Přejít na obsah

IWC DA VINCI PERPETUAL CALENDAR EDITION KURT KLAUS

Doporučené příspěvky

Za mně subjektivně bych volil černý ciferník (ani nevím, jestli existují) 

černý cifr je asi pouze ve zlatě

Pokud ano, tak je ten převodový poměr famózní.

to co jsem přečel, tak uváděli že až do toho 22XX kdy už prostě není kam by to mělo být stále synchronizováno.... škoda že sem nenašel foto kalibru, na google je jen schema

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mají všechno, co mají mít, i faktor dědičnosti. Paráda.

Za mně subjektivně bych volil černý ciferník (ani nevím, jestli existují) a rytina K. Klause mi evokuje Gustava Husáka. Ale toho si nevšímej, to je jen můj pocit. 

Gratulace k plnotučné haute horlogerie.

Jak jsem psal v popisu, také bych radši průhled na ten báječný kalibr.......A černý ciferník se vážně asi dělá jen ve zlatě, což je dle mého názoru škoda. Být černý v kombinaci s ocelí, neváhal bych ani vteřinu a vzal ho....Jenže sehnat v téhle cenové relaci značkové hodinky s věčným kalendářem zas tak jednoduché není a verze ve zlatě se rovná téměř 100% horské přirážce....

Odkaz ke komentáři

A abychom jen nechválili, ten "přebudíkovaný" ciferník má i své dost velké nevýhody:

1. Vteřinová ručička je stejně silná jako nitkové indexy, takže najít ji vyžaduje dost velkou dávku trpělivosti a dobrý zrak. Oproti tomu ručička ukazatele dne v témže subciferníku je trojnásobná. Osobně bych uvítal opak.

2. Totéž platí o ručičce ukazatele hodin chronografu.

3. Pro ty co nemají ostříží zrak je datumovka téměř nepoužitelná. Ta čísílka jsou vážně miniaturní.

Chápu, že tady asi nejde o naprostou praktičnost, ale spíš o tu skvělou hodinářskou machrovinu, kterou má IWC domáklou do bezvědomí....

Odkaz ke komentáři

Dík. Jsou vážně super. Stále mě ještě nepřestalo bavit se na ně dívat.Zřejmě si je delší dobu nechám.

:notworthy:   jsou super. Nech si je dost dlouho, aby sis užil hledání hodináře na výměnu toho kalendáře :lol2:  tvl, jen kvůli tomu bych se nechal k stáru zamrazit abych u toho pak mohl být :lol2:

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ujdou

Zejo? Na to ze staly jenom pul mice to celkem jde, ze? Jestli von ten Kurt nebyl nejakej lepsi hodinar a IWC asi taky nebude spatna marka. Boze a to jsem se radoval ze dnes na vola nenarazim

Ale muzes to trochu napravit tim, ze si je koupis, uz jsou v prodejni sekci

Odkaz ke komentáři

Jsou super, jenže na mou ruku vážně dost velké, i když neváží skoro nic.  Je fakt, že půl míče za takový stroj není zas tak moc. Takže jsem je s krvácejícím srdcem a stotisícovou slevou dal na trh.  :crybaby:

Upraveno uživatelem vendaf
Odkaz ke komentáři

Jsou super, jenže na mou ruku vážně dost velké, i když neváží skoro nic.  Je fakt, že půl míče za takový stroj není zas tak moc. Takže jsem je s krvácejícím srdcem a stotisícovou slevou dal na trh.  :crybaby:

nejsou velké, jsou akorát, věřím že sedí na každé ruce

Odkaz ke komentáři

Já jsem ti gratuloval o pár příspěvků zpět a byl jsem v šoku, že je vidím v prodejním vlákně. 

Jinak k té slevě. Slev je obrovská, ale ne každý člen může vyhodit 400k za hodinku, i když normálně stojí půl mega. Samozřejmě jsou zde takový bonitní členové, ale být tebou, nechám si je, pokud tě netlačí finanční krize. I doma v trezoru jsou stále dobrá investice. Je to limitka Klause, navíc se vším. Když už ti nesedí, tak bych je určitě neprodával, ale někam uložil. 

A jestli se ti povedou prodat, tak dobře pros...ý kilo za měsíc :) 

Odkaz ke komentáři

Asi máš pravdu, čím dál častěji přemýšlím, že prodej zruším. Na tomto fóru stejně asi není nikdo, kdo by je  za tu cenu koupil, ale uvidím.

Byl bych pro nechat si je. Kupoval si je ty, tobě se líbily, sám je vybral, sám platil (ne zrovna málo) takže jisté přesvědčení že se ti hodinky líbí tam být musí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...