Porotrico Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 Tak se pořád rozhoduji, co budou moje další hodinky a přemýšlím o těchto: http://cgi.ebay.com/NEW-OMEGA-SEAMASTER-AQ...oQQcmdZViewItem Tak a teď mi je odsuďte.
Hanz21 Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 No výběr Ti jednoznačně schvaluji, osobně bych ale radši model Railmaster... Jen ta cena a nebezpečí DPH...
Porotrico Odesláno 12. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 No výběr Ti jednoznačně schvaluji, osobně bych ale radši model Railmaster... Jen ta cena a nebezpečí DPH... Máš pravdu - DPH není nebezpečí, DPH je jistota, ale i s tím to vychází na cca. 50 kapříků , takže o 15 míň než v ČR.
havran Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 Výběr perfektní. Mám je se stříbrným ciferníkem a jsem spokojenej.
Hanz21 Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 No výběr Ti jednoznačně schvaluji, osobně bych ale radši model Railmaster... Jen ta cena a nebezpečí DPH... Máš pravdu - DPH není nebezpečí, DPH je jistota, ale i s tím to vychází na cca. 50 kapříků , takže o 15 míň než v ČR. Za tyhle peníze se dají dost možná sehnat i v EU. Doporučuju vlákno o Karlu Heinzovi nebo zkusit i některé evropské online obchody Haeffner Stuttgard nebo smswatches.com atd.
Porotrico Odesláno 12. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 Výběr perfektní. Mám je se stříbrným ciferníkem a jsem spokojenej. A jak se ti odečítá čas s tím stříbrným ciferníkem? Ty totiž vypadají úžasně, ale bojím se, že mají horší čitelnost.
havran Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 Nevím jak to myslíš. Kolik je hodin poznám dobře. http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...ename=Om01s.jpg
klobadysek Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2007 Tyhle mi jdou postou, akurat v 39mm, (ty 42 byly pro me moc). Tak poreferuji az prijdou. Ja vahal nad bilym cifernikem s modrejma ruckama ale ta cerna je proste super, doporucuji srovnat vedle sebe. Ja si vedle sebe v obhcode vyrovnal ctyri barvy a cerna to vyhrala (ne nadarmo ji Omega pouzila i pro Railmaster). Taky bych se priklanel k te koupi z BRD, ten rozdil proti US neni az takovy a je to bliz kdyby neco. Tak premyslim, jestli nejsem nejakej divnej, ze se mi 42 mm zda moc, tady je to povazovano za normal velikost...
steel Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Tyhle mi jdou postou, akurat v 39mm, (ty 42 byly pro me moc). Tak poreferuji az prijdou. Ja vahal nad bilym cifernikem s modrejma ruckama ale ta cerna je proste super, doporucuji srovnat vedle sebe. Ja si vedle sebe v obhcode vyrovnal ctyri barvy a cerna to vyhrala (ne nadarmo ji Omega pouzila i pro Railmaster). Taky bych se priklanel k te koupi z BRD, ten rozdil proti US neni az takovy a je to bliz kdyby neco. Tak premyslim, jestli nejsem nejakej divnej, ze se mi 42 mm zda moc, tady je to povazovano za normal velikost... klidne bych sel i do 36 - u techle hodinek to neni problem, naopak 42 by mi prislo divny - nejsou to preci panerai do ponorky :-)
noname Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Nejsi divnej, 39 mm je akorát, já bych do této velikosti šel také.
havran Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Moje jsou 39,2 mm a zdaj se mi akorát.
