Přejít na obsah

CASIO - marže, slevy

Tomas_2002

Doporučené příspěvky

Jen si tak říkám, netušíte, jaká může být marže na hodinkách CASIO ? Případně jakou jste dostali slevu ?

Já jsem minule dostal 10% na Wengery SeaForce a Casio G-Shock mám obejdnaný, tak jsem zvědav jak se hodinář vytáhne. Pokud využívám služby hodinářství, tak slevy nepožaduji, ale když si ( jako v tomto případě) hodinky vyberu a u hodináře je jen objednám, tak bych čekal, že bychom si mohli marži rozdělit fifty - fifty. Tedy pokud na tom má 40%, tak by 20% slevu dát mohl ne ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Zůstává otázkou, zda jsou pro fórum přínosnější Frantíkovy smajlíky, nebo tři nový vlákna o Casiu během dnešního dopoledne..

...přičemž slovo Sleva se v nich vyskytuje častěji než slovo Casio :suicide_anim: 

Teď jsem nějak nepochopil jak to myslíš....zkus mi prosím nějak nahodit.

No třeba takhle, pecka jak blázen, bohužel zrovna na jinou značku...

Odkaz ke komentáři

Teď jsem nějak nepochopil jak to myslíš....zkus mi prosím nějak nahodit.

připadá mi, že koupě hodinek je to poslední, co tě zajímá. Marže má asi každý obchodník, na některý druh zboží větší, na některý menší, ale to fifty-fifty asi nemůžeš myslet vážně....

Odkaz ke komentáři

Když jsem se sem před dvěma rokama registroval, tak jsem nevěděl jak je možný, že máš takových příspěvků....no co tu jsem poslední dobou častěji a vidím tyhle tvoje posty tak mi to je naprosto jasný :frusty:

Ja proste na nektere prispevky nemam slov  :eek:  Zvlast, kdyz jsi tu 2 roky.

Odkaz ke komentáři

Zůstává otázkou, zda jsou pro fórum přínosnější Frantíkovy smajlíky, nebo tři nový vlákna o Casiu během dnešního dopoledne..

Které z těch témat se ti nelíbí ?

1.) první téma se týkalo technické záležitosti - výměny skla. Nikde na internetu ( ani na cizojazyčných fórech) jsem nenašel odpověď a tak jsem se zeptal zde, na hodinkovém fóru, v sekci "japonské hodinky"

2.) druhé téma se týkalo jednoho z nejdražších modelů CASIO a chtěl jsem vědět názory místních, potože spousta lidí zde předchozí model (A1000) vlastnilo.

3.) téma slevy se tu probíralo vícekrát, naposledy v sekci Tag Heuer a nikomu to nevadilo, ale když jsem se na to zeptal tady, tak se můžete p....t.

Odkaz ke komentáři

zlatej Franz se smajlíkem....

Odkaz ke komentáři

připadá mi, že koupě hodinek je to poslední, co tě zajímá. Marže má asi každý obchodník, na některý druh zboží větší, na některý menší, ale to fifty-fifty asi nemůžeš myslet vážně....

Proč ne ? Já třeba prodávám auta a tam je průměrná marže v poměru 90 ku 10 ve prospěch zákazníka. Tak mě prostě zajímalo, jak je tomu u hodinek. Navíc nechápu, jak tě napadlo, že koupě hodinek je to poslední co mě zajímá ? Ano, je tu spousta kecalů, co se jen ptá a nikdy nic nekoupí, ale já jsem většinu z těch hodinek o kterých jsem tu sháněl informace opravdu koupil. Za poslední Omega, Traser, Breitling, Tissot, Wenger a další. Takže podle mě jsi v hodnocení mé osoby trochu mimo mísu.

Odkaz ke komentáři

Ja proste na nektere prispevky nemam slov  :eek:  Zvlast, kdyz jsi tu 2 roky.

O.k., tak mi prosím řekni, co jsem napsal tak blbýho když jsem se zajímal, kolik je možné dostat slevu na hodinky CASIO. V práci mě lidé ždímou o slevu denně, kdykoli jsem tu něco prodával na fóru tak to bylo to samé ( XY soukromých zpráv se žádostmi o slevu denně) a když se na to zeptám tak ti to přijde hrozně blbý ? Proč ? Pouč mě prosím.

