Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

jsem tady novy, ale uz delsi dobu to tady prohlizim.

Libi se mi tyhle hodinky, ale podle komentaru k teto znacce sem neslysel zrovna pochvaly. Chtle bych nejake pekne oblekovky, nejlip uplne jednoduchy design a automaty [ ale sem ochotny premyslet i o quartzu ] .

Stoji to za tyhle penize?

http://www.hodinky-damske-panske.cz/n-206c/a-38778/?&s=1-u&jqp=t&offset=336#lightbox/0/

Budu rad pokud mi date nejake tipy :]

Upraveno uživatelem cloud
Odesláno

Zkušenosti nemám, nicméně:

1) Dost mi to designově připomíná nějaký Junghansy

2) Mám trochu nedůvěru k hodinkám, u nichž se nedá dohledat, co v nich tiká, nad rámec sdělení "automatic movement".

3) Jakej máš obvod zápěstí? 42mm u podobnýho typu hodinek je poměrně dost a bude to chtít pořádnou tlapu. Imho na oblekovky trochu nevhodnej rozměr.

4) Pokud bys oželel automat (Seiko/Orient bohužel v daný kategorii moc hezkejch oblekovek nemaj a na švýcary není rozpočet), co třeba tyhle pěkný soláry od citizenu? Ještě ušetříš...

http://www.creationwatches.com/products/citizen-eco-drive-53/citizen-eco-drive-stilleto-super-thin-ar1113-12b-mens-watch-3078.html

5) Jinak co se standardního quartzu týče, zkouknul bych nabídku Tissotu.

6) Použil vyhledávání, za posledních pár tejdnů je to asi čtvrtej topic s podobným zadáním.

Odesláno

1 - Junghansy Max Bill jsou strasne krasne, ale nejsem za to ochotny dat tolik penez. [ ikdyz jsou tedka tady na prodej za 15k]

2- tohle mi taky vadi + dat 7k za ´´Ciny´´ mi pridje dost

3 - mam obvod 19,5 cm [ sam se prekvapeny, ze mam tolik ]

4 - nelibi se mi rimske cislice a hlavne mam rad spise minimalistikcy design

5 - tam asi jediny T classic

6 - mam to prolezene vsechno, ale stale nemuzu najit sveho sampiona, teda aspon za penize, ktere jsem ochotny dat

Poku mate nejake tipy prosim o postovani

Odesláno

Tak ja teda jeste upresnim. Velikost aspon 40mm a cenovy limit je asi do tech 7k.

Spise bych hodinky s kuzi nez kov [ vzdycky se to da vymenit, takze to nehraje takovou roli ]

Odesláno

Aha, tak to ty Certiny nesplňují ani jedno. Tak sorry za plevel.

Tak ja teda jeste upresnim. Velikost aspon 40mm a cenovy limit je asi do tech 7k.

Spise bych hodinky s kuzi nez kov [ vzdycky se to da vymenit, takze to nehraje takovou roli ]

Odesláno

Tak ono Citizenů Stiletto je celkem dost jinejch typů, design už bys těžko hledal minimalističtější :).

http://www.ebay.com/itm/CITIZEN-ECO-DRIVE-STILETTO-LEATHER-SAPPHIRE-AR1110-11H-/190876164122

AR1110-11H.jpg

výška 4,7 mm, průměr 39 mm, osvědčený eco-drive kalibr, optimální spolehlivé bezúdržbové oblekovky na malá zápěstí!

Odesláno

Na malá zápěstí by to chtělo ještě pár mm ubrat, tohle je na celkem průměrná zápěstí...

:mobile:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...