philipmorris Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 http://cgi.ebay.com/NEW-OMEGA-SEAMASTER-AQ...1QQcmdZViewItem tady je mas levnejs... aha, jenze stribrnej cifernik. kazdopadne kdyz chvili pockas tak se tam opet objevi za tuhle cenu... ja do nich taky pujdu, pokud prodam ty railmastery... a jeste zvaz tady tohle... http://cgi.ebay.de/OMEGA-SEAMASTER-AQUA-TE...VQQcmdZViewItem
Porotrico Odesláno 13. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 No výběr Ti jednoznačně schvaluji, osobně bych ale radši model Railmaster... Jen ta cena a nebezpečí DPH... Máš pravdu - DPH není nebezpečí, DPH je jistota, ale i s tím to vychází na cca. 50 kapříků , takže o 15 míň než v ČR. Za tyhle peníze se dají dost možná sehnat i v EU. Doporučuju vlákno o Karlu Heinzovi nebo zkusit i některé evropské online obchody Haeffner Stuttgard nebo smswatches.com atd. Tak jsem prohledal forum na pana Heinze a našel jsem jen pár odpovědí a žádný z nich není odkaz na toho člověka, případně na jeho stránky či kontakt. Samozřejmě se nebráním nákupu v EU. Je to blíže a navíc s jitotou bez cla a jiných blbostí. Nicméně stejně žádný online prodejce mi nenabídne plnou záruku na hodinky, že? Plnou zárukou myslím například možnost donést je k Dušákovi v případě problémů a ten mi je bezplatně opraví, či případně pošle do CH na opravu.
philipmorris Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 ebay prodava vetsinou s international warranty...
klobadysek Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Ja myslel ze zaruku poskytuje Omega, ne nejaky obchodnik, pokud je tedy prilozena a radne vyplnena garancni karta. Omega ve CH by s tim problem mit nemela. Viz: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6363 Ja pokud budu potrebovat (a doufam ze ne ) neco opravit na mojich, tak to poslu rovnou do CH, klido si zaplatim postu. U nas v Irsku bych to po jistych zkusenostech v zadnem pripade neriskoval.
sibirnaya Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Sehr geehrter Interessent Sie können bei uns jedes OMEga Model kaufen. Die Seamaster Aqua Terra 42,2mm gibt es nur mit CoAxial Werk also Automatik Ref: 2502.50.00 und kostet bei uns nur ? 1.720,- inkl. versicherten Versand. Wenn Sie an einer Bestellung Interesse haben rufen Sie einfach unsere Service Nummer an (zum Ortstarif aus dem ganzen Land) oder schreiben Sie uns einen Mail, wir kommen dann mit einem Bestellformular und den auf Sie zu. Falls Sie noch weitere Fragen haben sollten stehe ich Ihnen selbstverständlich jederzeit zur Verfügung. Mit freundlichen Grüßen Webtime24 R. Randorf Tel: +43 1 4086098 Fax: +43 1 4052465 oder zum Ortstarif aus ganz Österreich: Tel: 0810 530020 Fax: 0810 530044 Für deutsche Kunden: Tel: 0180 5004142 Tel: 0180 5004145 E-Mail: ebay@webtime24.at
Porotrico Odesláno 13. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Sice jsem té němčině moc nerozuměl, ale tak nějak jsem pochopil, že on je snad schopen ty hodinky sehnat za poměrně dobrou cenu. Zkusil jsem mu napsat mail, tak uvidíme. Doufám, že umí anglicky.
tom Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Tak se pořád rozhoduji, co budou moje další hodinky a přemýšlím o těchto: http://cgi.ebay.com/NEW-OMEGA-SEAMASTER-AQ...oQQcmdZViewItem Tak a teď mi je odsuďte. Zkus je koupit u Habana ve Vídni.
Hanz21 Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Než jsem kupoval Speedmastery Professional, tak jsem hledal, kde se dalo. Existuje kontakt na člověka v ČR, který dokáže sehnat Omegy za velmi zajímavé ceny, osobní předání samozřejmostí (také se to zde někde řešilo, německá cena x 23Kč). Professionaly mi byl ochoten sehnat za cca 50tisíc místo 71500 u nás (bohužel i to pro mě bylo moc). Kontakt případně mám.
chose Odesláno 14. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2007 http://cgi.ebay.com/OMEGA-SEAMASTER-AQUATE...VQQcmdZViewItem Aquaterry za 16k, jestli to není nějaká levota, je ta cena skvělá, ne ? Ale píšou tam, že jsou automaty, ale podle ref. No. je to quartz..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se