Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No výběr Ti jednoznačně schvaluji, osobně bych ale radši model Railmaster... Jen ta cena a nebezpečí DPH...

Máš pravdu - DPH není nebezpečí, DPH je jistota, ale i s tím to vychází na cca. 50 kapříků smile.gif , takže o 15 míň než v ČR.

Odesláno

No výběr Ti jednoznačně schvaluji, osobně bych ale radši model Railmaster... Jen ta cena a nebezpečí DPH...

Máš pravdu - DPH není nebezpečí, DPH je jistota, ale i s tím to vychází na cca. 50 kapříků smile.gif , takže o 15 míň než v ČR.

Za tyhle peníze se dají dost možná sehnat i v EU. Doporučuju vlákno o Karlu Heinzovi nebo zkusit i některé evropské online obchody Haeffner Stuttgard nebo smswatches.com atd.

Odesláno

Výběr perfektní. Mám je se stříbrným ciferníkem a jsem spokojenej.

A jak se ti odečítá čas s tím stříbrným ciferníkem? Ty totiž vypadají úžasně, ale bojím se, že mají horší čitelnost.

Odesláno

Tyhle mi jdou postou, akurat v 39mm, (ty 42 byly pro me moc). Tak poreferuji az prijdou. Ja vahal nad bilym cifernikem s modrejma ruckama ale ta cerna je proste super, doporucuji srovnat vedle sebe. Ja si vedle sebe v obhcode vyrovnal ctyri barvy a cerna to vyhrala (ne nadarmo ji Omega pouzila i pro Railmaster). Taky bych se priklanel k te koupi z BRD, ten rozdil proti US neni az takovy a je to bliz kdyby neco.

Tak premyslim, jestli nejsem nejakej divnej, ze se mi 42 mm zda moc, tady je to povazovano za normal velikost... ohmy.gif

Odesláno

Tyhle mi jdou postou, akurat v 39mm, (ty 42 byly pro me moc). Tak poreferuji az prijdou. Ja vahal nad bilym cifernikem  s modrejma ruckama ale ta cerna je proste super, doporucuji srovnat vedle sebe. Ja si vedle sebe v obhcode vyrovnal ctyri barvy a cerna to vyhrala (ne nadarmo ji Omega pouzila i pro Railmaster). Taky bych se priklanel k te koupi z BRD, ten rozdil proti US neni az takovy a je to bliz kdyby neco.

Tak premyslim, jestli nejsem nejakej divnej, ze se mi 42 mm zda moc, tady je to povazovano za normal velikost... ohmy.gif

klidne bych sel i do 36 - u techle hodinek to neni problem, naopak 42 by mi prislo divny - nejsou to preci panerai do ponorky :-)

Odesláno

Za tyhle peníze se dají dost možná sehnat i v EU. Doporučuju vlákno o Karlu Heinzovi nebo zkusit i některé evropské online obchody Haeffner Stuttgard nebo smswatches.com atd.

Tak jsem prohledal forum na pana Heinze a našel jsem jen pár odpovědí a žádný z nich není odkaz na toho člověka, případně na jeho stránky či kontakt.

Samozřejmě se nebráním nákupu v EU. Je to blíže a navíc s jitotou bez cla a jiných blbostí.

Nicméně stejně žádný online prodejce mi nenabídne plnou záruku na hodinky, že? Plnou zárukou myslím například možnost donést je k Dušákovi v případě problémů a ten mi je bezplatně opraví, či případně pošle do CH na opravu.

Odesláno

Ja myslel ze zaruku poskytuje Omega, ne nejaky obchodnik, pokud je tedy prilozena a radne vyplnena garancni karta. Omega ve CH by s tim problem mit nemela. Viz: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6363

Ja pokud budu potrebovat (a doufam ze ne ohmy.gif ) neco opravit na mojich, tak to poslu rovnou do CH, klido si zaplatim postu. U nas v Irsku bych to po jistych zkusenostech v zadnem pripade neriskoval.

Odesláno

Sehr geehrter Interessent

Sie können bei uns jedes OMEga Model kaufen. Die Seamaster Aqua Terra 42,2mm gibt es nur mit CoAxial Werk also Automatik Ref: 2502.50.00 und kostet bei uns nur ? 1.720,- inkl. versicherten Versand.

Wenn Sie an einer Bestellung Interesse haben rufen Sie einfach unsere Service Nummer an (zum Ortstarif aus dem ganzen Land) oder schreiben Sie uns einen Mail, wir kommen dann mit einem Bestellformular und den auf Sie zu.

Falls Sie noch weitere Fragen haben sollten stehe ich Ihnen selbstverständlich jederzeit zur Verfügung.

Mit freundlichen Grüßen

Webtime24

R. Randorf

Tel: +43 1 4086098

Fax: +43 1 4052465

oder zum Ortstarif aus ganz Österreich:

Tel: 0810 530020

Fax: 0810 530044

Für deutsche Kunden:

Tel: 0180 5004142

Tel: 0180 5004145

E-Mail: ebay@webtime24.at

Odesláno

Sice jsem té němčině moc nerozuměl, ale tak nějak jsem pochopil, že on je snad schopen ty hodinky sehnat za poměrně dobrou cenu.

Zkusil jsem mu napsat mail, tak uvidíme. Doufám, že umí anglicky. smile.gif

Odesláno

Než jsem kupoval Speedmastery Professional, tak jsem hledal, kde se dalo. Existuje kontakt na člověka v ČR, který dokáže sehnat Omegy za velmi zajímavé ceny, osobní předání samozřejmostí (také se to zde někde řešilo, německá cena x 23Kč). Professionaly mi byl ochoten sehnat za cca 50tisíc místo 71500 u nás (bohužel i to pro mě bylo moc). Kontakt případně mám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...