deewy Odesláno 2. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Všem ještě jednou díky za gratulace. Hodinky dělají na ruce parádu a jsou velice příjemné na nošení. Dnes jsem zkoušel nasadit Oranžový Isofrane (sundání tahu je celkem porod, nutno říci;hodinky jsem radši v místě kontaktu osičky se stěžejkou pojistli krycí páskou a vše se bez újmy obešlo). A jak se mi Isofrane líbil na různých uživatelských fotkách, tak ve skutečnosti mě to příliš nenadchlo. Nějak jsem si snadno zvykl na to, že jsou Počka svoji váhou na ruce cítit a s tahem z nich čiší jakási vyšši elegance. To se bohužel s Isofrane nekoná Jakýsi pocit degradace a obyčejnosti mě donutil vrátit tah obratem zpátky. Tak nevím, jestli gumu ponechat na příští léto, nebo ji poslat někomu dál, kdo z ní bude mít větší radost a místo ní zakoupit třebas Mesh. K přesnoti hodinek: měřeno cca 1-2/s+ denně.U hodinek s chronometrem se patrně již přesnost nijak měnit nebude, že?
misoo Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Tiez gratulujem, vyborne farby aj velkost, skvela volba ;-) Na leto by som skusil tie origo gumky (ciernu a oranzovu), myslim ze by im sedela lepsie ako 'hranaty' isofrane...
paolous Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Pripojim se ke gratulaci, na Tvoji ruku sednou naramne, vypada to skvostne, navic mas i skvelou presnost strojku, co vic si prat...At Ti dlouho slouzi!
Wrch Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Ahoj, taky se přidávám s velkou gratulací!! PO bez chrona jsou vskutku nádherné hodinky, které Ti budou jistě dělat ještě hodně dlouho radost. Taky jsem po nich před časem pokukoval - jsou nadčasové a jen tak nezestárnou. Užívej parádních hodinek!!!!!
Denjl Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 jsou krásné..... nějaký fajnový kaučuk k nim a budeš mít dvoje
misoo Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 (upraveno) tento : Upraveno 5. září 2013 uživatelem misoo
deewy Odesláno 6. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2013 update přesnost: za poslední 4 dny celkem 6s+, takže jsem velmi spokojený Jak řešíte mikroškrábance na sponě? Povedlo se mi jich pár vymyslet když jsem si neuvědomil, že notebook má kovové tělo...Pod určitým úhlem dopadu světla jsou celkem viditelné a krapet mě to štve, vlastně víc, néé dost mě to "sere"
railmaster Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 Za pár dní už budeme nosiť dlhé rukávy, škrabancov bude pribúdať menej...
misoo Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 (upraveno) jemne suchat v smere brusu a mikroskrabance su fuc mam vyskusane na neorigo spone a vysledok 99% (ostali len hlbsie skrabance - vlavo po bruseni, vpravo pred).no na origo neviem ci by som si trufol, predsa len ten brus moze byt iny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. září 2013 uživatelem misoo
deewy Odesláno 6. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2013 jemne suchat v smere brusu a mikroskrabance su fuc mam vyskusane na neorigo spone a vysledok 99% (ostali len hlbsie skrabance - vlavo po bruseni, vpravo pred).no na origo neviem ci by som si trufol, predsa len ten brus moze byt iny... Dík za tip. Jak říkáš, na origo si s houbičkou netroufnu Ale objednal jsem z watchbrandnew.com, až to přijde zkusím to použít na sundaném článku z tahu a uvidím, zda-li se dostaví kýžený výsledek.
Moty Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 (upraveno) tento :Tohle je guma na původní, na tyhle líp padne origo s překlápěčkou:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A detail Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. září 2013 uživatelem Moty123
Seamaster Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 tak poporade - on ten puvodni PO kaucuk na to presne ani nesedi, nove PO maji vetsi pandero, uz to tu kdosi zkousel.S houbickou si klidne troufni i na original, je to lety osvedceny trik a po domacku zdaleka nejlepsi oprava. Ty ubrousky z watchbandrenew pouzij pouze 30 mikronu, pokud je tam nejaky vryp, finish opet houbicka. Dulezite je zachovat smer a pevnou ruku a netlacit prilis, plynule... piece of cake, no fear, delam to tak leta.
deewy Odesláno 9. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2013 tak poporade - on ten puvodni PO kaucuk na to presne ani nesedi, nove PO maji vetsi pandero, uz to tu kdosi zkousel.S houbickou si klidne troufni i na original, je to lety osvedceny trik a po domacku zdaleka nejlepsi oprava. Ty ubrousky z watchbandrenew pouzij pouze 30 mikronu, pokud je tam nejaky vryp, finish opet houbicka. Dulezite je zachovat smer a pevnou ruku a netlacit prilis, plynule... piece of cake, no fear, delam to tak leta. Diky za tip asi to zkusim,i kdyz mi cvakaj pulky
Seamaster Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 A nejlip si to zkus na necem nanecisto, nejaka stara nerez spona atp...
marsimx Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Opravdu hezke. Jak jsi spokojen s rozmery s odstupem casu? Nenarazis na problem, ze by nesly treba pod svetr nebo je mas pouze pro urcite prilezitosti a jinak pouzivas jine hodinky?
deewy Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Opravdu hezke. Jak jsi spokojen s rozmery s odstupem casu? Nenarazis na problem, ze by nesly treba pod svetr nebo je mas pouze pro urcite prilezitosti a jinak pouzivas jine hodinky?Zdravim a diky za dotaz, s velikosti hodinek jsem maxilne spokojen,na ruce sedi jak maji a nikde neprekazeji. Vzhledem k tomu,ze jsem prodal sve Archimede Pilot Chrono, jsou omegy ted me jedine hodinky. Nosim je tedy kazdy den a pro vsechny prilezitosti.Na origo tahu jsou velmi univerzalni a jeste se mi nestalo,ze by se k nejakemu outfittu nehodily, ci snad ze by se nevesly pod rukav. Jestli nekdy dalsi hodinky tak urcite speedmastery....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se