Přejít na obsah

Jak velký displej s Androidem?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Máte někdo mobil s 5" uhlopříčkou nebo větší? Dcera chce 6", dá se to vůbec nosit? Holky mají telefon většinou v kabelce, ale nosit něco takového v kapse...

Já, protože internet ani mapy v mobilu nepoužívám, textovky mě nebaví psát, jsem se vrátil k osvědčené žiletce.

post-147-0-08156700-1378909047_thumb.jpg

Odesláno

mám teď chvíli sony xperia z což je 5" a na mobil to je maximum. nosím to v kapse od kalhot bez pozdra a ovládání v pohodě ale mám velký ruce. 6" je na ovládání jednou rukou skoro nemožný pro chlapa natož holku. pošli mladou do O2 ať si to tam ošahá

• Dát hlas 1
Odesláno

nedá, je to prostě kravina, mám 4,3" a v těsnejší kapse je to nepohodlný... kamarádovo note 5,3" sem nedal pomalu ani do kapsy, kde je 4,3" v pohodě... co to je vůbec za mobil?? vem v potaz že sedm palců už je tablet :D

ideál je 4" je to tak akorát do kapsy a na net dostačuje, pod 4" bych zas už nešel

Návštěvník Kamil
Odesláno

Dcera má teď 4" a tvrdí, že je malý. A v prodejně si ty větší taky už osahala. Je to její boj, já ho budu jen kupovat. :)

Bobe ty vole, nečteš pořádně, to není pro mě. :D

Odesláno (upraveno)

Ja vim ze ty jedes na retro vlne :-) ja mam 4" a je to akorat, ale ja ho taham po kapsach, holka kdyz ma vecne kabelku tak ji vetsi placka az tak nevadi, akorat pak kdyz s tim telefonuje tak to vypada blbe kdyz ma telefon jak pul hlavy :-)

Navic pro holku je stejne nejdulezitejsi jakou ma barvu ! :-)

Upraveno uživatelem Bob123
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 11. 9. 2013 v 15:02, Bob123 napsal:

Samozřejmě bílý. Už jsem ho objednal, zatím to neví...

Odesláno

Plácačky jsou směšné, to jo, ale zas je můžeš strčit na záda do ruksaku a ovládat dálkově přes "hodinky" :-D

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/312358-samsung-rozpoutal-revoluci-odhalil-chytre-hodinky-galaxy-gear.html

Zlatá Nokia 3310... 

Ale jak říkal kolega, kup dceři co chce a máš pokoj :-)

Odesláno (upraveno)

Ja vim ze ty jedes na retro vlne :-) ja mam 4" a je to akorat, ale ja ho taham po kapsach, holka kdyz ma vecne kabelku tak ji vetsi placka az tak nevadi, akorat pak kdyz s tim telefonuje tak to vypada blbe kdyz ma telefon jak pul hlavy :-)

Například v Koreji si holky kupujou velký mobily proto, že vedle toho vypadá jejich hlava menší. A čím menší hlava, tím lepší. Stejně jak v Číně s nohama. Lidi jsou divný.

Jinak pro mou ženu jsou 4'' optimální, pro mě 4,3''.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno (upraveno)

akorat pak kdyz s tim telefonuje tak to vypada blbe kdyz ma telefon jak pul hlavy :-)

:lol2:  :lol2:

Samsung_Galaxy_Mega_review_23-580-90.JPG

Upraveno uživatelem Lion

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...