vraby Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Klukovo new Géčka. Inverzní displej v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Z. Paul Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Dlouho jsem vybíral géčka pro sebe, ale tyhle lesklý modely mi spíš přijdou jako fashion a ne jako hodinky co mají vydržet všechno. Je to jen můj osobní názor, ale toto bych si já nikdy nekoupil tak ať synovy slouží
gougy Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 já na to mít postavu a věk, tak do nich jdu hned - je to taková "haluz kombinace". Za mě dost dobrý!
nAscA Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Pro dite uplne skvele Ve skole budou cucet
vraby Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Snažil jsem se mu je rozmluvit,ale víte jak je to s dětma. People ty když něco vybleješ tak to stojí za to.
USER47 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Náhodou dobrý. A když vyroste, tak může plynule přejít na spring drive tuňáky.:-D
Tomas_2002 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Náhodou dobrý . A když vyroste, tak může plynule přejít na spring drive tuňáky.:-D Tak jsem si říkal...."Hezký hodinky, ty bych si mohl pořídit"...no pak jsem se podíval na cenu....no, nemohl
vraby Odesláno 20. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 podstatně lepší čitelnost inverz.displeje než u Mudmanů G-9000MS co máme doma.
Jiribartl Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Klukovi rozumím, ať mu slouží, v mém věku, ač mám casio rád, se mi lesk a zlato nelíbí
ggrand Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Jj, nic horšího než MS mudmany jsem v životě neviděl. Oproti tomu je všecko paráda.
Henatko Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Noooo neříkám že to je parádička ale já mám k mím MX-um vztah a inverzní displej mi nevadí. Jinak chodíme pravidelne kolem výlohy plný G-éček a ty nové lesklé jsou opravdu jen na "masírku" ale to bych na ruku 100% nedal. Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 4 Beta
lub Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 kdybych já dneska byl ve věku Vrabyho syna, tak se z tý nabídky géček nejspíš poseru.takže pro mladýho super!
vraby Odesláno 21. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Chápu dospěláky s tím,že si je na ruku nevezmete,já také ne.Jsou také se stříbrnou variantou a ty nejsou tak zlé.
Z. Paul Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 U nás teda máme dobrý výběr G-Shocků jsou mezi nimi i lesklý modely, ale zároven tam jsou Risemany a ještě pár super kousků
vraby Odesláno 21. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 U nás teda máme dobrý výběr G-Shocků jsou mezi nimi i lesklý modely, ale zároven tam jsou Risemany a ještě pár super kousků jestli myslíš v Centrálu tak nic moc a ta obsluha . Byl jsem tam min.týden.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se