prischera Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Perfektni domluva, hodinky v top stavu, co vic si prat? Diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Já tady Ještě nemám jedinou třeba jen horší zkušenost. Ale každá nová zkušenost s místními členy je lepší a lepší. Štefana musím jen a jen doporučit. Suprová a rychlá domluva. Obrovská ochota a vše, tak jak bylo popsáno, nafoceno atd... Děkuji a příště zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Vše naprosto OK. StefanM je stará škola, můžu jen doporučit. Díky, a příště zase. Wiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Tady není o čem. Starej mazák a obchod tak jak má být. Díky a někdy zas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Vše v pořádku, můj první ,,zahraniční” obchod a super, díky za oběd a super hodinky, Štefana mohu s klidným svědomím doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno středa v 12:23 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:23 Za mě palec nahoru, perfektní vstřícná komunikace, zaslání rychlostí blesku. Díky a těším se na další společný obchod. Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno včera v 16:15 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 16:15 Jako prodavajiciho doporucuji, rychla domluva, bleskove poslane, supr zabalene Jen stezejky mi tam nenechal, ale to zkuseneho Chronomagora jako me nejak nerozhodilo a uz je mam na ruce. Dekuji Štefo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se