ponorka9 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 4 hodinami, jožko napsal: Hujerov nieje nikdy dosť Pěkný kousky - ty Carrery jsi koupil nedávno na Catawiki? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 2 hodinami, M3maniac napsal: Přesně , tak jsem projel domácí zásoby a hned to vypadá líp dobově. Jojo, ten modrej rally řemen jim fakt sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 21 hodinami, ponorka9 napsal: Tak ses nakonec rozhodl do toho jít, gratuluju! jak k rozhodnutí, tak k hodinkám. Rozhodl, rozhodl. Moje Doxy taky nebyly uplne v 100% stavu a doplatek byl rozumnej, tak to imho davalo smysl. před 21 hodinami, VintageLover napsal: Přesně tak. Za mě to je ta šťastnější volba. Navíc 1153 tady moc není. Vím asi o třech. Tak teď už to bude jen horší, vítej mezi námi. U jedněch to nezůstane. No taky si bohuzel myslim, ze jedny budou malo před 20 hodinami, M3maniac napsal: Gratuluji ke vstupu do Heuer světa, moc pěkné hodinky z roku 1974 Diky a chceme vic fotek Monac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 V 12. 1. 2023 v 15:39, jožko napsal: Hujerov nieje nikdy dosť Pěkná fotka, já si na Heuer dnes jen hraju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Jsem se kochal , pěkný víkend všem. Only steel bracelet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Tak jsou doma. Teda ještě ne úplně doma, ale moje už jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Gratuluji, pěkný kousek. P.S. nebyl jsi to ty co si kdysi zaplatil El primera a stejně jsi je nedostal? Jinak já taky zítra čekám balík od DHL když je tu těch 1153 tak málo, leden je u mě vždy plodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Pěkně zapadnou do rodinky, pěknou neděli všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky33 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 3 hodinami, M3maniac napsal: Pěkně zapadnou do rodinky, pěknou neděli všem Krasny to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky33 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Pro LeJour je vyrabel Heuer. Porizeny tady na foru. Je tam i stejny strojek, jako v dobovych Pasadenach. V matt uprave je jich spis mene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 4 hodinami, ponorka9 napsal: Tak jsou doma. Teda ještě ne úplně doma, ale moje už jsou Krásný chrona. Bigblock s plastem, nebo safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky33 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 4 hodinami, ponorka9 napsal: Tak jsou doma. Teda ještě ne úplně doma, ale moje už jsou Jsou paradni, krasny stav. Jaky je to rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Před hodinou, financ napsal: Krásný chrona. Bigblock s plastem, nebo safír? Diky. Je to 94300, rok 1987, plast a ještě RLX spona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 36 minutami, Smejky33 napsal: Jsou paradni, krasny stav. Jaky je to rok? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 9 minutami, ponorka9 napsal: Diky. Je to 94300, rok 1987, plast a ještě RLX spona. Nejlepší možná verze, vítej v klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 5 hodinami, Smejky33 napsal: Krasny to mas Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Hezky to mas. To jsou ty z aukra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Vypadají hodně zachovale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 8:11, ponorka9 napsal: Tak jsou doma. Teda ještě ne úplně doma, ale moje už jsou Zatím jsem na ně koukal jen na malem telefonu, ale na monitoru vypadaji hodně zachovale !!! Buď ležely v šuplíku nebo maj novou lunetu? Moc pěkné na ty roky. Gratulace ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se