Lion Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Za mně subjektivně bych volil černý ciferník (ani nevím, jestli existují) černý cifr je asi pouze ve zlatě Pokud ano, tak je ten převodový poměr famózní. to co jsem přečel, tak uváděli že až do toho 22XX kdy už prostě není kam by to mělo být stále synchronizováno.... škoda že sem nenašel foto kalibru, na google je jen schema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 27. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Století skutečně přeskakují automaticky. Ne, že bych toho byl svědkem, ale mám to potvrzené přímo od hodináře. Co bude až dojdou čísla ve zkumavce, ať si potomci vyřeší sami . Jinak ještě jednou dík všem za gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 27. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Mají všechno, co mají mít, i faktor dědičnosti. Paráda.Za mně subjektivně bych volil černý ciferník (ani nevím, jestli existují) a rytina K. Klause mi evokuje Gustava Husáka. Ale toho si nevšímej, to je jen můj pocit. Gratulace k plnotučné haute horlogerie.Jak jsem psal v popisu, také bych radši průhled na ten báječný kalibr.......A černý ciferník se vážně asi dělá jen ve zlatě, což je dle mého názoru škoda. Být černý v kombinaci s ocelí, neváhal bych ani vteřinu a vzal ho....Jenže sehnat v téhle cenové relaci značkové hodinky s věčným kalendářem zas tak jednoduché není a verze ve zlatě se rovná téměř 100% horské přirážce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 27. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 A abychom jen nechválili, ten "přebudíkovaný" ciferník má i své dost velké nevýhody:1. Vteřinová ručička je stejně silná jako nitkové indexy, takže najít ji vyžaduje dost velkou dávku trpělivosti a dobrý zrak. Oproti tomu ručička ukazatele dne v témže subciferníku je trojnásobná. Osobně bych uvítal opak.2. Totéž platí o ručičce ukazatele hodin chronografu.3. Pro ty co nemají ostříží zrak je datumovka téměř nepoužitelná. Ta čísílka jsou vážně miniaturní. Chápu, že tady asi nejde o naprostou praktičnost, ale spíš o tu skvělou hodinářskou machrovinu, kterou má IWC domáklou do bezvědomí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stary.pes Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Opožděná gratulace od fandy této komplikace obecně; navíc modul od Kurta Klause je prostě špica! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 1. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Dík. Jsou vážně super. Stále mě ještě nepřestalo bavit se na ně dívat.Zřejmě si je delší dobu nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Dík. Jsou vážně super. Stále mě ještě nepřestalo bavit se na ně dívat.Zřejmě si je delší dobu nechám. jsou super. Nech si je dost dlouho, aby sis užil hledání hodináře na výměnu toho kalendáře tvl, jen kvůli tomu bych se nechal k stáru zamrazit abych u toho pak mohl být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 2. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Hodne dobry kousek hodinariny..Congrat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Robo, si to ty??? Gratulujem ku perfektnej akvizicii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 2. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Nejsem Robo, ale Vašek:-) Přesto dík za gratulaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reuma Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Ujdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 UjdouZejo? Na to ze staly jenom pul mice to celkem jde, ze? Jestli von ten Kurt nebyl nejakej lepsi hodinar a IWC asi taky nebude spatna marka. Boze a to jsem se radoval ze dnes na vola nenarazimAle muzes to trochu napravit tim, ze si je koupis, uz jsou v prodejni sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Za půl milionu je to skvělý kup. Kde co v hodinářském světě stojí obdobnou částku a pod sklíčkem hýbou se tam jen tři ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 20. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 (upraveno) Jsou super, jenže na mou ruku vážně dost velké, i když neváží skoro nic. Je fakt, že půl míče za takový stroj není zas tak moc. Takže jsem je s krvácejícím srdcem a stotisícovou slevou dal na trh. Upraveno 20. září 2013 uživatelem vendaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Jsou super, jenže na mou ruku vážně dost velké, i když neváží skoro nic. a to si před měsícem něvěděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Jsou super, jenže na mou ruku vážně dost velké, i když neváží skoro nic. Je fakt, že půl míče za takový stroj není zas tak moc. Takže jsem je s krvácejícím srdcem a stotisícovou slevou dal na trh. nejsou velké, jsou akorát, věřím že sedí na každé ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 22. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Asi máš pravdu, čím dál častěji přemýšlím, že prodej zruším. Na tomto fóru stejně asi není nikdo, kdo by je za tu cenu koupil, ale uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Já jsem ti gratuloval o pár příspěvků zpět a byl jsem v šoku, že je vidím v prodejním vlákně. Jinak k té slevě. Slev je obrovská, ale ne každý člen může vyhodit 400k za hodinku, i když normálně stojí půl mega. Samozřejmě jsou zde takový bonitní členové, ale být tebou, nechám si je, pokud tě netlačí finanční krize. I doma v trezoru jsou stále dobrá investice. Je to limitka Klause, navíc se vším. Když už ti nesedí, tak bych je určitě neprodával, ale někam uložil. A jestli se ti povedou prodat, tak dobře pros...ý kilo za měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Asi máš pravdu, čím dál častěji přemýšlím, že prodej zruším. Na tomto fóru stejně asi není nikdo, kdo by je za tu cenu koupil, ale uvidím.Byl bych pro nechat si je. Kupoval si je ty, tobě se líbily, sám je vybral, sám platil (ne zrovna málo) takže jisté přesvědčení že se ti hodinky líbí tam být musí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se