Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud na stránkách výrobce nenajdeš zřetelné info o strojku, mohlo by se s největší pravděpodobností  jednat o quartz chronograph od Miyoty, a to typ  OS20. Vcelku spolehlivý, a při dobrém nastavení z výroby i velmi přesný stroječek.  Jelikož je ale velmi levný, a není to "swiss movt."  tak některé značky- které se tváří být luxusními - o typu strojku prostě mlčí...  :D

Odesláno

Myslel jsem si to:)...Moc ji teda nepotesim a bude to asi stat vymenu nazoru:D...Pokusim se ji navnadit treba na JVD,do kterych se vkladaji ,,japonci"... :))

Jasněnu Vláhovou bych si teda taky nechal ujít, pravděpodobně to bude zhruba to samý, ne-li horší. Ale za 9000 se určitě daj najít slušný hezký a elegantní hodinky od normálních firem, není nutno se uchylovat k čínskýmu šmuku.

Odesláno

Pritelkyni se libi hodinky: http://www.hodinky.cz/michael-kors-mk-5513.html .Snazil jsem se sehnat informace o pouzitem strojku a nikde nebylo nic k nalezeni a to ani na oficialnich strankach znacky.Nechci aby si pritelkyne za tyhle penize poridila cinu v drahem kabatku.Nemate nekdo z Vas informace o tehle znacce??...Dekuji moc!! :)

Nedávno som niečo podobné kúpil manželke od Casia za 60,- EUR. Inak netreba ženským tieto značky úplne vyhnať z hlavy, ak stoja nejaký normálny peniaz, nech si to k handrám striedajú, ale Kors je teda sakra predražený. Minule mi kamarátka zrovna ukazovala jedny, tešila sa, že aké parádne hodinky a že teda aj stáli cez dvesto euro. Radšej som jej nekazil radosť.

Návštěvník kupec
Odesláno

Súhlasím s Daemonultimate a doporučím tento model........

Odesláno

Pritelkyni se libi hodinky: http://www.hodinky.cz/michael-kors-mk-5513.html .Snazil jsem se sehnat informace o pouzitem strojku a nikde nebylo nic k nalezeni a to ani na oficialnich strankach znacky.Nechci aby si pritelkyne za tyhle penize poridila cinu v drahem kabatku.Nemate nekdo z Vas informace o tehle znacce??...Dekuji moc!! :)

cena toho modelu je zhulená jak smažka na hlavním nádraží, co se Kors snaží prodat za ty prachy je fakt nestydatost!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...