivili. Mam tri Samsonite v non-stop provozu, vsechny v cene mezi sesti a osmi litry a i pres to vypadaji, jako kdyby prosly valkou. Mel jsem ctyri, ale ten nejvetsi po 9 letech odesel, odesel zips v rohu. Byl velky, hodne zatezovany. Proto me doporuceni zni, ze ty velke kufry by mely byt z plastu, skorepina, jak pise predrecnik, nejlepe hrubeho, vstrikovaneho, ne toho ultramoderniho, co jde protlacit a vrati se zpet. To je sice trendy a vubec to neni poznat, kdyz na to nekdo slapne, ale nechrani to nejdulezitejsi, tedy obsah. A dale by nemel byt na zips, ale na velke klipsy, ktere jsou na vsech trech stranach, aby to udrzely, kdyz do toho neco vtlacis, sednes na to a zaklapnes. Navic tyhle tvrde jsou diky pevne konstrukci s tesnenim v lemu a jsou tedy vodotesne. Dobre je, aby to melo kodovy zamek proti chmatakum, ale s klicovou dirkou na bezpecnostni klic celniku a bezpecaku, aby ti to v Severni Americe nerozrezali pri bezpecnostni kontrole. http://www.samsonite.no/aeris-upright-71cm-28inch-black/product-en.htm?or=5100167464 Pozor, dela se jeste jeden vetsi, ale ten je u nekterych aerolinek pres limit. Tenhle je ten nejvetsi, ktery berou uplne vsechny evropske i americke aerolinky bez kecu a bez priplatku. No a pesne takovy prave Tumi nedela. Mala kabinova a mensi kufry muzou byt klidne mekke z takove te balisticke tkaniny, ty nikdy nevozi velke a tezke veci, navic je mas u sebe a ohlidas si je. No a ty jsou asi od Tumi promyslenejsi a maji i vetsi vyber. Ale ja zustal verny jedne znacce. Zatim. Kabinovy Samsonite s integrovanou taskou na notas se mnou lita od roku 2003, ale uz to na nem je videt. Ten co odesel do vecnych lovist byl na zips a z onoho moderniho, hrubeho, tkaneho materialu. Zips se na rohu prodrel. Ne pouzivanim. Nejaky zamestnanec to nekde tahnul po betonu a prodrel ho. Zips na milion zavreni a otevreni, ale 300, nebo kolik, metru tahnuti po betonu letiste proste nerozdychal. Kolecka vydrzi v laborce klidne 50 kilaku. Ale jeden pad kufru na roh z nakladoveho otvoru letadla, nebo prilis sportovne zalozeny zrizenec se zalibou ve vrhu kouli a kolecka jsou pryc. No a tkanina taky nic moc, ve Vancouveru to lezelo tou tkaninou na pase v kaluzi vyliteho javoroveho sirupu. Sprchoval a vymyval jsem to pak asi hodinu ve sprse a uz nikdy to nevypadalo pekne. Rimowa vypada bozsky, ale je neprakticka. Jejich hlinik se macka, absence vnejsich kapes je na kabinovem zavazadle zasadni vada, pasy, penezenky, sluchatka, mobily, casaky, kapesniky, zvykacky, ... na vsechno musis kufr polozit na zem a cely otevrit. Posrane slipy nahore definitivne odradi slibnou novou znamost. Dobre jsou pry Viktorinox, ale ty neznam osobne a jsou drazsi, nez Samsonite i Tumi. Mam nalitane asi 200 letu, drtiva vetsina s kuframa a zkusenosti mluvi jasnou reci. Moc bych ti nicmene pral, abys byl vyjimka a kufry ti dobre slouzily. Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Tak Samsonite je neskutečný ulet Nedávno jsem koukal na cenovky a nechápal jsem ale asi to bude opravdu dobrá kvalita tak sou i drazsi kufry... http://www.menhouse.eu/menhouse-clanek-375-Luxus-na-ctyrech-kolech.-Kufr-Louis-Vuitton-Zephyr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 To Hasňa: Děkuji za tvé zkušenosti Čím jsem starší, tím jsem asi blbější, no, aspoň že malej měl velkou radost a dělal mašinku, hodinu jsem ho na nich vozil" Na Victorinox jsem právě koukal, mám ho rád a byl mě moc sympatický alpineer model, ale jsou to fakt rány, to letos nedám" http://batohybrasny.cz/victorinox-alpineer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) Vuitton mam rad, manzelce jsem tam uz par veci koupil, je to super kvalita. Ale zasadne nedoporucuju na cestovani, i kdyby je majitel koupil za svoje denni kapsene. Desne, skoro magicky, lakaji zlodeje. Nejde o ztratu mikiny, ale o ztratu veci s osobni vazbou, to nasere i bohateho, znate to oblibene proslapnute gorace, to je vzacnost a cenny majetek. No, a kdyz odbavim dva Vuittony, je tak desetiprocentni nadeje, ze v L.A. i oba vyjedou na dopravniku. African: Neber to tak, treba jsou to fakt nejake zazracne levne a pri tom dobre kufry. Odletet mas s cim a jak ti budou postupne odchazet, tak je budes postupne, pomalu, bez velkych financnich soku, nahrazovat. Je to jak s hodinkama, prvni hodinky vsech tady, bez vyjimky, staly za starou belu. Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Ke kufrům Rimowa s plastovou skořepinou - byl jsem ve firmě kde pro ně vyrábějí desky z nichž se pak tvaruje základní skořepina. Materiál to je zajímavý, rozbít se to asi nedá, ale poškrábat to jde snadno, takže ty jejich nádherný lesklý barevný kufry budou po prvním letu dobitý až hrůza. Prohlížel jsem si i komplet kufr a ty otočný kolečka mi přišly hodně subtilní, nedokážu si představit že vydrží pokud na nich přistane hozený kufr.Sám mám Samsonite (látkový) a transport v něm přežil i kompletní řídící systém Modicon Premium, notebook a nejaké nářadí (ale to spíš hovoří o mém štěstí) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Já měl dřív skořepinu Samsonite Graviton, ale při jedné služební cestě praskl plast na dně kolem jednoho kolečka, asi už jste taky viděli jak se někdy vyhazujou kufry z letadla Řešil jsem to tehdy s leteckou společností, opravit to nešlo tak jsem dostal v Praze u Samsonite super nabídku na nový Samsonite Cosmolite, první dojem byl, že je trochu fórovej, oproti staré poctivé skořepině, ale byl jsem ujištěn že by měl vydržet tzv. na pořád. Zatím drží, když přežije náraz auta (viz. povedená reklama:D) přežije snad i mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 ja nedam dopustit na minulou kolekci BMW, konkretne ty maly kufry. ty sou proste bomba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Tak koukám Michale, že máme stejné kufry , jednou jsem ho zamknul a nevšimnul jsem si rozhozeného kódu a pak v subtropech se potil, než jsem spydercem vylomil zámek, zpátky jsem letěl na jen na boční zámky °)http://www.samsonite.no/aeris-upright-71cm-28inch-black/product-en.htm?or=5100167464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 ja nedam dopustit na minulou kolekci BMW, konkretne ty maly kufry. ty sou proste bomba.. Pro BMW dela nejcasteji Samsonite. Tasky, kufry, dokonce sveho casu i kufry na motorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Tak koukám Michale, že máme stejné kufry , jednou jsem ho zamknul a nevšimnul jsem si rozhozeného kódu a pak v subtropech se potil, než jsem spydercem vylomil zámek, zpátky jsem letěl na jen na boční zámky °) http://www.samsonite.no/aeris-upright-71cm-28inch-black/product-en.htm?or=5100167464 Me se to jednou stalo na kabinovem na konferenci v nejake riti sveta. Ale behem prednasek jsem senudil, pochopitelne, a poctive zkousel kody od nuly a nekde kolem dvoustovky to cvaklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Pro BMW dela nejcasteji Samsonite. Tasky, kufry, dokonce sveho casu i kufry na motorky.tohle je nejaka sprosta cina,2,8 za boardcase, 3,6 za velkej, na ruzyni vyfotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Aha, tak to asi ne. Asi doslo k nasazeni ekonomictejsiho modelu a vybrali jineho dodavatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 rychlocvak z letiste for Hasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 (upraveno) Na co tam mate ty barevne gumy? Abyste si poznali, ci je ci? Mercedes je Samsonite s pridanou hvezdou, nechali tam i to Samsonite logo, takze to mam de facto taky sladene. Tak at se vam to vydari, malo meduz a hodne bileho rumu! Upraveno 21. prosince 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 kdyz to jede po pasu, at se nemusim vrhat po kazdym cernym kufru, celkem prakticka vec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 (upraveno) ty jo, my kdyz nekam jedem, mame toho nejmin 2x tolik.. ja to rikam furt, ze 12 tricek na tejden a osobu je moc... Upraveno 21. prosince 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se