Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, pardon, tie druhé sú fejky  :)

já bych řekl, že i ty Milgaussy asi nebudou z Evropy...

Odesláno

WR 3TAM A SEM KOLÍK :lol2: ?

Odesláno

Nebuď zase něják zbytečně podrážděnej chlapíku, to že se bouchá většina víček (a samozřejmě nejen víček) střední třídy swiss hodinek v Číně je realita a to že v Číně bouchá ve fabrikách milióny děcek, to je také realita, bohužel velmi smutná, ale je" Samozřejmě můj příspěvek byl nadsazený a tento problém vidím vcelku jako dosti vážný, takže peace  :cheers:

Jsi vůl, tečka.

Odesláno

:cheers: 

Odesláno

Presne, neni to zadna kovbojka, ostatne jak je videt z dalsich prispevku v tomhle vlakne... A pro malou znacku, jako je Steinhart cilenou na fandy, je idealni otrevrena komunikace smerem do hodinkovych komunit. Body jim to naopak pridava podle me.

Já v tom spíš vidím fungující kontrolu u Günthera. Pokud to chápu sdobře, tak to do éteru pustili oni. Bez vytáček.

Odesláno

+1

Presne, neni to zadna kovbojka, ostatne jak je videt z dalsich prispevku v tomhle vlakne... A pro malou znacku, jako je Steinhart cilenou na fandy, je idealni otrevrena komunikace smerem do hodinkovych komunit. Body jim to naopak pridava podle me.

Odesláno

... A pro malou znacku, jako je Steinhart cilenou na fandy, je idealni otrevrena komunikace smerem do hodinkovych komunit....

fejkařskejm značkám se teď říká takhle? stačí aby se číňan tvářil jako němec a za rok tady budete vychvalovat i grav von monte bahno

Odesláno

fejkařskejm značkám se teď říká takhle? stačí aby se číňan tvářil jako němec a za rok tady budete vychvalovat i grav von monte bahno

přesně tak, +1!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...