Edifice562 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Zdravímuž léta vlastním cibule Agfa,mají stojánek na vycvaknutí na kterém je očko na řetízek...Chvíli jsem je kdysi i nosil,ale teď už dlouho nejdou...Nějak mi strejda Google nedává info,děkuji za každou informaci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 (upraveno) Snad nějaké reklamní hodinky, nevím. Copa je v tom za strojek? Ed: Ale na jedny jsem teď narazil, takže ta značka fakt existovala.http://www.ebay.com/itm/Rare-Vintage-Mechanical-Pocket-Watch-Agfa-CHRONOMETRE-/271120242471 Upraveno 28. srpna 2013 uživatelem Karlos
Edifice562 Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Agfa je nehodinářská firma,ale možná měla období kdy hodinky vyráběla čisi je z nějakých důvodů vyrábět nechala....Ty moje jsou velmi zachovalé a chvíli i dobře šly....Až nafotím strojek dám ho sem.
Klotzman Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Podle mě jsou to reklamní hodinky. To logo je naprosto totožné s logem Agfa(film) a pokud vím, tak tahle firma nikdy do ničeho jiného, než do fotografického průmyslu nedělala. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mato57 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 ... tak nevím, ale starý dobrý Mikrolisk značku hodinek Agfa zná. Možná bys tam mohl napsat.Vlastník a autor těch stránek (Andreas Schröter) toho dost ví a komunikuje vstřícně a obratem.Nakonec možná obohatíš jeho kultovní stránky o jedno logo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se