Odkaz ke komentáři

Proč ne ? Já třeba prodávám auta a tam je průměrná marže v poměru 90 ku 10 ve prospěch zákazníka. Tak mě prostě zajímalo, jak je tomu u hodinek. Navíc nechápu, jak tě napadlo, že koupě hodinek je to poslední co mě zajímá ? Ano, je tu spousta kecalů, co se jen ptá a nikdy nic nekoupí, ale já jsem většinu z těch hodinek o kterých jsem tu sháněl informace opravdu koupil. Za poslední Omega, Traser, Breitling, Tissot, Wenger a další. Takže podle mě jsi v hodnocení mé osoby trochu mimo mísu.

ok. Já myslím, že u některých typů a značek aut je ta marže možná i větší, ale to není teď podstatné. Jak by ses tvářil na zákazníka, který by ti hned po vstupu do salónu řekl: Máte marži 10%, auto stojí řekněme 400.000 Kč, dáte mi 20.000 slevu? Pak by se teprve začal zajímat o trechniku, spotřebu a pod....

Odkaz ke komentáři

O.k., tak mi prosím řekni, co jsem napsal tak blbýho když jsem se zajímal, kolik je možné dostat slevu na hodinky CASIO. V práci mě lidé ždímou o slevu denně, kdykoli jsem tu něco prodával na fóru tak to bylo to samé ( XY soukromých zpráv se žádostmi o slevu denně) a když se na to zeptám tak ti to přijde hrozně blbý ? Proč ? Pouč mě prosím.

Nebudu te poucovat, promin, jsi dospelej chlap..........teda pokud ten letopocet ve tvym nicku nesymbolizuje datum narozeni.

Jen jsem se vyjadril v tom smyslu, ze jsi napsal picovinu. Treba to tak neni, obhajujes se s vervou. tak at ti to vydrzi.

Odkaz ke komentáři

ok. Já myslím, že u některých typů a značek aut je ta marže možná i větší, ale to není teď podstatné. Jak by ses tvářil na zákazníka, který by ti hned po vstupu do salónu řekl: Máte marži 10%, auto stojí řekněme 400.000 Kč, dáte mi 20.000 slevu? Pak by se teprve začal zajímat o trechniku, spotřebu a pod....

Takových tu denně projde 10 a tvoří tak 80% návštěvníků. Dnes si lidé všechno zjistí na internetu, nechají si poslat nabídky a za mnou už jen přijdou, rozloží mi nabídky po stole a protože jsou z mé spádové oblasti, tak se zeptají, zda chci za těchto podmínek obchod realizovat. Pokud na tom zbyde třeba 1% marže, tak je to pro mě zajímavý a jdu do toho.

Třeba mail z dneška:

Každopádně jsem ještě jednal s dalším prodejcem ................. a nabídl mi slevu 12%, takže se chci ještě jednou zeptat, zda Vaši nabídku nepřehodnotíte?

Myslím, že kdyby dopadla ještě nějaká sleva, tak bychom se mohli domluvit.

Díky.

S pozdravem

XY L.

Odkaz ke komentáři

Retail má obvykle 20-30%. Takže třeba tolik může mít kamenný obchod na casiech. Nebo víc. A nebo míň...

Spíš je takový divný se na to ptát. U aut je to tak nějak standard, něco dostat nebo sleva. Ale hodinky za pár tisíc. No, zkusit to můžeš, ale myslím, že se bude prodavač většinou nechápavě dívat. Každopádně sleva se řeší před objednáním, to je jasné.

Odkaz ke komentáři

Si děláš p....l ! Von platí nájem ,zaměstnance atd. a je živej z toho co vydělá. S podobnejma žádostma píšou do našeho obchodu denně a ještě chtěj poštovný zdarma, když na tom máme takovej zisk. Bavíme se o hodinkách za pár peněz ,nikoli o autech néé ?

Odkaz ke komentáři

Si děláš p....l ! Von platí nájem ,zaměstnance atd. a je živej z toho co vydělá. S podobnejma žádostma píšou do našeho obchodu denně a ještě chtěj poštovný zdarma když na tom máme takovej zisk.

Dobře, chápu. Ale přijde ti normální, že zákazník, se kterým prodavač stráví dvě hodiny, vyzkouší si 20 modelů hodinek a prodavač kolem něj bude poskakovat bude mít ty hodinky za stejnou cenu jako já, který tam přijde, řekne co chce objednat, prodavač 3x klikne a má vyděláno ? Stráví se mnou minutu, dvě pokud moc neumí s počítačem. Takhle mu tam za půl roku přijdu znovu, zase se mnou stráví minutu a zase něco vydělá.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...